Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kizlar bu tamponlar nasil cikacak ben goremiyorum da birsey aciyomu dogru soyleyin yatin gitcem bu arada su burun ucundaki dikis slinacak mi kendi erimeyecek mi vah basima gelene burnum bu haliyle arhezinkine benzettim

canım bende can bey e ameliyat olmayı düşünüyorum sabırsızlıkla senin fotoğraflarını bekliyorum umarım tam hayal ettgin isteğin dogrultusunda bir buruna sahip olmuşsundur canım :)

valla canim alcidan cikinca gorucez artik ama herkes can beyde dahil ameliyatin coook guzel gectigini soyluyorlar can bey sana cok guzel birr burun yaptim dedi ALlah utandirmasin umarim cok guzel olur su an nirsey soylemek icin erken can bey cok iyi biri bana hep yardimci oldu rahattlatti beni

Bende eskisehirdeyim ama ya can kopal.a yada ankarada bi doktora olmayi dusunuyorum ankarada arastirdgn.bi doktor varmi acaba ben volkan tayfuru buldum gayet basarili bir doktor gbi sennde onerebilcegn.doktorlr varsa yardmci olursan sevinirm :)

Ankara'da Osman Latifoğlu var sanırım güvenebileceğim tek kişi, ama araştırma halindeyim hala :)

uzun bekleyısten sora bende amelyat oldum arkadaslar

vede Can beye

burnum suan bantlı

salı aksamı oldu amelyat agrı sızı azcık vardı ama zaten onsuz da olmaz

Can bey zaten bır harıka mukemmel bır doktor hem ilgili hem sevecen
bugun gıdecegım sargıları azmayamı yenılemeyemı artık heyecanlıyım

foto eklemeye calısacagım arkadaslar
sorularınız olursa buyrun

canım senin adına cok sevindim bende bu aşamya biran once gelmek istiyorum ama hala en zor kısımdayım yani doktor araştırıyorum ama şimdlk aklımda olan en çok içime sinen 2 doktor var birisi can kopal diğeri ise ankaradaki volkan Tayfur çok kararsızım cok , bana koyduğun yeni fotoğrafların eminim ki çok yardımcı olacak doktor seçme konusunda biran önce paylaşmanı bekliyorum canım çok çok geçmiş olsun :))

kizlar sanirim benim biraz canim tatli cok sikildim bu tampon sargi olayindan aksamustu gidicez ben surekli sirtustu yatiyorum annem buz koyuyor daral geldi cok asiri morarmadim burnumun ici kurumus kan dolu bu tampon nasil cikar yahu

vefali sen benden sonra girdin ameliyata ben yattugim yerden duydum frafige takilmisin filan nasilsin sikinti var mi kizlar yeni alci nssil takiliyor canimin yanmasindan tirsiyorum

vefali sen benden sonra girdin ameliyata ben yattugim yerden duydum frafige takilmisin filan nasilsin sikinti var mi kizlar yeni alci nssil takiliyor canimin yanmasindan tirsiyorum

walla yalan yok tampondan korkardım en son ama bu alçı beni benden almıştı :) burnumun üstünde yaydı alçıyı masaj gibi geldi ama daha yeni oldugu için azıcık agrıdı :)

neden bu kadar bencilsiniz ya? fiyat soruyoruz ne kadara oldunuz diye bir cevab yazmıyorsunuz sonra dertlerinizle ilgilenilmesini istiyorsunuz

foto koydum canım şimdilik alçıda ama ilerki günlerde yine foto koycam

öylemi cnm :) valla ben utanıyordum oyle sagıma soluma bakmıyordum bı an önce bitsin istiyordum
benim alcım daha yenı degişecek bi fikrim yok agrı sızı konusunda

kizlar sanirim benim biraz canim tatli cok sikildim bu tampon sargi olayindan aksamustu gidicez ben surekli sirtustu yatiyorum annem buz koyuyor daral geldi cok asiri morarmadim burnumun ici kurumus kan dolu bu tampon nasil cikar yahu

sen ne zmn oldun kı amelyat canım? benım burnumdakı tamponları 7-8 saat sora cıkardılar hem kurumamıştı hem acımadı bıle (kı ben en korkak hastalardanım)

walla yalan yok tampondan korkardım en son ama bu alçı beni benden almıştı :) burnumun üstünde yaydı alçıyı masaj gibi geldi ama daha yeni oldugu için azıcık agrıdı :)

nasıl yanı canım acıdımı yenı alcı yaparken?

neden bu kadar bencilsiniz ya? fiyat soruyoruz ne kadara oldunuz diye bir cevab yazmıyorsunuz sonra dertlerinizle ilgilenilmesini istiyorsunuz

fıyat olarak ben 3250 tl ödedim cnm

Alçısıdeğişmeyen, 1 hafta aynı alçıyla kalan, tamponları 1 gün sonra çıkan başka arkadaşlar var mı? Neye bağlı değişiyor bu durum?

Vefalı çok geçmiş olsunn arkadaş davetimi kabul edermisin fotoğraflarını görmek isterim:)

Vefalı canım özel msjlarına yanıt veremiyorum msj kutun doluymuş bir kısmını silersen numaramı göndericem sana :)

kizlar dun tamponlar cikti zorlandim biraz cok cok iyi bir dokyor secmisim onu anladim kizlar kusura bakmayin cok giremiyorum bunyem narin oldugu icin cok etkilendim anestezi etkilemedi ama ilk uc gun cok agladim su an iyiyim beni can beyden baskasi cekmezdi heralde annem diyor ki bu nasil doktor herkes boyle dusunuyor daha burnumu gormedim umarim guzeldir yakinda fotolarimi payladirim sizlerle cok destek oldunuz hepinize ayri ayri tesekkur ederimALlahim isteyen herkese nasip etsin insallah

senin tampon neden gec cıktı kı
ben akşam 7-8 gıbı amelyat oldum sabah 6 gıbı tamponlar cıktı

şuan 4. günüm ve bandaj alçı oldugu gibi duruyor bakalım nezmn cıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…