Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kizlar bugun vefalinin alcisi cikacakti nasil oldu ki vefali hemen resim at yarin da benimki cikiyor insallah

kendi ameliyat sürecimi anlatayım kızlar geçti ya yazasım var hep.burda çok kararsız arkadaşlar görüyorum normal olarak.ben bayadır beğenmiyordum burnumu takıntılıydım biraz.neyse ameliyat olcam ben diyip duruyordum.üniversiteye geçtim dedim yaptırdım yaptırdım yoksa cesaret edemem iş işten geçti der bırakırım dedim.doktor arayışı başladı.izmirde olayım dedim.kadınlar kulbünü baya okudum en büyük yardımcım burunlara baktım baktım.önce ufuk bilkaya mesaj attım geçen yıl.sanırım biraz dolu bi anda mail attım o yüzden kısa bi mesaj geldi.neyse yine de aklımda bulunsun dedim.cüneyt özek var egede.kendisini çooook sevdim açıkcası önce mail attım sonra görüşmeye gittim.beni çok sıcak aynı zamanda saygılı karşıladı.ve açıkca senin burnun açık ameliyat olmalı canım yoksa yapardım ama hayal kırıklıı olsun istemem.o yüzden açık ameliyat yapan bi meslektaşıma gitmelisin.ama ne zaman kafana bişe takılsa bana gelebilirsin dedi.sonra can hocanın yaptığı burunları gördüm ekim gibi görüşmeye gittim.hatta erika ile karşılaşmıştık.ben yazın gelcem dedim hocaya o da güldü her zaman beklerim dedi çok sıcak bi konuşmaydı.sonra bi baktım erikayı gördüm burda tanıyamadım nasıl değişmiş ne güzel bi burun olmuştu.o zaman kesinleşti kararım.sonra tekrar gittim tarih aldım.yapılacakları konuştuk.burnum daralsın mı dedim ben hayır senin deliklerin zaten normal daraltırsam nefes alamazsın dedi.kemeri törpülüyüm ucu toplayıp hafif kaldırsam yeticek çok değiştircek dedi.sonra günümü aldım 6 temmuz diye.ameliyata kadar 4 kilo verdim bi ayda.ameliyattan önce beni bi korku sardı ya bunlar çok güzel oldu ya bende bi sorun olursa diye.her gün burnuma bakıyorum sorun buluyorum falan.ameliyat günü de sanarsın gezmeye gidiyorum ne korku ne bişe.girdim ameliyata etrafa gülücük atıyorum sonra konuşrken bayılmışım.uyandım can hoca gelmiş elini tuttum nasıl dedim güzel güzel dedi çok ii yaptım,sen bu burunla nasıl nefes alıyomuşsun zorladın bizi dedi.ameliyat 3.5 saat sürdü.et küçülen taraftan çok kanamam oldu.akşam hastaneden ayrıldık.ertesi gün bir şiştim allahhhh.yanaklar oldu iki kat.dudaklar benimkinin iki katı.kapanmıyor bile.bir de benim ağrılarım oldu başladım ağlamaya.2.-3. gün de ağladım.neyse 4. gün tampona gittik.dedim hocam herkes çok güzeldi ben foto çekiyorum korkuyorum bu tipim ne benim dedim.çok güldü.tampon çıkarken hiç acı olmadı tam tersi bi rahatladım anlatamam.dikişlerin fazlalığını kesip temizlerken ah uh ettim.hoca da dio ki robot gibi yürüme kafanı salla kız düşmicek korkma dio.6.gün alçım yenilendi.bana göstermedi ısrarlara rağmen.annemlere gösterdi onlar baya şaşırdı tabi.ertesi gün eve döndüm.gün gün burun indi.şişlik indi ama yanak dudak hala kaldı.banyoya girdim çıkardım.şok oldum.başladım ağlamaya.ama şuan alışcam diyorum önden göz dudak yanak her şey yabancı geliyor.yandan da keşke böyle kalkık kalsa diyorum ama incek tabi.velhasıl oldum kurtuldum.şimdi şişlikleri bekleme,kendime alışma zamanı.herkese kolay gelsin bu süreçte.özellikle ameliyattan korkan arkadaşlar sakın korkmayın.sonrası bi iki gün zor.ama içimde kalmadı,eskisinden güzel burnumla yeni hayat başlıyor:)darısı başınızaaa:)

çok güzel bi yazı olmuş canım çok geçmiş olsun kurtuldun atlattın dedgn gbi darısı bizim başımıza inşallah :) doktora bi karar verelim sonrası anladığım kadarıyla su gibi akıp geçicek :)

bencede çok açıklamalı güzel bir yazı olmuş bende can beyle görüştüm ama nedense o beni ameliyat etmek istemedi

hemde baya baya ısrar ettim yani benimkisi revizyon olacaktı ama zor bi ameliyat olacağı için beni başından atmak istedi gibi geldi bana

kızlar dün tamponlar çıktı sol delikten arada nefes geliyr ama sağ taraf hiç açılmadı normal mi aynadan baktım sağ tarafta sanki şişlik var şişler ininc açılır mı nefes alır mıyım. çok morardım ve çok şişim can bey bile beklemedi bu kadar sizlerin fotolarını da gördüm ama kimse benim gibi şişip morarmamış gözüme bile kan geçti. tuzlu suyu yapmaya başladım inş açılır (( ağzımdan nefes almaktan çenelerim ağrıdı

kızlar alçımı çıkaramıyorummmmm çıkmıyor ne yapayım banyo yaptım olmuyo siz nasıl çıkardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…