Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Erika canım msj kutumu boşalttım, gittikçe daha da büyüyor burnum ya şimdiden bende şu sorunlarım hakkında bana bilgi verirsen çok memnun olurum.. Şimdiden tşkler

evet evliyim aama ne dicek çirkiin olursaa güzel desede inanmam ki güüzel olduda demze çirkine:)
aslında bekarken yaptrmk daha güzel ben herhlde yaptrmadn önce rahatlatıcı ilçlara başlarımmm..çünkü kolay atlatabileceğimi sanmıyorum

Burun ameliyatinda olen mi varmis

burun ameliyatı değil de ilaçların ve narkozun komplikasyonları diyelim :) ameliyat öncesi imzaladığım şu şu riskleri kabul ediyorum kağıdında neler neler vardı ama prosedür olduğunu söylediler. İnşaallah öyle olur insan korkuyor ve tedirgin oluyor ama ne demişler ecel gelmişse cihane baş ağrısı bahane...

kızlar ben rutin kontrol için can beye gittim burnumun çok iyi durumda oldugunu söyledi burun deliklerimden bir tanesinin içine çekildiğini gösterdim burun ucundaki kıkırdakların henüz yerine oturmadıgını söyledi ,içime su serpti tecrübeli arkadaşalar sizce bu durum nedir? bilemiyorum digeri normal öburu içine doğru normalde mi böyleydi ameliyattan sonra mı oldu bilemiyorum sanki önceden de bir çukur vardı oralarda ama neden diğeri öyle değil bir de parmagımı içeri soktugumda dolu olanın içinde kaygan bir sey var çukurlaşan ın içi boş onu da dedim yerine oturacak diyor kafyı sıyırıcam çünkü ilerleyen zamanlarda ne olcak bilmiyorum acaip kafaya taktım bu arada burnum yandan süper ötesi önden de hoş ama orası dellendircek beni

fazlaumutsuz arkadasım sana istek yolladım kabul et de canım bir bakayım senınkıne benziyor mu

inanmıyorum ya sonunda benim gibi bir sıkıntısı olan birini buldum. Benzer bir şey bende de var ama bir türli anlam veremiyorum. içeride aynı sert parça burun kanadında çukurlaşma beze gibi, diğer burun deliğim daha düzgün daha kalkık o taraf öne doğru eğilmiş gibi falan. fotoğrafı var mı acba burnunun?

Canim burnunun inden gorunumu duzeldi mi cok sis ve buyuktu.merak ediyorum nasil bi burun oldu

canım benim derim kalındı alçı çıktıı günkü görünümüm cidden çok korkunçtu diyebilirim.şuan ona göre çok daha iyi.ama daha 2 ay olacak bi hafta sonra.hala ucu şiş.kendi fotoğrafımı ara ara çekip kendimi depresyona sokuyorum.aynada gördüğümle fotoğraftaki de aynı olmuyo sanki.ben de o yüzden arada video çekiyorum kendime bakıp rahatlıyorum:)

aynen fotograflarda garip bir şekilde şiş ve asimetrik cıkıyor bende anlamadım..

Aynen ya oraya odaklandığım zaman okadar moralim bozuluyor ki anlatamam. Keşke daha güzel olsaydı diyorum.ben henüz konusmadım revizyon için ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum

bi de canım benim bu deliklerin şekilsek farklılığı ameliyattan önce de vardı pek belirgin olmasa da burnumun iki tarafı özünde çoook farklı dikkatli bakınca gözlerden başlayarak.e eni ellenmeyince ameliyattan sonra da aynı oldu.zaten ben alçıdayken farketmiştim bi yamukluk olduunu.zamanla bunu da kabulleniriz diye düşnüyorum.ama ikinizin de burnu çok güzel bence söylemeseniz sorun belli olmuyo.revizyon çok daha yıpratıcı olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…