- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.001
Detayına insem hiç içinden çıkılmaz hal alıyor tatlım ya zamana bıraktım aslında sabır sabır diyorum bol bol kendime.. Birde buraya biri sorduğunda sorunun nedir burnun ne durumda vs diye sorduğunda bende durumu aktardığımda hemen sert çıkışıyorlar yok sen abartıyorsun yok senin beklentilerin yüksek etmedikleri hakaret aşağıla kalmıyor.. Madem sen böyle bi insansın neden gelip soruyorsun burnun ne durumda bir sorun var mı diye. Gözlerle görünen birşeyi nasıl inkar edebiliyorsun.. İyice başımı döndürdüler
Şöyle anlatayım sol tarafımda çöküntü var bu zaten bariz belli alttan foto çekincede sol burun deliği içine göçük, alçımı çıkarıp kontrole gittiğimde vedalaşıp tam ayrılacağımız sırada can bey burnumu sıktı ondan mı oluştu diyede düşünmeden edemiyorum.. burun sırtımda hafif bi çıkıntı var sağlı sollu ve ortalı inşallah kemik vs deildir şişliktir diye umut ediyorum bunların hiç birini takmıyorum aslında takıldığım nokta bana çok uzun gelmesi ucu sivri olan küçük bir burun istemiştim ama hayal kırıklığı burnum da ucuda günden güne yayılıyor ilk günler çoook güzeldi uzunlugu dışında bir sorunum yoktu zamana bıraktım artık eski burnumda çok sorunlu deildi sadece ucu geniştiBu siteye hiç bakmak gelmiyor artık içimden arada giriyorum belki aynı sorunları yaşayan arkadaşlardan gönül rahatlatıcı birşeyler okuyabilirim diye ama işte 6 ay diyorlar beklemekten başka çarem yok
üzülme canım bence çok beklersin 6 ay düzelmezse bir daha ameliyat olursun sonuçta ölüm yok sonundaDetayına insem hiç içinden çıkılmaz hal alıyor tatlım ya zamana bıraktım aslında sabır sabır diyorum bol bol kendime.. Birde buraya biri sorduğunda sorunun nedir burnun ne durumda vs diye sorduğunda bende durumu aktardığımda hemen sert çıkışıyorlar yok sen abartıyorsun yok senin beklentilerin yüksek etmedikleri hakaret aşağıla kalmıyor.. Madem sen böyle bi insansın neden gelip soruyorsun burnun ne durumda bir sorun var mı diye. Gözlerle görünen birşeyi nasıl inkar edebiliyorsun.. İyice başımı döndürdüler
Şöyle anlatayım sol tarafımda çöküntü var bu zaten bariz belli alttan foto çekincede sol burun deliği içine göçük, alçımı çıkarıp kontrole gittiğimde vedalaşıp tam ayrılacağımız sırada can bey burnumu sıktı ondan mı oluştu diyede düşünmeden edemiyorum.. burun sırtımda hafif bi çıkıntı var sağlı sollu ve ortalı inşallah kemik vs deildir şişliktir diye umut ediyorum bunların hiç birini takmıyorum aslında takıldığım nokta bana çok uzun gelmesi ucu sivri olan küçük bir burun istemiştim ama hayal kırıklığı burnum da ucuda günden güne yayılıyor ilk günler çoook güzeldi uzunlugu dışında bir sorunum yoktu zamana bıraktım artık eski burnumda çok sorunlu deildi sadece ucu geniştiBu siteye hiç bakmak gelmiyor artık içimden arada giriyorum belki aynı sorunları yaşayan arkadaşlardan gönül rahatlatıcı birşeyler okuyabilirim diye ama işte 6 ay diyorlar beklemekten başka çarem yok
üzülme canım bence çok beklersin 6 ay düzelmezse bir daha ameliyat olursun sonuçta ölüm yok sonundaama merak ettim can bey ne dedi bu konu hakkında sonuçta bi sorun varsa ameliyatta onun hatasındandır, çöküklük geçer mi dedi. ben de benzer problem yaşıorum benim de ameliyattan önce kemerim yoktu şu anda resmen burun sırtımda çıkıntı var, 5. ayı doldurdum ben. 6 ay kontrolümde soracağım.
bir de şunu unutma 6 ay tam dolu dolu geçmeden ucundaki şişlik inmiyor burnun dolayısıyla o sebeple sana şu anda uzun geliyor da olabilir, zamanla ucu küçülüp kibarlaşıyor çünkü en azından benim öyle oldu, 5. aydayım hatta hala şişlik var tam inmedi ama ilk günlerde benim de bi tuhaf duruodu top gibi duruodu.
tatlım inan çok üzüldüm yaşadıklarına allah yardımcın olsun ne diyim...
inşallah zaman ilacın olur ve istediğin burna kavuşursun...
Tşk ederim tatlım düşünmemeye takmamaya çalışıyorum Sorularıma cevap vermedi malesef(( zamana bıraktım yurt dışında olduğum için bir sorundada gidemiyorum 5, 6 ay dolsun bende 10. veya 11. aylarda gidip görüşücem kendisiyle. Çok geçmiş olsun Doktorun kimdi üzülme şişlik, odem vs de olabilir canım
ya böyle yorumlar gördükçe korkuyorum açıkcası benimde 1 ay sonra ameliyatım varfotoğraf koyman mümkünmü acaba çok kötü görünse çevrendekilerde farketmezmi sence bu durumu ? :/
açıkçası bende korkmaya başladım forumun başlarını okuduğumda hep memnuniyet yazıları vardı butür problemlerden bahseden hiç yoktu sanırım
zaman içerisinde kötü yorumları siliyorlar bizimkilerde zamanla silinebilir
bende bir aya kalmaz yaptırırım diyordum ama kasımdan sonraya erteledim bu nedenlede pek doktor araştırmasıda yapmıyorum şu aralar
senin epey az zamanın kalmış heycan doruktadır senin can beyde karar kılmana sebeb neydi başka doktorlarıda araştırdınmı
Merhaba kızlar,
Uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum,ben de can beyin eski hastalarındanım.Ameliyat olalı 15ay oldu.Yan profillerden burnumu çok beğensem de malesf önden birini beğenmiyorum.sağ deliğim kıvrımı gayet güzelken,sol deliğimin kıvrımı fazla belli sanırım çöktü ve sol deliğim sağa göre biraz daha yuvarlak duruyor.Bu da önden bakınca garip duruyo.Çevremdekiler sen takıntılısın diyor ama bence bariz belli bişey.Can bey de gayet iyi olduğunu söylüyor.Ameliyat olduğum zaman da çok güzel oldu demişti,kliniğinde ki hemşire ve hastalar da beğenmişti.Tabi ozaman şiş olduğundan fark okadar belli değildi ama şişlerim indikçe daha çok gözüme batmaya başladı. 2.bi ameliyat düşünüyorum ama korkuyorum da açıkcası.
Canımmm, hemen hemen aynı problem bende de varBenim de sol deliğin kıvrımı çok hoşken,sağ delik daha yukarıda ve kıvrımı daha farklı bi şekil almış durumda.Can Bey e revizyondan bahsettim ancak hiç sıcak bakmadı..Burun yapımdan kaynaklandıgını ve ne kadar ugrasırsa ugrassın bunun çok fazla düzelemeyeceğini söyledi..Bende çok takmamaya çalışıyorum ancak oraya odaklandıgımda çok sinirlerimi bozuyor..
aynen canım bende aynı duygular içersindeyim diyorumkii bundan kötüde olmaz herhalde:) Allah yüzümüzü kara çıkartmasın bu konuda, Sen ne zaman olucaksın ameliyat tarihin bellimi?
canım bende kıştan beri erteleye erteleye bi hal oldum bi süre sonra bu süreç yıpratmaya başlıyor artık. O yüzden içine sindimi çok fazla ertelemeden kafayı karıştırmadan olunmalı diye düşünüyorum :) yaa bende bu sürece kadar çok fazla karar değişikliği yaşadım öyleki bi ara silmiştim hatta kafamda can beye ameliyat olmayı ama ne bileyim gerek kk'daki çoğunluğu memnun hastalarının yaptığı yorumlar gerekse hatta dahada önemlisi kendisiyle görüştükten sonraki güven veren konuşmaları can beyde karar kılmama sebep oldu. Bakalım artık inşallah doğru bi karardır. Ya şöyle bi durum var kime olursak olalım her ameliyat sonrası bi risk taşıyo yanii ben kendimce çok fazla beklenti içersinde değilim yanii benii adriana limaya çeviremez adam burnumdaki problemleri halletsin yeticek banabakalım artık canım ya umarım sende biran önce karar verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?