Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yok canım bu ikinci alçı banyodan sonra çıkıyor çıkartabildim şükür
kızlar ilk şok çok kötüydü kendimi görür görmez buz gibi oldum ağlamaya başladım burnum çok güzel görünüyordu ama iki kaş arası şiş avatar gibiyim kendime yabancı geliyorum

benim 47.günüm hala şiş..gün be gün iniyor o şişlikler ben de sordum doktoruma 3 aya doğru iner dedi...bundan sonra sabır dönemi başlıyor..ayrıca burun ucu da en geç inen yer.top gibi hala benim de..koy fotograflarını canım.çok tecrübeli arkadaşlarımız var onlar moral kaynağı oluyorlar bize..

loly saol canim gercekten buradaki arkadaslar olmasaydi travma yasardim iyi bir doktor secmisim burnumu begendim ama sislikler bi gecse hala kendime yabanciyim

loly saol canim gercekten buradaki arkadaslar olmasaydi travma yasardim iyi bir doktor secmisim burnumu begendim ama sislikler bi gecse hala kendime yabanciyim

canım geçmiş olsun zorlu süreci atlattın bundan sonrası sabır gerçekten zamanla dahada güzelleşecektir. EE alçıdan sonraki halini görebilcekmiyiz:)

tabiki de yükleyecegim ama kendime çok farklı geliyorum özellikle iki kaş ortası avatar gibi ama burnum güzell bir de ben fotojenik biri degilim resim çekiyorum annem diyor ki normalde çok güzelsin ama resme yansımıyor diyor gıcık oluyorum

canım ne güzel başta çok yadırgıyo herkez senin hemen beğenmiş olman çok güzel ki şuan çok şiştir. kaş arası sorunu bi kaç kişiden daha duydum alçıdan dır heralde zamanla geçer daha çok yeniii canım. yeni burnunun keyfini çıkar canım artık :)

kızlar burnum daha açılmadı ya aynadan bakınca sağ tarafta et gibi birşey var size hiç öyle oldu mu küçültülen et bu kadar büyük gözükebilr mi? bu gün bi hafta oldu ama açılmıyor. kan pıhtısı zannettim ama yok değil. şekil bile geri planda kaldı benim için, ki daha burnumu hiç görmedim alçıda hala. burnum işlevini gerçekleştirsin yeter.
yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardım.

canım bana bi burun yıkama suyu verdi can bey onunla yıkadım inan içinden o kadar büyük parçalar çıktı ki anlatamam bugun 15.gün dün bile çıktı ondan sonra rahatlıyosun zaten et varsa bile tahminim sen göremezsin kan pıhtısıdır onlar birde o pıhtılar çıkmadan nefes alman mümkün değil ben tıkanıyorum dedim öyle verdi bana sen sorabilirsin

cevabın için teşekkür ederim bana da tuzlu su ile temizlememi söyledi içini cuma günü tamponlar çıktı o günden beri yapıyorum çook az bir açılma var ama yine de ağzım kapalı nefes alamıyorum burnumun çok şiş olduğunu burnumda çok işlem yaptığını söyledi içindeki ette kendini toparlar dedi fakat benim içim pek rahat değil. bir de bu tuzlu suyu yaparken çok yanıyor boğazım kaç lt suya ne kadar tuz koydunz siz yanlış yapmış olabilir miyim acaba??

arkadaslar ,

can beyın lıposuctıon konusundakı tecrubesı olan varmı ? lıposuctıon ı nasıl yapıyormus ? ozellıkle lazer lıpo yu ? hıc duydunuzmu acaba ?
sımdıden tesekkurler ...

arkadaslar ,

can beyın lıposuctıon konusundakı tecrubesı olan varmı ? lıposuctıon ı nasıl yapıyormus ? ozellıkle lazer lıpo yu ? hıc duydunuzmu acaba ?
sımdıden tesekkurler ...

canım ben klinikte beklerken yağ aldırmaya gelmiş bayanlar gördüm ama bilgim yok baska

canım bak şimdi ben o tuzlu suyu yapamadım neden zaten burnum acıyo içine suçekemedim dolyısıyla burnum tıkanıyordu bana verdiği şey şiseyi direk burnunun içine sıkıyorsun o da tuzlu su ve biraz basınçlı bir delikten çıkan su diğerinden dökülüyor döülürken de neler neler çıkıyor adı sinüs rinse acayip rahatlatıyor ben o yüzden dedim diğer türlü asla açılmazdı burnum ben iyileştim şimdi hala yapıyorum ,önce kulak çubuguyla bepenten sürüyorum o yumusatıyor digeri de söktürüyor can bey çok yoğun biri adam bir ameliyattan diğerine koşuyor unutabiliyor mesgul olabiliyor ben o yuzden sen sor dedim

kızlar ben grip oldum.boğazım ağrıyo burnum akıyo silemiyorum da haliyle.sabahları zaten şişen burnum iyice dolmlık biber gibi oluyo.şahtım şahbaz oldum anlayacağınız:2:

cumartesi günü alçıyı çıkardıktan sonra gel dedi o zaman gittiğimde sorarım içine de bir baktırırım. moralim çok bozuk. nefes yok, delikler bir garip. pişman olmak üzereyim.

cumartesi günü alçıyı çıkardıktan sonra gel dedi o zaman gittiğimde sorarım içine de bir baktırırım. moralim çok bozuk. nefes yok, delikler bir garip. pişman olmak üzereyim.

Merhaba tatlım öncelikle geçmiş olsun:) Yeni ameliyat olmuşsun daha çok taze bende senin durumundaydım hiç nefes alamıyordum geceleri uyuyamıyordum sürekli burnum akıyordu dudaklarım boğazım inanılmaz derecede kuruyordu burun işi gerçekten sabır işi kesinlikle, şuan ben ameliyat olalı 1 ay oldu nefes alabiliyorum ama hala tıkanıklık var eskisi gibi değil bunların olması çok doğal alçın çıktıktan sonra içini daha rahat temizlersin.. Günden güne daha rahat nefes alıyorsun:) Burun deliklerin, şeklin, kavisin, tıkınaklık vs vs hergün olumlu yönde değişiyor umutsuzluğa kapılma:) Günde 3, 4 defa Tuzlu suyla yıkamayı ihmal etmemelisin tekrar geçmiş olsun..

1,5 litre suya 3,4 çay kaşığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…