- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.961
fazlaumutsuz bana mail adresini verirsen yollarım cnm
selam kızlar benim de bugün 7.günüm hala inanamıyorum öylesine rahat bir süreçti ki sanki grip olmuşum iyileşmeyi bekliyormuşum gibi hissediyorum.
can bey gerçekten muhteşem bir doktor. inanılmaz bir rahatlık veriyor insana şöyle söyleyeyim ameliyata giriyorsunuz ve o masaya yattığınız an onun orda olduğunu bilmek içinize tarifi imkansız bir güven hissi veriyor.
benim can bey'i tercih etmemdeki en önemli sebep askeri bir doktor olması oralarda öyle kolay kolay bu kadar yükselip başarılı olunmaz diye düşünüyorum ki kariyeri ve tecrübesi zaten tartışılmaz.benim en büyük korkularımdan biri acı çekmekti. ilk görüşmemizde, ben bana gelen şikayetleri 1den 10a kadar sıralarsam son sıradaki acı olur dedi ve bu çok rahatlattı beni, tabi ben hemen ilk sıradakini sordum :) o da nefes alamama problemi dedi. arkadaşlar gönül rahatlığıyla söylüyorum ki gerçekten hiç bir şekilde bi acı ya da ağrı hissetmiyorsunuz ve nefes alamamakta çok büyük bir sıkıntı oluşturmuyor sonuçta çok güzel bir burun istiyoruz ve o kadarcık sıkıntı çekilmeyecek kadar büyük bi dert değil.
benim maximum şiştiğim gün 2.gün oldu, bugün 7. günüm ve sdc sol gözümün altında küçük bir morluk dışında hiçbir şey kalmadı fakat bu sonuçta yapıya göre değişen bir şey çünkü ordaki kızlar dün alçıyı değiştirmeye gittiğimde inanamadılar bazı hastaların gözlerine kan oturuyormuş ve morlukları 10-15 gün devam ediyormuş. bu tabi ameliyatın ne kadar zorlu geçtiğiyle alakalı yani doktorla değil de bünyeyle ilgili bişi bir de ameliyat sonrası çok iyi bakım yapmanızla. iki gün hiç uyumamayı göze almalısınız.ben henüz görmedim burnumu ama can bey fotoğrafını çekmeme izin verdi sdc ben bu haliyle hatta uyduruk fotodan bakarak bile çok beğendim çünkü diğer arkadaşlarımın da dediği gibi çok doğal duruyor gerçekten. gereksiz kavis ve abartı kalkıklık yok.
bence herkes gidip bi can bey'le görüşsün zaten ücretsiz
can bey'i düşünen arkadaşlara 1 senesini doldurmuş bir hastası olarak ben de yardımcı olayım.
su ana kadar burnumun estetik olduğunu anlayan bir kişi bile çıkmadı. çok doğal ve yüzüme yakısan bir burun yaptı.ben inanılmaz memnun kaldım. allah'a bin şükür ki kendisine yaptırmısım şirkette bi iki arkadaşım daha var farklı (isimlerini duymadığım) doktorlara olan tanyeli oldu ikisi de,herkes benim burnumun onlarla kıyaslanamayacağını söylüyor tabi her şeyden öte bir de görünen köy kılavuz istemez olayı var zaten belli oluyor başarılı olanla olmayan.
memnun kalmayan illaki olacaktır. her doktorun vardır mutlaka memnun olmayan hastası. üzücü bişey tabi çünkü kolay bi süreç olmuyor malesef. benim fotograflarıma twitterdan ismi kronikbalik olarak aratıp bakabilirsinz.[/
twitterdanda baktım ama bulamadım tam bi teknoloji özürlüsüyüm zaten twitter hesabımda yoktu nulabilmek için açtım ama bu siteyie kullanmayı bilmediğim için belki bulamadım bu sitedeki albümlerde hep emre ilhanın yaptığı burunlar var güzelde olmuş ancak istanbuldaymış ve burdaki doktorlara göre çok daha yüksek fiyatlara yapacağını düşünüyorum yani beni aşar
Merhaba arkadaşlar.Ben de 25 temmuzda Can Bey'e ameliyat oldum.İzmir de 1 hafta kalabildiğim için alçım düştükten sonra hocayla tekrar görüşemedim şu an burnumun yandan görüntüsünü ve kavisini beğeniyorum ama burnumun ucunda top gibi şişlik var ve önden bakılınca burun sırtının yanları çok geniş.Benim ameliyatım 4 saat sürdü derimin çok kalın olduğunu söyledi hoca sanırım şişliklerim de bu yüzden hala geçmedi.Önde ki top beni çok endişelendiriyo acaba şekli mi böyle?Fotoğraf yüklemeyi başarabilirsem sizin de görüşlerinizi merak ediyorum benim gibi sorun yaşayan oldu mu diye.Bu arada buradaki herkese teşekkür etmek istiyorum cesaretlenmemi ve can bey e ameliyat olmamı sağladınız çok teşekkürler :)
canım seni arkadas olarak ekledim albumum var profilden bakabilrisin. twitterdan niye bulamadın acaba twitter arama kısmına kronikbalık yazıyosun ve ben çıkıyorum veya instagram kullanıyosan ordan da bakabilirsin. mail gönderiyim diycem ama pek bilgisayar başına geçemiyorum bu ara yine de elimden geldiğince yardımcı olmaya calışıyım canım.kronikbalık senin burnunuda çok merak ediyorum forumdan okuduğum kadarıyla biçok kişinin can beyde karar kılmasının nedeni sensin ama bi türlü can beyin yaptığı hiç bir burnu göremedim biraz teknoloji özürlüyümde bana yardımcı olun
canım seni arkadas olarak ekledim albumum var profilden bakabilrisin. twitterdan niye bulamadın acaba twitter arama kısmına kronikbalık yazıyosun ve ben çıkıyorum veya instagram kullanıyosan ordan da bakabilirsin. mail gönderiyim diycem ama pek bilgisayar başına geçemiyorum bu ara yine de elimden geldiğince yardımcı olmaya calışıyım canım.
Slm can bey dediginiz doktor kim acaba ismini soy ismini ogrenebilirmiyim
beni çok çooook mutlu ettin bende kimseden bir cevap alamadım diye üzülüyordum... sana bayıldım nekadar güzel bi kızsın burnunda fevkaladenin fevkinde olmuş... ama okadar güzelsinki zaten sana nasıl bir burun yaparlarsa yapsınlar sende oda güzel dururdu...şimdi seni görüp ameliyata karar verenleri daha iyi anlıyorum ama bizimkide bu kadar iyi olup yakışırmı bilmem... tabi en önemlisi sen memnunmusun senin 1 yılı aştı sanırım bi sıkıntın varmı benim en büyük korkum zamanla çıkabilecek sıkıntılar (çökme filan özellikle kavisli burunlarda çok oluyormuş) yardımların için minnettarım...gerçekten çok zor bi karar...sen nasıl can beye karar verdin
canım elbetteki memnuniyetle:)kronik balık bende ekliyorum izninle seni:) bende twitrda bulamadım ayrıca seni
canım öncelikle teşekkür ederim güzel görüşlerin için :) emin ol ki seninki de çok güzel olur sonucta yüzüne en çok yakışan burunu yapıcak :) ben çok memnunum iyi ki yaptırmışım ve herkeste aynı şeyi söylüyor.benim tam 1buçuk yıl oldu ve hiç bir sıkıntım yok allaha şükür. ben de buradan edindiğim bilgilerle karar vermiştim. cüneyt özek ile görüşmüştüm bir de fakat o bütçeme uymamıştı ve iyiki de can beye yaptırmışım çünkü sonradan baktığım burunlar arasındanda en çok can beyin tarzını beğeniyorum:) 3arkadasşım daha oldu ve onlarda çok memnunlar. umarım yardımı olur öpüyorum :)
canm merhaba bnde can bey e amelyt olmak istiyorum çok uzun zamndır arştırıyorum benim favorim senin burnun :) hatta can beyi sen ve erikanın burnu sayesnde düşünmeye başladım ama hala napıcam bilmyrm aklm çok karışık bide başka şehirdeyim o yüzden nekdrr fotoğrf görsem benm için okadr iyi. 3 arkadaşım dha oldu demişssin o arkadaşlarının burunlarını görme şansım varmı tabiki onlarında izniyle yardımcı olursan inan çok sevirim şimdiden teşekkür ederim :))
canım öncelikle teşekkür ederim güzel görüşlerin için :) emin ol ki seninki de çok güzel olur sonucta yüzüne en çok yakışan burunu yapıcak :) ben çok memnunum iyi ki yaptırmışım ve herkeste aynı şeyi söylüyor.benim tam 1buçuk yıl oldu ve hiç bir sıkıntım yok allaha şükür. ben de buradan edindiğim bilgilerle karar vermiştim. cüneyt özek ile görüşmüştüm bir de fakat o bütçeme uymamıştı ve iyiki de can beye yaptırmışım çünkü sonradan baktığım burunlar arasındanda en çok can beyin tarzını beğeniyorum:) 3arkadasşım daha oldu ve onlarda çok memnunlar. umarım yardımı olur öpüyorum :)
canım elbetteki memnuniyetle:)
twitter da niye gözükmüyorum acaba bu beni bunalıma sokabilirdiğer bakacak arkadaslara yardımı olsun bari googledan aratınca kronikbalık diye twitter hesabım çıkıyor en azından ordan bakabilirsiniz.
"Can Kopal hasta yorumları" başlığı altında bu soruyu sormanız biraz garip..Anlıyorum heyecanlısınız, ama biraz dikkat..
canım elbetteki memnuniyetle:)
twitter da niye gözükmüyorum acaba bu beni bunalıma sokabilirdiğer bakacak arkadaslara yardımı olsun bari googledan aratınca kronikbalık diye twitter hesabım çıkıyor en azından ordan bakabilirsiniz.
kronikbalık canım sana bikaç sey sormak istiorum bende can beye ameliyat oldum 5.günüm ama pişmanlıktan ağlayıp duruorum yardımcı olursan cok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?