Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

fazlaumutsuz bana mail adresini verirsen yollarım cnm

merhaba bende bayramdan sonra burun ameliyatı olmak istiyorum ama haliyle çok korkuyorum sonradan pişman olmak istemiyorum iyi bir doktor arıyorum bu siteyide doktor ararken buldum o yüzden kullanmayıda pek bilmiyorum albümlere bakmaya çalıştım ama bi türlü hiç kimsenin fotoğrafına bakamadım ama kızların yorumları gayet olumlu rica etsem banada fotoğraf yollarmısınız mailim 35ayseakman35@mynet.com bu süreci sizde yaşamış biri olarak beni anlıycanızı ve yardımlarınızı esirgemiycenizi umuyorum

kronikbalık senin burnunuda çok merak ediyorum forumdan okuduğum kadarıyla biçok kişinin can beyde karar kılmasının nedeni sensin ama bi türlü can beyin yaptığı hiç bir burnu göremedim biraz teknoloji özürlüyümde bana yardımcı olun

Arkadaslar merhaba can kopala ameliyat olmayi dusunuyorum ama olanlara bakiyorum sislik ve morluk cok fazla.her doktorda boyle olmuyor baska bir doktorun hastalarini inceledigimde pek morluk sislik gormedim.tedirgin oldum bende siz ne diyosunuz

ben kendim adina cok fazla sislik morluk oldu diyemem bekledohim gibi oldu ikincisi morluk sislik yapilan isleme gore degiskenlik gosterir bbunda cilt yapisi kisisel ozellikler cok onemlidir cok memnunumseklinden nefes almamdan cok duaciyim kendisine umarim hep memnun olurum

mrn bnde can bey'i düşünüyorum resimlerini görebilirmiyim

canım seni arkadas olarak ekledim albumum var profilden bakabilrisin. twitterdan niye bulamadın acaba twitter arama kısmına kronikbalık yazıyosun ve ben çıkıyorum veya instagram kullanıyosan ordan da bakabilirsin. mail gönderiyim diycem ama pek bilgisayar başına geçemiyorum bu ara yine de elimden geldiğince yardımcı olmaya calışıyım canım.

beni çok çooook mutlu ettin bende kimseden bir cevap alamadım diye üzülüyordum... sana bayıldım nekadar güzel bi kızsın burnunda fevkaladenin fevkinde olmuş... ama okadar güzelsinki zaten sana nasıl bir burun yaparlarsa yapsınlar sende oda güzel dururdu...şimdi seni görüp ameliyata karar verenleri daha iyi anlıyorum ama bizimkide bu kadar iyi olup yakışırmı bilmem... tabi en önemlisi sen memnunmusun senin 1 yılı aştı sanırım bi sıkıntın varmı benim en büyük korkum zamanla çıkabilecek sıkıntılar (çökme filan özellikle kavisli burunlarda çok oluyormuş) yardımların için minnettarım...gerçekten çok zor bi karar...sen nasıl can beye karar verdin

Pazartesi gunu Can beyle revizyonumun tarihi icin gorusecegim. Musait oldugu ilk gun ne zamansa hemen olucam. Hepinizin duasina ihtiyacim var hersey yolunda gitsin dualarinizi esirgemeyin. Ameliyati bildigim icin hic korkum yok hatta o narkozu alacagim icin cokta mutluyum ) bu bekleyis cok zordu. 8. Aya girdim artik degismiyor. Biran once atlatayim suan baska istegim yok.

ameliyat sonrası burun ve dudak arasındaki mesafenin uzaması ve burnun asırı dik olması normal mi? can bey normal dedı ama hala tereddutteyım aynı problemı yasayan oldu mu aranızda?

canım öncelikle teşekkür ederim güzel görüşlerin için :) emin ol ki seninki de çok güzel olur sonucta yüzüne en çok yakışan burunu yapıcak :) ben çok memnunum iyi ki yaptırmışım ve herkeste aynı şeyi söylüyor.benim tam 1buçuk yıl oldu ve hiç bir sıkıntım yok allaha şükür. ben de buradan edindiğim bilgilerle karar vermiştim. cüneyt özek ile görüşmüştüm bir de fakat o bütçeme uymamıştı ve iyiki de can beye yaptırmışım çünkü sonradan baktığım burunlar arasındanda en çok can beyin tarzını beğeniyorum:) 3arkadasşım daha oldu ve onlarda çok memnunlar. umarım yardımı olur öpüyorum :)

kronik balık bende ekliyorum izninle seni:) bende twitrda bulamadım ayrıca seni
canım elbetteki memnuniyetle:)
twitter da niye gözükmüyorum acaba bu beni bunalıma sokabilir diğer bakacak arkadaslara yardımı olsun bari googledan aratınca kronikbalık diye twitter hesabım çıkıyor en azından ordan bakabilirsiniz.

1,5 yılda bi sorun çıkmadıysa bundan sonrada çıkmaz herhalde senin adına çok sevindim...cüneyt özek ilk defa duydum onuda bi araştırmak lazım ama benim içinde maliyet önemli ben şimdi can kopala takıldım gidiyorum senin fotograflarını gördükten sonra aklıma o yerleşti başka doktorlara nedense bakmaz oldum
bu arada seni twitterda bulmuşum fakat eşinin fotografları filan vardıya fotograflar kısmında o yüzden senin hesabın deyil zannettim bide twitterıda hiç bilmiyorum bitaraftanda teleş neyse artık takipçinim

kronikbalık canım sana bikaç sey sormak istiorum bende can beye ameliyat oldum 5.günüm ama pişmanlıktan ağlayıp duruorum yardımcı olursan cok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…