- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.721
canım sanırım ben c.tgya olucam:/ hala kararsız olsamda
Kararini etkilemek istemem tabi ama burada Cemil Tugaya ameliyat olanlarin cogu memnun degildi.
Bende Can beye ameliyat olmadan önce o doktoru düsünüyordum ama sonra o yorumlari okuyunca fikrim degisti.
Tabi yinede karar sensin, mutlaka Cemil beyde cok iyi bir doktordur, ben sadece burada okudugum yorumlar ve gördügüm fotoraflardan yola cikarak fikrimi degistirmistim. Amacim asla baska bir doktoru kötülemek degil.
Ve verdigim karardan asla pisman olmadim, burnumdan cok memnunum, daha ilk aylarimda bile beni tanimayanlar ameliyat oldugumu anlamiyordu.
cnm bende aynı durumdayım parderle şöyle söyliyim Can Bey gerçekten güzel burunlar yapıyo hani kendi adıma bilsem senin burnun gibi olcak bi gün düşünmem ama onunda bazı hastalarının burunları kötü görünüyor. Yani mutlaka her doktorun mutlu ve mutsuz hastası vardır. Estetik nihayetinde kime karar verirsen ver bi tarafı riskli bu işin beklentileri karşılamayabilir. OI yüzden araştırmaya devam günü gelince kalbimin sesini dinlicem=)
Kararini etkilemek istemem tabi ama burada Cemil Tugaya ameliyat olanlarin cogu memnun degildi.
Bende Can beye ameliyat olmadan önce o doktoru düsünüyordum ama sonra o yorumlari okuyunca fikrim degisti.
Tabi yinede karar sensin, mutlaka Cemil beyde cok iyi bir doktordur, ben sadece burada okudugum yorumlar ve gördügüm fotoraflardan yola cikarak fikrimi degistirmistim. Amacim asla baska bir doktoru kötülemek degil.
Ve verdigim karardan asla pisman olmadim, burnumdan cok memnunum, daha ilk aylarimda bile beni tanimayanlar ameliyat oldugumu anlamiyordu.
can beyın burunlarını kısılere yakıstırıyorum kesınlıkle ama benm o kadar torpulenrse kendme yakıstıramıyorum((( sankı duz deılde bıraz ıce gırıyo gıbı geldı burun sırtları bana ondan korkuyorum bende...
aynen katılıyorum yaa benimde bahsettiğim kavisi içten girdiği burunlar. Gerçekten mükemmel yaptığı burunlar var hani diyorum ya bilsem öyle yapıcak bi dakika beklemem ki ben uzun zamandır araştırıyorum. Yinede aklımın bir köşesinde can bey 2 ayım var daha o zamana kadar kararım ne yönde değişir bilmiyorum.
can beyın burunlarını kısılere yakıstırıyorum kesınlıkle ama benm o kadar torpulenrse kendme yakıstıramıyorum((( sankı duz deılde bıraz ıce gırıyo gıbı geldı burun sırtları bana ondan korkuyorum bende...
Bunu Can beyle konusabilirsin. Kavis istemedigini söyleyebilirsin, dedigim gibi genelleme yapmak dogru degil.
Tabi ki Can beyin veya baska bir doktorun yaptigi basarili ve basarisiz burunlar vardir.
Ben mesela eger imkanim olsa belki Muhammed Dilber'e ameliyat olurdum ama sartlar uygun olmadigi icin Can beyi tercih ettim.
Can beyi secmemdeki en büyük etken onun bana verdigin güven ve gördügüm burunlarinin dogal olmasiydi.
En iyisi aklinda bütün doktorlarla gidip görüsmek, sonra zaten aklinda mutlaka bir fikir olusur.
Canim cok teşekkür ederim yarın sabah onda ameliyatim eger karar verirsen bi iki hafta icinde yapacaktir bence can beycanım benim ya Allah yardımcın olsun hergece kendim için dua ediyorum bu gece senin içinde edicem çünkü heyecanını anlayabiliyorum benim aameliyatımı ne kadar ileri atar acaba
Canim cok teşekkür ederim yarın sabah onda ameliyatim eger karar verirsen bi iki hafta icinde yapacaktir bence can bey
canımmm ben yarın 3 gibi can beye gidicem ,ameliyatım var sabah dedi bana, hemen tahmin ettim senin olduğunu sen ol ben arkandan geliyorum artık :) Allah yardımcın olsun canım umarım çok çok güzel bir burun olur.heyecan var mı ben şimdiden aklıma geldikçe bir hoş oluyorum kendime güvenemiyorum bi an geliyo yaparımdiyorum işte..
Duaların için çok teşekkür ederim canim.ameliyat günü aldigimda falan inanilmaz heyecanliydim yarin sabah ameliyatim var bu kez de cok rahatim sanki:)sadece uyuyabilecek miyim diye korkum var bu gece o kadar:)sen de hemen ol kurtul bence canimcanımmm ben yarın 3 gibi can beye gidicem ,ameliyatım var sabah dedi bana, hemen tahmin ettim senin olduğunu sen ol ben arkandan geliyorum artık :) Allah yardımcın olsun canım umarım çok çok güzel bir burun olur.heyecan var mı ben şimdiden aklıma geldikçe bir hoş oluyorum kendime güvenemiyorum bi an geliyo yaparımdiyorum işte..
Dualarin için çok sagol canim inşallah inşallah: )Allah yardımcın olsun canım inşallah çok kolay ve rahat geçer.
yarın bende kontrole gidicem kızlarrr :)
arhez yarın kaçta gidiceksin canımm ben 3 bucuk 4 arası innnnşallllahhhhh seninle karsılasırım canım yanına gelirim tamam mı
inşallah canım çok isterimCanim bende o saatlerde düşünüyorum karşılaşırız insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?