Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

daha çok erken pişman olmak için şişler morluklar çok çok normal benim.cuma 1 ayı geçti hala problemlerim var şişlik, morluk geçer hiç canını sıkma. burunda ilk zamandaki gibi çok kalkık durmuyor zamanla inecek o merek etme. benim ikl alçı çıktığı zamanla şimdiki kalkıklığı aynı değil zaman geçtikçe normal bir kalkıklık oluyor.

canım peki daralıor mu geniş duruo cok bide ortadaki et kanatlardan daha aşagıya düşer mi cok yukarda duruo boğa burnu gbi...

canım peki daralıor mu geniş duruo cok bide ortadaki et kanatlardan daha aşagıya düşer mi cok yukarda duruo boğa burnu gbi...

daraliyor tabi şiş şuanda burun o yüzden geniş, alçı varken benimde gözüme geniş geldi. alçı çıktıktan sonra o kadar geniş olmadığı anlaşılıyor..tam da tecrübem yok canım ben de çok yeniyim en iyisi drla konuşmak ona güvenmek veya tecrübeli hastalarla konuşmak. benim de burnumdaki etler bir türlü toparlanmadı nefes alamıyorum 1 ay olduğu halde can bey hep zamanla diyor sabır diyor ama sinirden, sıkıntıdan çok kötü oluyor insan tutamıyor kendini. Valla bir yola çıktık Allah utandırmasın inşallah.

can beyle konuştuk baya bana alçıyı değişirken gercekten barbie oldun sen inanılmaz mükemmek bir burun oldu dedi yanındaki asistanı da öle söledi, bu burun minicik cok tatlı olcak dedi. bugun de whatsapp tan konustuk braz zaman ver dedi daha cok yeni herkesin beğeneceği cok güzel bir burun olcak dedi.. ama ne bilim cok geniş küt duruo ağlayıp duruorum o yüzden, annecim canım beni tesell, etmek için napcagını sasrdı..

öyle diyorsa gerçekten öyledir, benim de alçım değişirken harika olduğu söylemişti kardeşim annem falan alçı değiştirirken burnumu görmüşlerdi ben hariç. onlarda can beyin dediği gibi dedi asistan vardı bende de o da güzel olduğunu söylemişti. az kaldı gözün şuanda alışmadığından öyle geliyor herhalde. hemen alışmak çok zor zaten dediğim gibi benim 1 ay geçti hala çok şiş, ben ve çevrem hala alışamadık. kesinlikle yüze göre yapıyor can bey burnu endişe etme.

inş canım cok korkuorum, eski halimle cevremde cok beğenilen bi kızdım mükemmel olsun istedim yüzüm umarım pişman olmam..

Canımgemiş olsun bende 2 ay oldu ameliyat olalı benim ki bu zaman içinde pek daraldığı söylenemez aksine şişlikler indikçe burun ucu ve kenarları dağılıyor yayılıyor benim ki ilk günler güzeldi şimdi kanatları da burun ucuda genişledi

Bir kaç foto yüklemiştim alçı çıktıktan sonra şimdi baktıkca canımı sıkıyor üzüyor insanı bu durum koymak istemiyorum artık fotoğraf istersen skyptan camera acabiliriz

canım skype kullanmıorum, neden canın sıkılıor ki delikler de ya da burun sırtında mı bir problem var detaylı yazarsan cok sevnirim

canım skype kullanmıorum, neden canın sıkılıor ki delikler de ya da burun sırtında mı bir problem var detaylı yazarsan cok sevnirim

Detayına insem hiç içinden çıkılmaz hal alıyor tatlım ya zamana bıraktım aslında sabır sabır diyorum bol bol kendime.. Birde buraya biri sorduğunda sorunun nedir burnun ne durumda vs diye sorduğunda bende durumu aktardığımda hemen sert çıkışıyorlar yok sen abartıyorsun yok senin beklentilerin yüksek etmedikleri hakaret aşağıla kalmıyor.. Madem sen böyle bi insansın neden gelip soruyorsun burnun ne durumda bir sorun var mı diye. Gözlerle görünen birşeyi nasıl inkar edebiliyorsun.. İyice başımı döndürdüler

Şöyle anlatayım sol tarafımda çöküntü var bu zaten bariz belli alttan foto çekincede sol burun deliği içine göçük, alçımı çıkarıp kontrole gittiğimde vedalaşıp tam ayrılacağımız sırada can bey burnumu sıktı ondan mı oluştu diyede düşünmeden edemiyorum.. burun sırtımda hafif bi çıkıntı var sağlı sollu ve ortalı inşallah kemik vs deildir şişliktir diye umut ediyorum bunların hiç birini takmıyorum aslında takıldığım nokta bana çok uzun gelmesi ucu sivri olan küçük bir burun istemiştim ama hayal kırıklığı burnum da ucuda günden güne yayılıyor ilk günler çoook güzeldi uzunlugu dışında bir sorunum yoktu zamana bıraktım artık eski burnumda çok sorunlu deildi sadece ucu genişti Bu siteye hiç bakmak gelmiyor artık içimden arada giriyorum belki aynı sorunları yaşayan arkadaşlardan gönül rahatlatıcı birşeyler okuyabilirim diye ama işte 6 ay diyorlar beklemekten başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…