- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.901
vefalı biz senle aynı zamanlarda ameliyat olduk benim de 3 hafta oldu resimlerim albümde ,can bey masaj gösterdi ben yapıyorum sanki yapınca daha bigüzel oluyor burunum gibime geliyor oturuyor.benim de burnum masallah cok iyi tabi ödemler var mesela bir burun deligimde dikişlerden dolayı hafif bi sivrilme var diğeri normal yayvan ama yayvan olan yerde şişlik çok fazla,bunu yalnızca ben anlayabiliyorum sonuçta kemik kırılmış ameliyat geçirmiş o kadar da normal geçicektir diye düşünüyorumkizlar,
ben amelyat olmadan önce bazen yorumlarda denk gelmistim burun amelyatindan sonra masaj yapiliyordu falan ama ozamanlar pek ilgimi cekmemisti
bana da Can bey masaj uygulamam gerektigini soyledi
masaj uygulayip degisim goren arkadaslar yaza bilirmi? masaj gercekten ise yariyormu? ne kadar surede yapiliyor falan detayli bilgi istiyorum mumkunse
benim burnum genel anlamda cok iyi ama aynaya baktigimda sanki burun ucum saga dogru eglimli (yada nasil derler bilemedim)
fotolarimdan atacagim
bide burnumun sol taraftan profil goruntusu ile sag taraftan goruntusu azcik farkli, sizdede oyle oldumu? sonradan degistimi
sislikler hala var, gecmesini sabir(sizlik)la bekliyorum :44:
buarada amelyat olali 3 hafta oldu
olabilir canim, ayni donemde amelyat olmusuzdur
peki masaji ne kadar yapcan? gunde kac kez kac dakka yapiyorsun? ve kac ay yapcan?
günde 3 kez 10 dakika süreyle canım.bence ödem atmada etkisi var biraz masajın ancak şekilde var mı bilmiyorum ben bi iki gün aksattım vicdan azabı çekiyorum resmen
valla o kadar sabrim yok benim ya napcam
valla canım burnunun yeni güzel şeklinden eskiye döneceğini düşün belki korkudan yaparsın:) sanırım can hoca bi ay yapın falan diyomuş ama ben elimden geldiğince fazla yapmayı düşnüyorum zararı olmaz en azından ileride ya yapsaydım daha mı iyi olurdu ay şurası daha mı kalkık kalırdı diye hayıflanma ihtimalin kalmaz,kendini hırpalamazsın Allah korusun bi terslik veya beğenmediğin nokta olduğunda
yapiyorum yapmasina da 10 dak degil yani
insallah ise yarar bakalim
can beyın burunlarını kısılere yakıstırıyorum kesınlıkle ama benm o kadar torpulenrse kendme yakıstıramıyorum((( sankı duz deılde bıraz ıce gırıyo gıbı geldı burun sırtları bana ondan korkuyorum bende...
25 mesajımı doldurmak için atıyorum kusura bakmayın
hadi ya şimdi daha çok merak ettim canım ya :))) zahmet oluyo sanada böyle ya ama bi tane daha yorum yaptım o sayfada dediğim gibi bende bilmiyorum footğraf koymasını :/ eğer gene olmazsa maillerden iletişim kurarız artık :)
esranıl ben cok tedırgınım bıcı ya gırıcem sımdı ama ben yuklemıycem bugun foto makınem arkadasıımda bu hafta ıcı yuklerım herhlde -_-
Vefalı çok geçmiş olsunn arkadaş davetimi kabul edermisin fotoğraflarını görmek isterim:)
25 mesajımı doldurmak için atıyorum kusura bakmayın
ben henüz bişe yapmadım hoca özel olarak bişe demedi.benim dikiş yerim hafif kırmızı geçer diye umuyorum ben.geçmezse krem vs kullanmayı düşünüyorum.dikiş izi olmasını istemem.hani insanlar görmez farketmez ama insan yine de istemiyo işte:)
Mesaj hakkimi doldurmak icin yaziyorum kusura bakmayn:)olamıyorum walla ne yalan söyleyeyimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?