Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benimde ekimin başında olucak canım tam tarihi belirlemedim daha seni tedirgin eden ne?

Beni tedirgin eden sislik ve morluk surecinde psikolojimin bozulmasi. Bir de daha sonra dusme cokme gibi sorun yasayan arkadaslar var.en mukemmel doktor olsa bile bunlar yasaniyor ki izmirin en iyi doktoru bence can kopal.ondan baskasina ameliyat olmayi zaten dusunmuyorum.bandajlar ciktiktan sonra onden kotu bi gorunum olucak cogu kisi bandajlar cikincq agliyomus:) ama can bey psikolog gbi insani rahatlatiyor.ameliyattan once haberleselim seninle :)

Acaba hangisi daha ilgili ve psikolojimi anlamasını isitoyrum doktorumun

Ben can bey derim.ufuk bey profosor ve hastanede calisiyor hastalariyla cok yakindan takip icinde olabilecegini dusunmuyorum.arastirdigim kadariyla can bey daha kavisli ufuk bey daha duz burunlar yapiyor.ama ameliyat sonrasi can bey ile daha rahat iletisimde olcagini dusunuyorum zaten calistigi klinige gittiginde seninle saatlerce oturup sohbet edebiliyor ve psikolojik olarak rahatlatiyor

Aynen ya oraya odaklandığım zaman okadar moralim bozuluyor ki anlatamam. Keşke daha güzel olsaydı diyorum.ben henüz konusmadım revizyon için ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum

Bende önceden hep önden bakardım kendime aynada,fotograflarımı da önden çektirirdm artık yandan :)

hımmmm,,,siz ikisinede muayene oldunuz sanırım? can beyde mi estetik oldunuz?bende inanılmaz bi korku var,kötü olursa,kanama olursa,ölürsem,burun kanatları eşit olmazsa filan bi sürü kuruyorum,sezeryana girerken bile mutlu girmem gerekirken ağlayarak girdim korkudan ama estetikte olmak istiyorum şimdilik hiçbirine muayene olmadan ama 10 yıl önce ist de bi dr a muayene olmuştum tabi cesaret edemediğim için ameliyat olmaadım hiç.....ben daha çok bergüzar korel in burnu gibi bi burun istiyorum

birebir aynı şey bende de var.benim ameliyattan önce de deliklerimin biri girintili biri dışa doğruydu dik iniyodu.şimdi önü kaldırılınca bu çok göze batıyo.bakınca dikkat edince morali çok bozuluyo insanın

Ben ufuk beye muayene olmadim ama olan tanidigim vardi ve yorumlara bakarak bu sekilde konustm cunku uzun suredir arastiriyorum. Ben can beye bir ay sonra ameliyat olcam korkularim benmde cok fazla.ölum ve kanamadan yana korkun olmasin oyle birsey tip tarihinde yasandigini sanmam:) tabi sizinti seklinde kanamalar olur.evlisiniz sanirim esinin destegide onemli o yaninda oldugu surece bu donemi kolay atlatcagini dusunuyorum :)

Canim burnunun inden gorunumu duzeldi mi cok sis ve buyuktu.merak ediyorum nasil bi burun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…