Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kizlar,

ben amelyat olmadan önce bazen yorumlarda denk gelmistim burun amelyatindan sonra masaj yapiliyordu falan ama ozamanlar pek ilgimi cekmemisti

bana da Can bey masaj uygulamam gerektigini soyledi

masaj uygulayip degisim goren arkadaslar yaza bilirmi? masaj gercekten ise yariyormu? ne kadar surede yapiliyor falan detayli bilgi istiyorum mumkunse

benim burnum genel anlamda cok iyi ama aynaya baktigimda sanki burun ucum saga dogru eglimli (yada nasil derler bilemedim)
fotolarimdan atacagim
bide burnumun sol taraftan profil goruntusu ile sag taraftan goruntusu azcik farkli, sizdede oyle oldumu? sonradan degistimi
sislikler hala var, gecmesini sabir(sizlik)la bekliyorum :44:

buarada amelyat olali 3 hafta oldu

vefalı biz senle aynı zamanlarda ameliyat olduk benim de 3 hafta oldu resimlerim albümde ,can bey masaj gösterdi ben yapıyorum sanki yapınca daha bigüzel oluyor burunum gibime geliyor oturuyor.benim de burnum masallah cok iyi tabi ödemler var mesela bir burun deligimde dikişlerden dolayı hafif bi sivrilme var diğeri normal yayvan ama yayvan olan yerde şişlik çok fazla,bunu yalnızca ben anlayabiliyorum sonuçta kemik kırılmış ameliyat geçirmiş o kadar da normal geçicektir diye düşünüyorum

olabilir canim, ayni donemde amelyat olmusuzdur
peki masaji ne kadar yapcan? gunde kac kez kac dakka yapiyorsun? ve kac ay yapcan?

kızlar sakıncası yoksa can beye nekadar ödediniz öğrenebilirmiyim bu arada hangi hastanede ameliyat oldunuz. ? bende doktor araştırıyorum da.

olabilir canim, ayni donemde amelyat olmusuzdur
peki masaji ne kadar yapcan? gunde kac kez kac dakka yapiyorsun? ve kac ay yapcan?

günde 3 kez 10 dakika süreyle canım.bence ödem atmada etkisi var biraz masajın ancak şekilde var mı bilmiyorum ben bi iki gün aksattım vicdan azabı çekiyorum resmen

valla o kadar sabrim yok benim ya napcam

valla canım burnunun yeni güzel şeklinden eskiye döneceğini düşün belki korkudan yaparsın:) sanırım can hoca bi ay yapın falan diyomuş ama ben elimden geldiğince fazla yapmayı düşnüyorum zararı olmaz en azından ileride ya yapsaydım daha mı iyi olurdu ay şurası daha mı kalkık kalırdı diye hayıflanma ihtimalin kalmaz,kendini hırpalamazsın Allah korusun bi terslik veya beğenmediğin nokta olduğunda

yapiyorum yapmasina da 10 dak degil yani

insallah ise yarar bakalim

yapiyorum yapmasina da 10 dak degil yani

insallah ise yarar bakalim

Kizlar sitede yeniyim 25 mesaj atmam gerekiyormus fotograflari gorebilmek icin.bu sekilde 25 tane yazsam oluyormu:) ben can kopalla gorustum gecen gun.eylulde burun ameliyati dusunuyorum.can beye ameliyat olanlatin eski ve yeni fotograflarini gormek istiyorum mumkunse.yardimci olurmusunuz

Arkadaslar yeni kayit oldum can beye ameliyat olmayi dusunuyorum fotograflarinizi gormem icin mesaj hakkini doldurmaya calisiyorum :)

Kizlar yeni uye oldum mesaj hakkimi doldurmaya calisiyorum kusura bakmayin :)

Resimleri gorebilmek icin mesaj hakkimi dolrumaya calisiyorum kusura bakmayn kizlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…