- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.061
benim telefon çözünürlüğü kötü videoda daha garip cıkıo :) yeni fotolar atcak mısın cok merak ettim istersen mailime atabilrsin :)
bi de canım benim bu deliklerin şekilsek farklılığı ameliyattan önce de vardı pek belirgin olmasa da burnumun iki tarafı özünde çoook farklı dikkatli bakınca gözlerden başlayarak.e eni ellenmeyince ameliyattan sonra da aynı oldu.zaten ben alçıdayken farketmiştim bi yamukluk olduunu.zamanla bunu da kabulleniriz diye düşnüyorum.ama ikinizin de burnu çok güzel bence söylemeseniz sorun belli olmuyo.revizyon çok daha yıpratıcı olur bence
aynen kendimi cektiğimde burnum kocaman cirkin cıkıodu eskiden de :)))açıkcası hiç fotoğrafım yok diyebiliriz.çektiğimi hep sildim:) bi de bence kendimizi çektiğimiz için de böyle oluyo canım.önceden de kendimi çeksem burnum irenç çıkardı eminim:)
canım benim burun deliklerim tamamen simetrikti ameliyattan önce ama su anda bende de asimetri var can bey e sordum 2 tarafın şişliği eşit deil zamanla düzelicek sabret dedi,seninki de öle olur eminim
seninki düzelir o zaman canım umutsuzluğa kapılma.benim cidden burnumun iki yarısı inanılmaz farklıydı ameliyattan önce de.hatta can beye söylemiştim mükemmeli aramıcaktık dimi yüzümüze yakışanı arıcaktık hem sen abartıyosun demişti.ben de evet demiştim.ama sanırım ameliyatla birlikte mantığımı da bıraktım:)
mantıksızlık bende de en üst noktada bi de zekamla övünürdüm simdi eser yok :) senin de göze batmaz ama sonucta estetik bir müdahale bircok eksiklik düzeltilmiştir sadece sabır lazım ama bazen üzülüosun işte :/
bi de geçen iki kişi bana siman çok değişmiş dedi.zaten regl stresi vardı allahhh bunu duyunca benim musluklar direk açıldı tabi:)benim çoook şey düzeltildi.hatta tek düzeltilmeyen şey deliklerimdi diyebiliriz.benim ara ara sağ burun deliğim tıkanıyo bi de kemik dümdüz gelmiyor ama tabi bunları sadece can bey anlıcak.neden olduunu bilmiyorum bunların:)
benim sadece 4 5 gün nefes problemim oldu su an gayet iyi, arkadaslarım da siman cok değişmemiş dediler sevindim :) ama senin derin kalın oldugu için şişliklerin daha fazladır siman cok değişmiş gibi görünebilir ama şişlikler artınca bakışların bile senın deilmiş gbi gelio kendine bence cok güzel yandan falan önden de 6 ay snra inanamıcaksın değişimine ben cok begendim burnunu :) ayrıca benımde kemik dümdüz deil zaten dümdüz olmuo olan bir arkadasım vardı 3 sne önce dün onunkine dokundum onunki de düz deildi :)
aynen fotograflarda garip bir şekilde şiş ve asimetrik cıkıyor bende anlamadım..
kızlar dün akşam bir düğüne gittim tabi uzun aradan sonra makyaj saç bas filan yaptım yaz boyu görmediğim arkadaşları gördüm ameliyat oldugumu söylemiştim öyle güzel yorumlar aldım ki kanatlanıp ucacaktım nasıl bir doktormus o oyle eline sağlık nasıl yapmış adam bravo filan dediler sizlerle paylaşmak istedim bu arada benim o burun deliğndeki oyuntu diğerinde de oluşmaya basladı ve göz tırmalamıyor ya kızlar şizofren miyim neyim bu burun sürekli değişiyor ya.. eski resimlerime daha dikkatli bakıyorum da zaten varlarmış gibi 1 günü diğerine uymuyor...masaja biraz agırlık verdim sanırım şişl,kler de iniyor yavas yavas bi geçseler tümden
canim sislikler yer degidtiriyor olumlu yonde degisiklikler var masaja devam
canim benim kanatlara hic birvislem yapilmadi ancak asimetri var hafiften soyledigim gibi 54.gun bugun kanatlarda kuculme demeyelim de toparlanma sanki hissediyorum ama burnumu begeniyorum umari ilerleyen aylarda daha da begenirim
50 mesaj olayı ne zaman bitcekkızlar dün akşam bir düğüne gittim tabi uzun aradan sonra makyaj saç bas filan yaptım yaz boyu görmediğim arkadaşları gördüm ameliyat oldugumu söylemiştim öyle güzel yorumlar aldım ki kanatlanıp ucacaktım nasıl bir doktormus o oyle eline sağlık nasıl yapmış adam bravo filan dediler sizlerle paylaşmak istedim bu arada benim o burun deliğndeki oyuntu diğerinde de oluşmaya basladı ve göz tırmalamıyor ya kızlar şizofren miyim neyim bu burun sürekli değişiyor ya.. eski resimlerime daha dikkatli bakıyorum da zaten varlarmış gibi 1 günü diğerine uymuyor...masaja biraz agırlık verdim sanırım şişl,kler de iniyor yavas yavas bi geçseler tümden
kızlar ben geldim bugun okula gittim valla şuan acayip şımardım herkesler burnuma hayran kaldı, sürekli harika harika deyip durdular öyle seviniyorum ki böyle yorumlara hatta bir arkadas sana bakmaktan kendimi alamıyorum hep bakasım geliyo dedi Allah nazarlardan saklasın umarım zaman içinde hepimizin inşallah burunları dah daha güzelleşir Allah Can beyden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?