Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kizlar tamponlar ciktiktan sonra nefes aldim sonra tikandi normsl mi napabilirim arhezcim o asamaya gelmedgim icin yorum yapamiyorum

kizlar tamponlar ciktiktan sonra nefes aldim sonra tikandi normsl mi napabilirim arhezcim o asamaya gelmedgim icin yorum yapamiyorum

canım bnde ilk 2 saat nefes aldım sonra tıkandım :) ama normal bişey cünkü sende temizlerken göreceksin içi hep kabuk kan pıhtıları var temizledikçe acılıo bn hala ara ara alamıyorum düşün 20 gün oldu. no Panik :) nasıldı dün can beyle acıdımı tampon :)

kızlarrrrr bnm bugun 20. günüm :) bu dikişler ne zaman düşecek ya kaşınıo tutup koparasım gelioooo :)

canım benımde 27 gun oldu,gecelrı benımde kaşınıyor.bazı yerler kabuklanmıstı bırz oynadım dıkışte kabuklarda bırlıkte geldı.ama burnun iç kısımlarında var,bırde orda kurumuş kanlar falan vardı dıkışlerde oraya yapışmış kalmış,yavas yavaş oynadım o kurumuş kanları çıkarınca içinde bır mıktar dıkışte geldı.geri kalanlara dokunmuyorum sadece kan olan yerlerı temızlerken çıktı bır mıktar ip.kendılıgınden düşecek gıbı degıl.bende acaba yanlış bırsey mı yaptım dıye duşundum ama o goruntude çok çırkın duruyor sankı burnun akmışta kurumuş gıbı.

kizlarbenim surekli basim donuyo normal mi cok halsizim tecrubeliler Allaha sukur agrim sizim yok

Korkma benimde hep basim döndü ve bayagi sürdü bu bas dönmelerim ama öyle abartilacak birsey degildi yani. Halsiz olmanda gayet normal, bir kac güne kadar hepsi gecmis olacak.

bizde aynı gune gıderdık belkı ama dr a bı karar weremedık kı ((((( onların ıclerıne sınmıs ne guzel ya

cnm msj yazamiorum ozeldn , eger dogal burunları seviorsan cemıl bey öneririm gordugume gore can bey daha kavisli burunlar yapior . ben memnunum ve evet cemil beye yenidn ameliyat olurdum ama dogalıktan biraz skldm sanki daha kucuk ve kalkik burunlardan hoşlandgmi fark ettim . o yuzdn iyi duşun istedgn sekli cnm

yalnıs alarm

ben amelyattan 6-7 saat sonra tampon cıktı sanıyordum meger yanılmısım

hemsıre burnumdan bısey cıkarttı ama tampon degılmıs :26:
bende sevınmıstım ne guzel cabuk ve rahat cıktı diye

ama amelyatımın 4. gunu (yanı dün) gittigimde cıktı tamponlar
acımadı desem yalan olur ama dayanılmıcak bişey dgl

gunden gune burnum kuculuyor mu ne sevmeye basladım burnumu

bugun cektıgım iki foto daha ekliyorum bugün 5. günüm alcılar cıkmadı henuz ne zmn cıkacak ? hıc bi fikrim yok

kızlar bugün 10.gün alçım çıktı foto yüklüyorum.yorumlarınıa açığım.alçı çıkınca ağladım noluyo bu ben miyim diye.bakalım alışcaz sanırım çoook şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…