- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.941
ben görmek istiyorum:)
Göremiyormusunuz?
kizlar ben 3 hafta once amelyat oldum, bugun parkta oynarken oglum (3 yasinda) burnuma kolu ile vurdu bilmeden, cok canim yandi, her seyi gectim seklinde bi bozukluk olurmu. sonucta cok cok yeni ve darbelerden korumam gerekiyordu :/
acaba bi sey olurmu yamulurmu ???
yardimmmmmmmmmmmm
Ben de alçı çıktıktan hemen sonra,minik yegenimden sağlam bir kafa yemiştim..Can Bey sorun olmayacağını söyledi..Rahat ol!:)
Ben de alçı çıktıktan hemen sonra,minik yegenimden sağlam bir kafa yemiştim..Can Bey sorun olmayacağını söyledi..Rahat ol!:)
Herkese selam..!
2010 da 40 yaşındayken Can Kopal'a ameliyat olmuştum..Uzun süredir fotoğraf görmek için ekleyen arkadaşlar mini bir albüm yapıyorum bilginize..! 2-3 gün sonra sileceğim yeniden...
ay insallah bisey olmaz :18::18::18::18:
burarada senin bana baya yardimin destegin olmustu yeni amelyat olduktan sonra, fotolarini cok begenmistim
bi daha tesekkur ederim, burnun ne alemde?
whats app in varmi? varsa konusuruz ordan canim
erika sana mesaj göndercektim de kutun doluymuş.sen ve senin gibi önceden ameliyat olan kızlara soruyorum.senin burnuna yapılan işlmler benimle aynı ve ilk çıktıında benziyo diye mesaj atcaktım.kızlar ben şuan kalkıklığını seviyorum ilk zamana göre baya indi hatta ve hatta kavisli burnum düze döndü.şuan 25.günüm.bu burun daha inecek mi? bi de burun ucum baya ödemli sanırım.ucu taş gibi kanatlar elimle itsem dahi kapanmıyo.masaj yaparken üstlerde de elime kemiksi çıkıntılar geliyo.zamanla azaldı tabi bunlar ve tabi ki biliyorum ki kemik değil can bey gayet güzel yaptı da demem o ki soru 1-burnum iner mi? soru 2-bu topak burun ucum ne zaman daralır? soru 3-bu kemiksi çıkıntılar ve burun ucu sertlik ne zaman geçer?
not:bronşit olduğum için çok fazla burun akıntım oldu hala da iyileşemedim baya sümkürdüm ondan da geç iyileşiyorum sanırım kızlar
Göremiyormusunuz?
Canım o kalkıklık biraz daha iner..Benim 3. aydan sonra başlamıştı inmeye.Ama panik yapma milimetrik bi fark olacak:)Burun ucundaki sertlik beni de en rahatsız eden konulardan biriydi ve maalesef çok gec düzeliyor..Benim hala tam olarak düzelebilmiş değil..Kemiksi çıkıntılar da geçiyor hiç merak etme..Benim sağlı sollu top top çıkıntılarım vardı,hiç biri kalmadı şu an
Kızlarım selam :) Burayı artık hiç takip edemiyorum, uzun bir aradan sonra size artık tamamen oturmuş burnumun fotoğraflarını paylaşmak istedim. Burnumdan cok memnunum, hatta keşke bira daha kalkık yaptırsaydım diyorum. Cunku burun gun gectikçe ve şişlikler azaldıkca asağı iniyor. Bakalım belki de ufak bir revizyon yaptırırım ileride :)
kızlar merhabaa. can kopalla görüştüm burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok tereddutlerım var.cogu kişinin önden görüntüsünde kaba bi burun görüntüsü oluşuyo yan profilden güzel olcagından şüphem yok ama. bide cene yapım da geride.ama onun için bi işlem düşünmüyorum çok kafam karıştı.bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım sizce.bu tarz buruna sahip arkadaşlardan yorum bekliyorum özellikle.bi yandan da acaba burundan vazgecip direk cene ameliyatı mı olsam diyorum offf :)
yooo bence Can bey özellikle burun ucu konusunda çok başarılı.Ben çok beğeniyorum...Bence burnunu yaptır.Kendini iyi hissedeceksin emin ol
Merhaba arkadaşlar.Ben de 25 temmuzda Can Bey'e ameliyat oldum.İzmir de 1 hafta kalabildiğim için alçım düştükten sonra hocayla tekrar görüşemedim şu an burnumun yandan görüntüsünü ve kavisini beğeniyorum ama burnumun ucunda top gibi şişlik var ve önden bakılınca burun sırtının yanları çok geniş.Benim ameliyatım 4 saat sürdü derimin çok kalın olduğunu söyledi hoca sanırım şişliklerim de bu yüzden hala geçmedi.Önde ki top beni çok endişelendiriyo acaba şekli mi böyle?Fotoğraf yüklemeyi başarabilirsem sizin de görüşlerinizi merak ediyorum benim gibi sorun yaşayan oldu mu diye.Bu arada buradaki herkese teşekkür etmek istiyorum cesaretlenmemi ve can bey e ameliyat olmamı sağladınız çok teşekkürler :)
Gecmis olsun. Daha bir ay bile olmamis ameliyat olali, ayrica Can bey belirtmis kalin derili oldugunu. Kalin derili burunlarda sis daha cok oluyor ve sislerin gecmesi biraz daha uzun sürüyor diye biliyorum ben.
Sisler genellikle 45 günden sonra daha hizla inmeye basliyor, yani simdiden burnunu sekli icin kesin konusmak yanlis olur.
Ben ameliyat olali 8 ay oldu ve hala burun ucunda sislikler var. Ilk aylar bende acaba böyle mi kalacak diye endiselenmistim ama biraz daha zaman gectikce öyle olmadigini gördüm. Zamana birak herseyi, Can beye her ay gönder fotoraflarini o zaten gerekeni söyleyecektir.[/Q
Teşekkür ederim siz de burnunuzu güle güle kullanın :) Tek sorun sabırsızlanmam zaten bir an önce şeklini görmek istiyorum galiba :)Şişliğin top şeklinde olması da korkuttu beni biraz alçının atında askı şeklinde ki bantın izi şeklinde top var çünkü. Can hoca siz de alçıdan sonra bant kullanmış mıydı birkaç doktorun bant kullandığını gördüm de ben erken döndüm diye mi kullanılmadı acaba? Henüz fotoğraf gönderemedim ama 1 ay sonra izmire dönücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?