- 28 Haziran 2009
- 396
- 115
- 648
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.741
kizlarrrr sali gunu ameliyat oluyorum can beye
Şuan odadayim kizlar dualariniz için sagolun.biraz halsizim.buara biraz bogazm agriyodu agiz da hep acik olunca iyice kuruyo yutkununca da burundan sizinti geliyo.aksam ilerleyen saatte eve gecicem.ameliyat kismindan sakin korkmayin.biz muhabbet ediyoduk tip fakultesinden gerisi ben de yok..hastane cok temiz calisanlar guleryuzlucccyy şu an ameliyatta
kizlarrrr sali gunu ameliyat oluyorum can beye
hayırlı olsun kaçta gireceksin
salı günü saat 10 10 da inşallah..garip duygular içindeyim kızlar böyle sayfalarca yazsam size içimi dökemem burada yorumlarını resimlerini paylaşan bana vakit ayıran herkese çok çok tesekkürler edrim.sizler olmasanız ne can beyi tanıyacaktım ne de ameliyata cesaret edecektim ,sonuç ne olur bilmiyorum ama içimden bir ses çok iyi olacagını söylüyor.bu adam çok farklı biri ne bileyim ona ameliyat olmasaydım bile aynı şeyleri düşünürdüm insan olarak ,değişik duygular içindeyim yıllardır hayalini kurduğum bir şeydi bu ,eve gelip ağladığım insanların burnuna darbe mi aldın karadenizli misin gibi sorularından sonra günlerce kendime gelemezdim bu yüzden çok seviniyorum evet ameliyat lafı beni ürkütüyor ama bunca insan ameliyat oluyor olmaya da devam edecek ,uyuyacagım uyanacagım bitecek umarım herşey benim ve isteyen tüm insanlar için çok güzel olur ameliyattan sonra her günümü deneyimlerimi sizlerle paylaşmayı düşünüyorum can bey yüzümün güzel oldugunu burun ucumun güzel olduğunu ve bana çok çok daha güzel olacağını söyledi dua edin kızlar bana ben ameliyat gününe kadar 2 gün var çok kafanızı şişiririm daha
cccyyy nasilsin canim agri sizi var mi
canım ya bünyem zayıf derken kilo olarak mı en zoru ilk 3-4 gün diyorlAR CANIM sık dişini umarım beklediğinden daha iyi bir sonuç ortaya çıkar ,beklenenden zor geçti demek ya ben de girecem ya salı korktumm neden zor oldu acabaBenim bünyem baya zayiftir canim suan acikcasi uyumak ve Salı gununun gelmesi en büyük istegim.agzim acik ve sirtustu uyumak cok zordu normalde asla yan yatamam.gece bogazim cok kurudu o uyutmadi bi iki saat uyudum.ameliyatim beklenilenden zor gecti uc bucuk saat sürdü.burundan kanamam cok oluyo normal ama temizleyemiyorum pek.oyle iste umarim sizin cok daha rahat gecer kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsun
Son bi ayda dört kilo verdim stresten ve normalde de bunyem zayiftir sik hasta olurum agzim falan hemen yara olur.korkulacak bisey yok sali gunu kurtulmus olcam insallah.benim etim beni rahatsiz etmiyodu o yuzden can bey de cok buyuk degilse almam diyodu meger cok buyukmus.kemigimin eğri oldugunu da bilmiyoduk.sadece şekil olarak gircem sanarken o yüzden zor ve uzun sürdü.bi cesaretle olup uc gün dayanmak gerek.inşallah artik daha iyi nefes alcam ve daha guzel bi burnum olacak.ama sen korkma bana bakip sakıncanım ya bünyem zayıf derken kilo olarak mı en zoru ilk 3-4 gün diyorlAR CANIM sık dişini umarım beklediğinden daha iyi bir sonuç ortaya çıkar ,beklenenden zor geçti demek ya ben de girecem ya salı korktumm neden zor oldu acaba
canım nasıl korkuyorum bir bilsen varya iştahtan kesildim. nasıl bayıldın canım sen birden mi kolundan mı verdiler anesteziyi yoksa maskeyle mi, korktun mu sende o an benim için çok önemli nasıl bayılıcam inan var ya bu kadar istemesem şimdiye vazgeçerdim.
herkes aynı şeyi söylüyor da gel de anlat bana korkuyorum çookk ama vazgeçmek yokHastanede kan veriyosun ya canim bi fark yok.ameliyattan bi bucuk saat önce kan aldilar sonra beni götürdüler doktorla muhabbet ediyoduk o ara bayilmisim o olay cooook kolay hic korkma
herkes aynı şeyi söylüyor da gel de anlat bana korkuyorum çookk ama vazgeçmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?