Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok teşekkür ederim bunları okudukça az da olsa rahatlıyorum. siz de biliyorsunuz karar vermek ayrı zor, olmak ayrı zor. insan beklentiye giriyor. gerçekten çok zormuş çok. benim de hiç açılmayınca acabalar peşi sıra geliyor vesvese yapıyorum, zamanla inşallah iyi olur şişim iner de açılır çünkü et gibi birşeyler görüyorum sağ tarafta. delikler de pek simetrik değil.

peki ne kadar ücret ödedin canım ?

peki ne kadar ücret ödedin canım ?

fiyat konusunu söylemem pek etik olmaz ama 3000-3500 arasında değişiyor diye biliyorum.yine de gidip hocayla görüşmen en doğrusu olacaktır.ayrıca zaten görüşmeler ücretsiz rahatlıkla gidebilirsin hem doktoru görmek yüzyüze konuşmak güvenmek için ilk adım ve doktora karar vermek için de

kızlar siz siz olun grip olmayın kendinize dikkat edin.zaten sabah dolmalık biber gibi şişen burnum gribin de etkisiyle iyice şişti resmen alçıdan yeni çıkmış gibi topak bişe oldu.akıyo akıyo silemiyorum da eskisi gibi.malum burun yeni olunca el üstünde tutuluyor peçeteyle bile örselemiyorum:)) şimdi eski ameliyat olan arkadaşlara bi sorum var bu burnun sabah şişmeleri ne zaman geçer? ya da daha az şişmesi için ne yapılabilir?

Gozunu korkutmak gibi olmasin ama en az 6 ay tatlim..

kızlar ya benim şu an burnum çok iyi gözüküyo şişlük var ama peki benim 6 ay sonra nolcak şekli çok değişecek mi

kızlar ya benim şu an burnum çok iyi gözüküyo şişlük var ama peki benim 6 ay sonra nolcak şekli çok değişecek mi

Bende alçıdan çıktıktan bir kaç gün sonraki halini çok beğeniyordum çok güzeldi ama gün geçtikçe çok değişiyor sol taarafım çöktü sağ tarafım ayrı bi şekil Can beyde sorularıma cevap vermedi bekliyorum bakalım.

Ya daaa sol tarafımın şişliğii daha çabuk indiii, belkide bundan dolayıdır ikisinin farklı farklı şekilde oluşu bilemiyorum bekliyorum:)

Merhaba ben sizinle 6. gününüzde tanışmıştım bende ameliyat oldum bir şey danışmak istiyorum dikiş izleri için bir şey yapıyormuyuz acaba

anladım canım tabiki gidip görüşmek en sağlıklısı ama ankarada yaşıyorum yeterince bilgi alıp öyle gitmem gerekiyor özelden de yazamıyorum msj sayım yetmedği için

canım özel msj atamıorum sana birkaç sorum olcak özelden mail adresini atar mısın sorun olmazsa :)

Merhaba ben sizinle 6. gününüzde tanışmıştım bende ameliyat oldum bir şey danışmak istiyorum dikiş izleri için bir şey yapıyormuyuz acaba

ben henüz bişe yapmadım hoca özel olarak bişe demedi.benim dikiş yerim hafif kırmızı geçer diye umuyorum ben.geçmezse krem vs kullanmayı düşünüyorum.dikiş izi olmasını istemem.hani insanlar görmez farketmez ama insan yine de istemiyo işte:)

merhabaa,bende estetik olmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı acaba,bu başlıkta anca 30a kadar okuyabildimm=) can bey'e ameliyat olup memnun kalan bana ulaşabilir mi? teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…