- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.761
herkes aynı şeyi söylüyor da gel de anlat bana korkuyorum çookk ama vazgeçmek yok
iga saol canım inşallah iyi geçer bi olayım burda çarcaf carsaf resimlerimi yayınlayacagım
Merhaba kizlar biraz uykum bölündü de ben de buraya yazayim dedim.sirtüstü uyumak benim icin tam bi dert.hiç yapmadigim seyi guzel bi burun icin yapiyorum işte.dedigim gibi bugün biraz daha zor geçti benim icin burun içimde inanilmaz bi yanma vardi can beyi aradim tabi cok büyük kesilerin yok korkma. Buzunu ihmal etme burnunu temiz tut ve korkma tamam mi fistik az kaldi dedi ve gerçekten beni cok rahatlatti bi kez daha.ağrı kesiciden 6saatte bir icebilecegimi söyledi.ağrı kesici hem agrimi hafifletti hem de uyuttu.bu arada dudagim oyle bi şişmiş ki aman Allah kizlar.arkadaslarim kizim can bey sana kiyak mi geçti botoks mu yaptirdin diyip beni güldüryorlar:)bu dudak gerginliginde bepanthen bir numarali yardimcim oldu sagolsun:)kaş aram gerildi ceneyi acik tutmaktan o biraz agridi.ama üç gün işte dert.eger daha güzel bi burnum olacaksa gayet de katlanilir dimi.bu arada foto yuklicektim ama bilgisayarim bozuldu kizlar ama foto cekiyorum bilgisayar yapilinca hemen eklicem:)haydi dualarinizi eksik etmeyin ve kalın saglicakli:))
sukutun çığlığııı nerdesinnn canım iyi misin canım burnun nası ben deyarın ameliyat oluyorum[/QUOk
kızlar can bey örnek bir resim götürdümü dikkate alıyormu bilen varmı?
canım götürmedim nasıl yapacaksınız dedim cok güzel olacak emin ol dedi ama ben yarın söyleyecegim çok oyuk, kavisli olmasın diyesukutun çığlığııı nerdesinnn canım iyi misin canım burnun nası ben deyarın ameliyat oluyorum[/QUOk
kızlar can bey örnek bir resim götürdümü dikkate alıyormu bilen varmı?
cccyyy canım benim de sol taraftan et küçültülcek ,hiç korkma ameliyatı atlatan tamponu kolaylıkla atlatır
Son zamanlarda ameliyat olanlar fiyatı özelden yada buradan atarsanız bilgileniriz :)
Arkadaşlar bana da lazım, ben Ankara'dayım bu arada, yazaklarınıza göre karar vercem :)
Merhaba kizlar biraz uykum bölündü de ben de buraya yazayim dedim.sirtüstü uyumak benim icin tam bi dert.hiç yapmadigim seyi guzel bi burun icin yapiyorum işte.dedigim gibi bugün biraz daha zor geçti benim icin burun içimde inanilmaz bi yanma vardi can beyi aradim tabi cok büyük kesilerin yok korkma. Buzunu ihmal etme burnunu temiz tut ve korkma tamam mi fistik az kaldi dedi ve gerçekten beni cok rahatlatti bi kez daha.ağrı kesiciden 6saatte bir icebilecegimi söyledi.ağrı kesici hem agrimi hafifletti hem de uyuttu.bu arada dudagim oyle bi şişmiş ki aman Allah kizlar.arkadaslarim kizim can bey sana kiyak mi geçti botoks mu yaptirdin diyip beni güldüryorlar:)bu dudak gerginliginde bepanthen bir numarali yardimcim oldu sagolsun:)kaş aram gerildi ceneyi acik tutmaktan o biraz agridi.ama üç gün işte dert.eger daha güzel bi burnum olacaksa gayet de katlanilir dimi.bu arada foto yuklicektim ama bilgisayarim bozuldu kizlar ama foto cekiyorum bilgisayar yapilinca hemen eklicem:)haydi dualarinizi eksik etmeyin ve kalın saglicakli:))
Canim gecmis olsun..merakla fotolarini bekliyorum
kızlar ben gidiyorum korkudan bayılcam umarım hersey çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?