yolladım sızede resımleri
gül_nihan eminep sana fotolarını göndermiş nasıl olacak bilmiyorum ama onları bana gönderirsen memnun olurum
sevgili arkadaşım bende bir burak erdamar hayranı olarak birkaç fotonu daha görmek istiyorum mümkünse paylaşırmısın
Göndermek isterim ama inan burun ucum hala şiş,baktıkça içim kararıyor..bugun 2 ay oldu ameliyat olalı bir türlü oturmadı ucu..çok kötü görünüyorum önden
Merhaba arkadaşlar,
Ben 27/04/2012 tarihinde burak beye hem estetik hem septum deviyasyon için ameliyat oldum..şunu diyebilirim ki Burak bey kadar ilgili hiç bir doktorla karşılaşmadım!Burnum tam bir laz burnuydu,kemeri acaip çıkıntılıydı,ucu düşüktü,önden bakıldığında da büyüktü. Burak beye DOĞAL bir burun istediğimi söyledim,aynen de öyle yaptı. Ağrım hiç olmadı. Hatta ameliyathane dışında hiç ağrı kesici almadım. Morluklarım özellikle 3.gün çok oldu,ama sanırım benim yapımla alakalı ve burun kemiğim büyük olduğundandır. Alçı ilk çıktığında burnum çok şişti,ama ona rağmen burnumu beğenmiştim :) şuan nerdeyse 1.5 ay oldu,şişlikler indi ama burun ucum hala top gibi..doktorum en son burun ucumun şişliği ineceğini söyledi,ve bende sabr ediyorum :) Burak beye teşekkür ediyorum,ve doğal burun isteyen herkese de tavsiye ediyorum!Resimlerimi ekledim,bakabilirsiniz.Eki Görüntüle 447686 Eki Görüntüle 447687
bende 16 nisanda Burak Bey e ameliyat oldum. dem devasyon hem estetik. şuan şişliklerim geçti sayılır azıcık kaldı ama hiç önemli değil. çok doğal bir burun yaptı. beklediğimden çok daha güzel ve doğal duruyor. ayrıca nefes almam da süper bu kadar zaman boşuna korkup ertelemişim. keşke daha önceden burak beye ameliyat olsaymışım diyorum.
ameliyat olacaklara kesinlikle tavsiye ederim. ameliyat sonrası da çok ilgili ve süper bi insan..
yaramazkediyim merhaba ,
bende burak beye ameliyat olmak istiyorum. ama kafam çok karışık.bana fotoğraflarını gönderebilir misin acaba. fikir olması açısından.
e-mail adresim : osge_bsrn@hotmail.com
bak bakalım mailine..
Baktım şimdi fotoğraflarına. çok güzel ve doğal olmuş. güle güle kullan , ameliyat sonrası çok zorlandın mı?
bir de ödediğin ücreti mailime yazabilir misin senin için sakıncası yoksa.
çok teşekkür ederim. darısı başına inşallah..benim iki burun delimde de sorun vardı. son taraf çok kötüydü sağ tarafta pek iyi değildi. ikisine birden müdalehe edip burun etleri fln küçültüldü. onun için ilk 1 hafta biraz zor ama sandığım kadar kötü değildi. ağrı kesici 2 gün içtim 2 gün biraz ağrı oluyor.sonra ilaç bile içmedim. morluklardan 1 hafta sonra eser kalmadı. işe döndüğümde arkadaşlarım bile şaşrırdı. gördüğün fotolar ameliyattan 2 hafta sonra çekildi :)
fiyat konusunda burak bey yapabileceği en uygun fiyata yapıyor merak etme. muayene ücreti biraz fazla ama ameliyat için gerçekten elinden geleni yapıyor :))
sen böyle anlatınca moral oluyo gerçekten, çünkü sonrasında pişman olacağım bir durum yaşamak istemiyorum. benimde 10 günlük bir iznim olacak. umarım bu süre yeterli olur normal hayatıma dönmeme..bir de tampon koydular mı ameliyat sonrası ve çıkarken canın yandı mı :)) malum herkesin en çok korktuğu durum bu.. senin de böyle kafanı şişiriyorum ama :))
bende ayy ya pişman olusam ya yakışmzsa diyordum ama hiç öyle değil. Burak Bey e biçok kişi ameliyat olmuş burda okumuştum memnun olmayan yok sanırım. o yüzden için rahat olsun.10 gün yeter bence 1hafta sonra geçiyor morluklar bişey belli olmuyor merak etme.
tampon 1 gün kaldı bende. çıkartırken biraz acıyor ama dayanılmıcak bi acı değil ve bikaç saniye sürüyor zaten. benim canım çok tatlıdır ben dayandıysam herkes dayanır :))
hayırlısı artık bakalım.. inşallah bende ameliyattan sonra senin gibi mutlu konuşabilirim böyle :)
muayeneden sonra yakın bir tarihte amleiyat yapıyor mu peki. yoksa yoğunluğu var mı ? ben yaz sonuna doğru ameliyat olmayı düşünüyorum.
hayırlısı artık bakalım.. inşallah bende ameliyattan sonra senin gibi mutlu konuşabilirim böyle :)
muayeneden sonra yakın bir tarihte amleiyat yapıyor mu peki. yoksa yoğunluğu var mı ? ben yaz sonuna doğru ameliyat olmayı düşünüyorum.
çok uzun zaman sonraya vermiyor ben işlerimi ayarlamam lazım demiştim. 1 ay sonra ben arayıp gün almıştım.yazın sonu en iyisi sıaklar geçsin. tatile çık ondan sonra en doğru zaman..
şimdiden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?