- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.021
Ben ekimin basinda dusunuyirum tam tarih belirlemedim can beyle gorustum bugun detayli olarak.beni ikna ettimdiyebilirim ama yinede korkuyorum yorumlardan dolayi
benimde ekimin başında olucak canım tam tarihi belirlemedim daha seni tedirgin eden ne?
Acaba hangisi daha ilgili ve psikolojimi anlamasını isitoyrum doktorumun
Canımmm, hemen hemen aynı problem bende de varBenim de sol deliğin kıvrımı çok hoşken,sağ delik daha yukarıda ve kıvrımı daha farklı bi şekil almış durumda.Can Bey e revizyondan bahsettim ancak hiç sıcak bakmadı..Burun yapımdan kaynaklandıgını ve ne kadar ugrasırsa ugrassın bunun çok fazla düzelemeyeceğini söyledi..Bende çok takmamaya çalışıyorum ancak oraya odaklandıgımda çok sinirlerimi bozuyor..
kizlar bahsettiginiz sorun bende de var simdi zaman gectikce daha da mi belirginlesecek ben bunu anladim yorumlsrinizdan
benimde aslında çok beklentim yok ama şimdiki durumumdan daha kötüsü olursa diye korkuyorum benimkinde önden bakıldığında bi problem yok
en azından aynaya baktığımda kendimi güzel hissedebiliyorum
ama özellikle bu burnun iki deliğindeki farklılıklar benim çok çanımı sıktı birazda simetri takıntım var...
bendede böyle bir durum olursa bu benim piskolojimi çok bozar aynaya baktığımda artık sadece burun deliklerimi görürüm
ama nekadar araştırsanda bi yerden sonra sanırım işin şansa kalıyor
Ben can bey derim.ufuk bey profosor ve hastanede calisiyor hastalariyla cok yakindan takip icinde olabilecegini dusunmuyorum.arastirdigim kadariyla can bey daha kavisli ufuk bey daha duz burunlar yapiyor.ama ameliyat sonrasi can bey ile daha rahat iletisimde olcagini dusunuyorum zaten calistigi klinige gittiginde seninle saatlerce oturup sohbet edebiliyor ve psikolojik olarak rahatlatiyor
Beni tedirgin eden sislik ve morluk surecinde psikolojimin bozulmasi. Bir de daha sonra dusme cokme gibi sorun yasayan arkadaslar var.en mukemmel doktor olsa bile bunlar yasaniyor ki izmirin en iyi doktoru bence can kopal.ondan baskasina ameliyat olmayi zaten dusunmuyorum.bandajlar ciktiktan sonra onden kotu bi gorunum olucak cogu kisi bandajlar cikincq agliyomus:) ama can bey psikolog gbi insani rahatlatiyor.ameliyattan once haberleselim seninle :)[/QUOT
aynen canım bahsettiğin psikolojiye ben hazırladım kendimi başta beğenmicez kendimizi yabancı gelicek belki bi süre aynalara bakamıcaz ama sonrası güzel olsunda bu sürece sabretmeye razıyım ben :) tamam tatlım haberleşelim mutlaka :)
Canımmm, hemen hemen aynı problem bende de varBenim de sol deliğin kıvrımı çok hoşken,sağ delik daha yukarıda ve kıvrımı daha farklı bi şekil almış durumda.Can Bey e revizyondan bahsettim ancak hiç sıcak bakmadı..Burun yapımdan kaynaklandıgını ve ne kadar ugrasırsa ugrassın bunun çok fazla düzelemeyeceğini söyledi..Bende çok takmamaya çalışıyorum ancak oraya odaklandıgımda çok sinirlerimi bozuyor..
hımmmm,,,siz ikisinede muayene oldunuz sanırım? can beyde mi estetik oldunuz?bende inanılmaz bi korku var,kötü olursa,kanama olursa,ölürsem,burun kanatları eşit olmazsa filan bi sürü kuruyorum,sezeryana girerken bile mutlu girmem gerekirken ağlayarak girdim korkudan ama estetikte olmak istiyorum şimdilik hiçbirine muayene olmadan ama 10 yıl önce ist de bi dr a muayene olmuştum tabi cesaret edemediğim için ameliyat olmaadım hiç.....ben daha çok bergüzar korel in burnu gibi bi burun istiyorum
birebir aynı şey bende de var.benim ameliyattan önce de deliklerimin biri girintili biri dışa doğruydu dik iniyodu.şimdi önü kaldırılınca bu çok göze batıyo.bakınca dikkat edince morali çok bozuluyo insanın
Tatlım moralini bozmak istemem ama benim de başlarda çok belli değildi,şişliklerdendr diyodum ama şişler gidince daha belirgin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?