Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

herkes aynı şeyi söylüyor da gel de anlat bana korkuyorum çookk ama vazgeçmek yok

canim benim ozel msj yazma hakkim yok daha. sana bolll sanslar hic korkma o kadar rahat misil misil uyucaksin ki )) Evet Can bey soyle burun yapicam diye belirtmez sen tabii ki fikrini soyle o sana olur yakisir yakismaz diye sorularini yanitlar.guzel haberlerini bekliyoruz )

Merhaba kizlar biraz uykum bölündü de ben de buraya yazayim dedim.sirtüstü uyumak benim icin tam bi dert.hiç yapmadigim seyi guzel bi burun icin yapiyorum işte.dedigim gibi bugün biraz daha zor geçti benim icin burun içimde inanilmaz bi yanma vardi can beyi aradim tabi cok büyük kesilerin yok korkma. Buzunu ihmal etme burnunu temiz tut ve korkma tamam mi fistik az kaldi dedi ve gerçekten beni cok rahatlatti bi kez daha.ağrı kesiciden 6saatte bir icebilecegimi söyledi.ağrı kesici hem agrimi hafifletti hem de uyuttu.bu arada dudagim oyle bi şişmiş ki aman Allah kizlar.arkadaslarim kizim can bey sana kiyak mi geçti botoks mu yaptirdin diyip beni güldüryorlar:)bu dudak gerginliginde bepanthen bir numarali yardimcim oldu sagolsun:)kaş aram gerildi ceneyi acik tutmaktan o biraz agridi.ama üç gün işte dert.eger daha güzel bi burnum olacaksa gayet de katlanilir dimi.bu arada foto yuklicektim ama bilgisayarim bozuldu kizlar ama foto cekiyorum bilgisayar yapilinca hemen eklicem:)haydi dualarinizi eksik etmeyin ve kalın saglicakli:))

cccyyy canımm yarın da ben bu hallerde olcam korkuyorum sonrası umrumda degil ameliyat iyi geçsinde ben buğun son gün ya sapıtmaya başladım olur olmaz herseye gülesim geliyo ,çok uyuyorum bir uyku sormayın sanki ben değil de baska biri ameliyat olacak sonra bir an geliyor yusuf yusuf napcam bakalım ama güzel burnumu düşündükçe rahatlıyorum

Ameliyatin en korkulmayacak ve en rahat kisim oldugunun garantisini verebilirim canim korkma hic.suan suratim canavar mi diyim davlumbaz firin mi diyim oyle şişti akillara zarar.dudak zaten az kaldi burna degecek ben forumda dudagi beni kadar sisene rastlamadim.sol burun deligimden et kucultuldugu icin surekli kanamam var dogal olarak o kani temizlerken canim yaniyo.bugün üç kez hapsurdum tabi azicik korktum enteresan bi duyguydu.yarin tampondan korkuyorum.herkes agrimiyo diyo ama işte korku kötü şey.çenem bile şişti ben iyice uctum kizlar.ama yarindan itibaren bitcek dimi .yarin bian önce gel

sukutun çığlığııı nerdesinnn canım iyi misin canım burnun nası ben deyarın ameliyat oluyorum

cccyyy canım benim de sol taraftan et küçültülcek ,hiç korkma ameliyatı atlatan tamponu kolaylıkla atlatır

357SACO Canımm umarım istediğinden çok daha güzel bir burnuşun olur. Haberlerini bekliyorum merakla..

cccyyy canım benim de sol taraftan et küçültülcek ,hiç korkma ameliyatı atlatan tamponu kolaylıkla atlatır

Canim et kuculen taraftan iki haftaya kadar kan gelebiliyomus ben bu sabah baya dolu uyandim suan da baya akintim
Var.onlar donar da yarin canim acir diye cok korkuyorum.surekli burnumu temizliyorum ama hiç durmuyo ki

Arkadaşlar bana da lazım, ben Ankara'dayım bu arada, yazaklarınıza göre karar vercem :)

Bende eskisehirdeyim ama ya can kopal.a yada ankarada bi doktora olmayi dusunuyorum ankarada arastirdgn.bi doktor varmi acaba ben volkan tayfuru buldum gayet basarili bir doktor gbi sennde onerebilcegn.doktorlr varsa yardmci olursan sevinirm :)

Canim gecmis olsun..merakla fotolarini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…