- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.981
canım neden pişmansın daha çok yeni değilmii
canım önden domuzcuk gbi hissediorum inanılmaz şişlik ve morluğum oldu ve cok geniş duruo burnum, sanki kanatlarla ortadaki et kısmı birleşik bopa burnu gbi hissediorum ortadaki et belirginleşme bunalımdan cıkamam..
daha çok erken pişman olmak için şişler morluklar çok çok normal benim.cuma 1 ayı geçti hala problemlerim var şişlik, morluk geçer hiç canını sıkma. burunda ilk zamandaki gibi çok kalkık durmuyor zamanla inecek o merek etme. benim ikl alçı çıktığı zamanla şimdiki kalkıklığı aynı değil zaman geçtikçe normal bir kalkıklık oluyor.
canım peki daralıor mu geniş duruo cok bide ortadaki et kanatlardan daha aşagıya düşer mi cok yukarda duruo boğa burnu gbi...
daraliyor tabi şiş şuanda burun o yüzden geniş, alçı varken benimde gözüme geniş geldi. alçı çıktıktan sonra o kadar geniş olmadığı anlaşılıyor..tam da tecrübem yok canım ben de çok yeniyim en iyisi drla konuşmak ona güvenmek veya tecrübeli hastalarla konuşmak. benim de burnumdaki etler bir türlü toparlanmadı nefes alamıyorum 1 ay olduğu halde can bey hep zamanla diyor sabır diyor ama sinirden, sıkıntıdan çok kötü oluyor insan tutamıyor kendini. Valla bir yola çıktık Allah utandırmasın inşallah.
can beyle konuştuk baya bana alçıyı değişirken gercekten barbie oldun sen inanılmaz mükemmek bir burun oldu dedi yanındaki asistanı da öle söledi, bu burun minicik cok tatlı olcak dedi. bugun de whatsapp tan konustuk braz zaman ver dedi daha cok yeni herkesin beğeneceği cok güzel bir burun olcak dedi.. ama ne bilim cok geniş küt duruo ağlayıp duruorum o yüzden, annecim canım beni tesell, etmek için napcagını sasrdı..
öyle diyorsa gerçekten öyledir, benim de alçım değişirken harika olduğu söylemişti kardeşim annem falan alçı değiştirirken burnumu görmüşlerdi ben hariç. onlarda can beyin dediği gibi dedi asistan vardı bende de o da güzel olduğunu söylemişti. az kaldı gözün şuanda alışmadığından öyle geliyor herhalde. hemen alışmak çok zor zaten dediğim gibi benim 1 ay geçti hala çok şiş, ben ve çevrem hala alışamadık. kesinlikle yüze göre yapıyor can bey burnu endişe etme.
inş canım cok korkuorum, eski halimle cevremde cok beğenilen bi kızdım mükemmel olsun istedim yüzüm umarım pişman olmam..[/QUOTE ]
İnşallah umarım canım, Allah hiç kimseyi pişman etmesin.Ben de şuan da çok memnun değilim ama bekliyorum işte.Sabır işi gerçekten. Nefes problemim düzelmiyor biir türlü etlerin alınıp alınmadığından şüphe ediyorum artık.(((
inş canım cok korkuorum, eski halimle cevremde cok beğenilen bi kızdım mükemmel olsun istedim yüzüm umarım pişman olmam..[/QUOTE ]
İnşallah umarım canım, Allah hiç kimseyi pişman etmesin.Ben de şuan da çok memnun değilim ama bekliyorum işte.Sabır işi gerçekten. Nefes problemim düzelmiyor biir türlü etlerin alınıp alınmadığından şüphe ediyorum artık.(((
benim de burnum oldukça tıkalı ki hiç bir sağlık nefes sorunum yoktu, gecer canım o yaraların iyileştikçe pıhtılar gttikçe acılır..
benim de burnum oldukça tıkalı ki hiç bir sağlık nefes sorunum yoktu, gecer canım o yaraların iyileştikçe pıhtılar gttikçe acılır..
senin 5.günün nefes alamaman çok normal benim artık içinde pıhtı falan kaldığı sanmıyorum. Hergün temizliyorum burada hiç bir hastanın iyileşme süreci benim kadar uzun olmamıştır sanırım ne şişlik ne nefes problemleri. çok canım sıkkın aslında.Can beyde hep aynı şeyleri söylüyor ben de bayadır aramıyorum.
senin 5.günün nefes alamaman çok normal benim artık içinde pıhtı falan kaldığı sanmıyorum. Hergün temizliyorum burada hiç bir hastanın iyileşme süreci benim kadar uzun olmamıştır sanırım ne şişlik ne nefes problemleri. çok canım sıkkın aslında.Can beyde hep aynı şeyleri söylüyor ben de bayadır aramıyorum.
anladım canım ne kadar oldu ameliyat olalı bide mailime su sıralar cekilen ve ilk günlerden fotolar atarmısın cok merak ediorum sizinkiler nasıldı die..
anladım canım ne kadar oldu ameliyat olalı bide mailime su sıralar cekilen ve ilk günlerden fotolar atarmısın cok merak ediorum sizinkiler nasıldı die..
hep mesajlarda yazdım ama dikkat etmedin demek ki 1 ay oldu benim ameliyat olalı yarın 5. hafta olacak işte. daha bilgisayara hiç fotoğraf atmadım moralim pek iyi olmadığı için( biraz daha toparlıyım belki albüm yaparım kendi profilimde. paylaşmaktan yana değilim yani şu anda. Umarım herşey yoluna girer. Tekrar konuşalım istersen özelden de yazabilirsin.
hep mesajlarda yazdım ama dikkat etmedin demek ki 1 ay oldu benim ameliyat olalı yarın 5. hafta olacak işte. daha bilgisayara hiç fotoğraf atmadım moralim pek iyi olmadığı için( biraz daha toparlıyım belki albüm yaparım kendi profilimde. paylaşmaktan yana değilim yani şu anda. Umarım herşey yoluna girer. Tekrar konuşalım istersen özelden de yazabilirsin.
canım özelden yazamıorum msj hakkı muhabbetinden dolayıumarım istediğin gbi olur sıkma canını düzelir, can bey iyi bir dr ben ona güvenip ankaradan gttim izmire burdaki yorumlardan dolayı düşün..
canım özelden yazamıorum msj hakkı muhabbetinden dolayıumarım istediğin gbi olur sıkma canını düzelir, can bey iyi bir dr ben ona güvenip ankaradan gttim izmire burdaki yorumlardan dolayı düşün..
inşallah canım çok sağol, tamamen sağlıklı bir burna kavuşmak istiyorum artık. bu ameliyatla sağlığın çok önemli birşey olduğunu anladım, gerçekten herşeyin başı sağılıkmış.
canım peki daralıor mu geniş duruo cok bide ortadaki et kanatlardan daha aşagıya düşer mi cok yukarda duruo boğa burnu gbi...
Canımgemiş olsun bende 2 ay oldu ameliyat olalı benim ki bu zaman içinde pek daraldığı söylenemez aksine şişlikler indikçe burun ucu ve kenarları dağılıyor yayılıyor benim ki ilk günler güzeldi şimdi kanatları da burun ucuda genişledi
inşallah canım çok sağol, tamamen sağlıklı bir burna kavuşmak istiyorum artık. bu ameliyatla sağlığın çok önemli birşey olduğunu anladım, gerçekten herşeyin başı sağılıkmış.
tabiki öle canım güzel olur hersey sen hiç üzme kendini
fotolarını atar mısın canım ilk gunlerde ve su anki halleriyle?
Bir kaç foto yüklemiştim alçı çıktıktan sonra şimdi baktıkca canımı sıkıyor üzüyor insanı bu durum koymak istemiyorum artık fotoğraf istersen skyptan camera acabiliriz
canım skype kullanmıorum, neden canın sıkılıor ki delikler de ya da burun sırtında mı bir problem var detaylı yazarsan cok sevnirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?