- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.921
Merhaba arkadaslar, mesaj hakki doldurmak icin acilmis ayri topikler var, istiyorsaniz o topiklere yazin
kızlar benim bu gün 16. gün oldu. ancak burnum bir türlü açılmadı nefes alamıyorum hala. gözler ve kaşlar arası çok şiş. size hiç böyle oldu mu herkes tampon çıkar çıkmaz nefes almaya başlamış bu sıcakta artık çok zorlanıyorum can bey açılacağını söyledi ama yok yani.artık içinde pıhtıda yok gibi ama et görüyorum. sorunlarım hiç çözülmedi yani.
vefalı biz senle aynı zamanlarda ameliyat olduk benim de 3 hafta oldu resimlerim albümde ,can bey masaj gösterdi ben yapıyorum sanki yapınca daha bigüzel oluyor burunum gibime geliyor oturuyor.benim de burnum masallah cok iyi tabi ödemler var mesela bir burun deligimde dikişlerden dolayı hafif bi sivrilme var diğeri normal yayvan ama yayvan olan yerde şişlik çok fazla,bunu yalnızca ben anlayabiliyorum sonuçta kemik kırılmış ameliyat geçirmiş o kadar da normal geçicektir diye düşünüyorum
Bende alçıdan çıktıktan bir kaç gün sonraki halini çok beğeniyordum çok güzeldi ama gün geçtikçe çok değişiyor sol taarafım çöktü sağ tarafım ayrı bi şekil Can beyde sorularıma cevap vermedi bekliyorum bakalım.
Arkadaşlar fikir vermesi açısından eski yeni ve son haliyle burnumun fotoğraflarını ekledim...
uu daha çok varmış :) neyse sabredicem artık. teşekkür ederim :)
KizlAr can beyle gorustum ameliyat olmayi dusunuyorum kimsenin resmini goremiyorum bana yardimci olurmusunuz ameliyat oncesi we sonrasi fotograflarinizda
isil 35izmir rumuzlu arkadasim, heyecanlisin anladik
ark istegini kabul ettim, bakabilirsin
heyecan yapma, yavas yavas sindire sindire incele. Doktor secimini ona gore yap
zevkler tartisilmaz sonucta
Can beyden genelde memnunlar, eski hastalari pek yok ama yeni hastalarindan var burda. genel anlamda sorarsan yardimci olamayiz ama arastirdiktan sonra aklina takilan bisey olursa cekinme sor
bir birmize yardim icin burdayiz
Buarada bende amelyat oldum Can beye, 3 hafta önce. Yani bende yeniyim
Genel anlamda memnunum
bakabilirsin canım kabul ettim
Ya evet heyecanliyim karar verip gun alicam :) bora karaali ve can kopal arasinda kaldim.can beyle gorustum hersey uygun geldi bu arada yeni burnun cok hos gozukuyor kavisini gayet guzel vermis ki benim en korktugum konu bu:)
kızlar siz siz olun grip olmayın kendinize dikkat edin.zaten sabah dolmalık biber gibi şişen burnum gribin de etkisiyle iyice şişti resmen alçıdan yeni çıkmış gibi topak bişe oldu.akıyo akıyo silemiyorum da eskisi gibi.malum burun yeni olunca el üstünde tutuluyor peçeteyle bile örselemiyorum:)) şimdi eski ameliyat olan arkadaşlara bi sorum var bu burnun sabah şişmeleri ne zaman geçer? ya da daha az şişmesi için ne yapılabilir?
Herkese selam..!
2010 da 40 yaşındayken Can Kopal'a ameliyat olmuştum..Uzun süredir fotoğraf görmek için ekleyen arkadaşlar mini bir albüm yapıyorum bilginize..! 2-3 gün sonra sileceğim yeniden...
Herkese selam..!
2010 da 40 yaşındayken Can Kopal'a ameliyat olmuştum..Uzun süredir fotoğraf görmek için ekleyen arkadaşlar mini bir albüm yapıyorum bilginize..! 2-3 gün sonra sileceğim yeniden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?