Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yeni ameliyat olmuş ve olacak tüm arkadaşlara çoook geçmişş olsun:) Oldunuz kurtuldunuz sabırsızlıkla fotolarınızı bekliyoruz:)

canim burnum sargili icinde doluluk hissi var agzimdan nefes aliyorum buda zorluyor bir de cok halsizim

kizlar bu tamponlar nasil cikacak ben goremiyorum da birsey aciyomu dogru soyleyin yatin gitcem bu arada su burun ucundaki dikis slinacak mi kendi erimeyecek mi vah basima gelene burnum bu haliyle arhezinkine benzettim

kizlar bu tamponlar nasil cikacak ben goremiyorum da birsey aciyomu dogru soyleyin yatin gitcem bu arada su burun ucundaki dikis slinacak mi kendi erimeyecek mi vah basima gelene burnum bu haliyle arhezinkine benzettim

ben en kötü halimle foto nıraktım siz hala bırakmayın :) bnmkine benziosa sewin o zaman ukalalıga bak bndeki :) cnm tampon acıo ama cok az sinek ısırıgı gibi 2 snye sonra derin bir nefes :) burun ucundaki dikişler kendi düşecekmiş cnmm sen sakin ol :) nasıl bişi istedinn anlatırkenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…