Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tatlım inan çok üzüldüm yaşadıklarına allah yardımcın olsun ne diyim...
inşallah zaman ilacın olur ve istediğin burna kavuşursun...

üzülme canım bence çok beklersin 6 ay düzelmezse bir daha ameliyat olursun sonuçta ölüm yok sonunda ama merak ettim can bey ne dedi bu konu hakkında sonuçta bi sorun varsa ameliyatta onun hatasındandır, çöküklük geçer mi dedi. ben de benzer problem yaşıorum benim de ameliyattan önce kemerim yoktu şu anda resmen burun sırtımda çıkıntı var, 5. ayı doldurdum ben. 6 ay kontrolümde soracağım.

bir de şunu unutma 6 ay tam dolu dolu geçmeden ucundaki şişlik inmiyor burnun dolayısıyla o sebeple sana şu anda uzun geliyor da olabilir, zamanla ucu küçülüp kibarlaşıyor çünkü en azından benim öyle oldu, 5. aydayım hatta hala şişlik var tam inmedi ama ilk günlerde benim de bi tuhaf duruodu top gibi duruodu.

Tşk ederim tatlım düşünmemeye takmamaya çalışıyorum Sorularıma cevap vermedi malesef(( zamana bıraktım yurt dışında olduğum için bir sorundada gidemiyorum 5, 6 ay dolsun bende 10. veya 11. aylarda gidip görüşücem kendisiyle. Çok geçmiş olsun Doktorun kimdi üzülme şişlik, odem vs de olabilir canım

Allahım allahım inşallahhh içimi rahatlattın canım benim çok saol:) Benimki de aksine Alçıdan çıktığı ilk günler çok güzeldi ucu sivriydi tam istediğim gibiydi, sadece uzunluğu biraz strese sokmuştu günden güne kavisi de gitti ucuda gitti:)) Şimdi düz ve tombiş bi burun oldu Burun işi sabır işi galiba beklemekten başka seçeneğimiz yok:)

Canımmm mesaj kutunu temizler misin??Sana iletişim sorununla ilgili bi tavsiyede bulunacağım ancak mesaj gönderemiyorum :)

kızlar benim de sağ burun deliğimde hafif bir çöküntü var diğeri normal çok korkıyorum şişliklerin geçmesini bekliyorum ama burnum güzel

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum,ben de can beyin eski hastalarındanım.Ameliyat olalı 15ay oldu.Yan profillerden burnumu çok beğensem de malesf önden birini beğenmiyorum.sağ deliğim kıvrımı gayet güzelken,sol deliğimin kıvrımı fazla belli sanırım çöktü ve sol deliğim sağa göre biraz daha yuvarlak duruyor.Bu da önden bakınca garip duruyo.Çevremdekiler sen takıntılısın diyor ama bence bariz belli bişey.Can bey de gayet iyi olduğunu söylüyor.Ameliyat olduğum zaman da çok güzel oldu demişti,kliniğinde ki hemşire ve hastalar da beğenmişti.Tabi ozaman şiş olduğundan fark okadar belli değildi ama şişlerim indikçe daha çok gözüme batmaya başladı. 2.bi ameliyat düşünüyorum ama korkuyorum da açıkcası.

ya böyle yorumlar gördükçe korkuyorum açıkcası benimde 1 ay sonra ameliyatım var fotoğraf koyman mümkünmü acaba çok kötü görünse çevrendekilerde farketmezmi sence bu durumu ? :/

Ya bende can beye ameliyat olmak istiyorum hatta yarin gorusmem var ama bunlari okudukca vazgecesim geliyo.bi yandan da diorum bundan kotu olmaz heralde sonucta kemik alincak sekil verilcek her halukarda daha iyi olur.ama cok kararsizim (

aynen canım bende aynı duygular içersindeyim diyorumkii bundan kötüde olmaz herhalde:) Allah yüzümüzü kara çıkartmasın bu konuda, Sen ne zaman olucaksın ameliyat tarihin bellimi?

kızlar çogumuzun ameliyatı daha çok yeni hergün bi sekle giriyor benim burnum şiş olmasına ragmen çook güzel, bir burun deliğim hafif içine gibi duruyor eşit ikisi de hafiften içe giriyor ama diğer taraf kütük gibi şiş ve bu durumu sadece ben anlayabiliyorum insan ameliyattan sonra kusur aramak için bakıyor ben de takıyorum bazen ama gececek diyorumhiç pişman degilim Allah ta pişman etmesin bariz bir sıkıntı varsa artık ona bir sey diyemem

ya böyle yorumlar gördükçe korkuyorum açıkcası benimde 1 ay sonra ameliyatım var fotoğraf koyman mümkünmü acaba çok kötü görünse çevrendekilerde farketmezmi sence bu durumu ? :/

açıkçası bende korkmaya başladım forumun başlarını okuduğumda hep memnuniyet yazıları vardı butür problemlerden bahseden hiç yoktu sanırım
zaman içerisinde kötü yorumları siliyorlar bizimkilerde zamanla silinebilir
bende bir aya kalmaz yaptırırım diyordum ama kasımdan sonraya erteledim bu nedenlede pek doktor araştırmasıda yapmıyorum şu aralar
senin epey az zamanın kalmış heycan doruktadır senin can beyde karar kılmana sebeb neydi başka doktorlarıda araştırdınmı

canım bende kıştan beri erteleye erteleye bi hal oldum bi süre sonra bu süreç yıpratmaya başlıyor artık. O yüzden içine sindimi çok fazla ertelemeden kafayı karıştırmadan olunmalı diye düşünüyorum :) yaa bende bu sürece kadar çok fazla karar değişikliği yaşadım öyleki bi ara silmiştim hatta kafamda can beye ameliyat olmayı ama ne bileyim gerek kk'daki çoğunluğu memnun hastalarının yaptığı yorumlar gerekse hatta dahada önemlisi kendisiyle görüştükten sonraki güven veren konuşmaları can beyde karar kılmama sebep oldu. Bakalım artık inşallah doğru bi karardır. Ya şöyle bi durum var kime olursak olalım her ameliyat sonrası bi risk taşıyo yanii ben kendimce çok fazla beklenti içersinde değilim yanii benii adriana limaya çeviremez adam burnumdaki problemleri halletsin yeticek bana bakalım artık canım ya umarım sende biran önce karar verirsin

Canımmm, hemen hemen aynı problem bende de varBenim de sol deliğin kıvrımı çok hoşken,sağ delik daha yukarıda ve kıvrımı daha farklı bi şekil almış durumda.Can Bey e revizyondan bahsettim ancak hiç sıcak bakmadı..Burun yapımdan kaynaklandıgını ve ne kadar ugrasırsa ugrassın bunun çok fazla düzelemeyeceğini söyledi..Bende çok takmamaya çalışıyorum ancak oraya odaklandıgımda çok sinirlerimi bozuyor..

kizlar bahsettiginiz sorun bende de var simdi zaman gectikce daha da mi belirginlesecek ben bunu anladim yorumlsrinizdan

aynen canım bende aynı duygular içersindeyim diyorumkii bundan kötüde olmaz herhalde:) Allah yüzümüzü kara çıkartmasın bu konuda, Sen ne zaman olucaksın ameliyat tarihin bellimi?

Ben ekimin basinda dusunuyirum tam tarih belirlemedim can beyle gorustum bugun detayli olarak.beni ikna ettimdiyebilirim ama yinede korkuyorum yorumlardan dolayi

benimde aslında çok beklentim yok ama şimdiki durumumdan daha kötüsü olursa diye korkuyorum benimkinde önden bakıldığında bi problem yok
en azından aynaya baktığımda kendimi güzel hissedebiliyorum
ama özellikle bu burnun iki deliğindeki farklılıklar benim çok çanımı sıktı birazda simetri takıntım var...
bendede böyle bir durum olursa bu benim piskolojimi çok bozar aynaya baktığımda artık sadece burun deliklerimi görürüm
ama nekadar araştırsanda bi yerden sonra sanırım işin şansa kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…