Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ayrica buradaki cogu arkadasimizin albümleri sadece arkadaslarina acik, yani resimleri görebilmek icin arkadas olmaniz gerekiyor.

kızlar benim bu gün 16. gün oldu. ancak burnum bir türlü açılmadı nefes alamıyorum hala. gözler ve kaşlar arası çok şiş. size hiç böyle oldu mu herkes tampon çıkar çıkmaz nefes almaya başlamış bu sıcakta artık çok zorlanıyorum can bey açılacağını söyledi ama yok yani. artık içinde pıhtıda yok gibi ama et görüyorum. sorunlarım hiç çözülmedi yani.

Son düzenleme:

Fotografini nasil gorebilirim acaba yeni burnunun

Merhaba kizlar sizi ekledim kabul ederseniz fotograflariniz varsa gormek isterim can beye ameliyat olucam hic fotograf goremiyorum malesef

isil 35izmir rumuzlu arkadasim, heyecanlisin anladik

ark istegini kabul ettim, bakabilirsin

heyecan yapma, yavas yavas sindire sindire incele. Doktor secimini ona gore yap

zevkler tartisilmaz sonucta
Can beyden genelde memnunlar, eski hastalari pek yok ama yeni hastalarindan var burda. genel anlamda sorarsan yardimci olamayiz ama arastirdiktan sonra aklina takilan bisey olursa cekinme sor
bir birmize yardim icin burdayiz
Buarada bende amelyat oldum Can beye, 3 hafta önce. Yani bende yeniyim
Genel anlamda memnunum

Ya evet heyecanliyim karar verip gun alicam :) bora karaali ve can kopal arasinda kaldim.can beyle gorustum hersey uygun geldi bu arada yeni burnun cok hos gozukuyor kavisini gayet guzel vermis ki benim en korktugum konu bu:)

Ya evet heyecanliyim karar verip gun alicam :) bora karaali ve can kopal arasinda kaldim.can beyle gorustum hersey uygun geldi bu arada yeni burnun cok hos gozukuyor kavisini gayet guzel vermis ki benim en korktugum konu bu:)

profiline bakmadim fotografin varmi diye, ben amelyat olmadan once foto koyup oyle fikir almistim burdaki kizlardan

fotolara tasarim yapan doktorlar oldu ama hic birini begenmemistim. Can bey tasarim yapmiyor, kafasinda bisey ciziyor ona gore amelyat yapiyor zaten biliyorsundur

Gerci ben kavis istememistim ama Can beyin yetenegi sayesinde hafif kavis oldu ve hos oldu, suan cok yeni, sislikler fln oturmadi.

insallah sende istedigin burna sahip olursun

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de karar verdim Can Bey'e ameliyat olacağım. Yalnız bu cumartesi olmak istiyorum, dün kesinleşecekti ama ulaşamadım kendisine. Cumartesi ameliyat olacak var mı?

Merhaba bende can beye ameliyat olucam fotograflarini gorebilmek icin ekliyorum kabul edersen cok sevinirim :)

Herkese selam..!
2010 da 40 yaşındayken Can Kopal'a ameliyat olmuştum..Uzun süredir fotoğraf görmek için ekleyen arkadaşlar mini bir albüm yapıyorum bilginize..! 2-3 gün sonra sileceğim yeniden...

mrb bende izmirdeyim ve amelyat olmak istiyorum buradan edindiğim bilgilerle kafamda can bey,halis ünlü ve şimdide bora bey var:) çok zor bi karar gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…