- 8 Nisan 2013
- 202
- 0
- 26
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.041
Ben ufuk beye muayene olmadim ama olan tanidigim vardi ve yorumlara bakarak bu sekilde konustm cunku uzun suredir arastiriyorum. Ben can beye bir ay sonra ameliyat olcam korkularim benmde cok fazla.ölum ve kanamadan yana korkun olmasin oyle birsey tip tarihinde yasandigini sanmam:) tabi sizinti seklinde kanamalar olur.evlisiniz sanirim esinin destegide onemli o yaninda oldugu surece bu donemi kolay atlatcagini dusunuyorum :)
evet evliyim aama ne dicek çirkiin olursaa güzel desede inanmam ki güüzel olduda demze çirkine:)
aslında bekarken yaptrmk daha güzel ben herhlde yaptrmadn önce rahatlatıcı ilçlara başlarımmm..çünkü kolay atlatabileceğimi sanmıyorum
Bende önceden hep önden bakardım kendime aynada,fotograflarımı da önden çektirirdm artık yandan :)[/QU
işallah bende profilden fotoğraf çektireceğim günleri görürüm...
sizin nekadar oldu ameliyat olalı. can beye nasıl karar verdiniz .
kanama riski varya hatta ölenler bile var
anladım canım ne kadar oldu ameliyat olalı bide mailime su sıralar cekilen ve ilk günlerden fotolar atarmısın cok merak ediorum sizinkiler nasıldı die..
Dygsnl senin fotograflarini ne zaman gorucez merak ediyorum :)
Burun ameliyatinda olen mi varmis
kızlar ben rutin kontrol için can beye gittim burnumun çok iyi durumda oldugunu söyledi burun deliklerimden bir tanesinin içine çekildiğini gösterdim burun ucundaki kıkırdakların henüz yerine oturmadıgını söyledi ,içime su serpti tecrübeli arkadaşalar sizce bu durum nedir? bilemiyorum digeri normal öburu içine doğru normalde mi böyleydi ameliyattan sonra mı oldu bilemiyorum sanki önceden de bir çukur vardı oralarda ama neden diğeri öyle değil bir de parmagımı içeri soktugumda dolu olanın içinde kaygan bir sey var çukurlaşan ın içi boş onu da dedim yerine oturacak diyor kafyı sıyırıcam çünkü ilerleyen zamanlarda ne olcak bilmiyorum acaip kafaya taktım bu arada burnum yandan süper ötesi önden de hoş ama orası dellendircek beni
fazlaumutsuz arkadasım sana istek yolladım kabul et de canım bir bakayım senınkıne benziyor mu
Canim burnunun inden gorunumu duzeldi mi cok sis ve buyuktu.merak ediyorum nasil bi burun oldu
canım benim derim kalındı alçı çıktıı günkü görünümüm cidden çok korkunçtu diyebilirim.şuan ona göre çok daha iyi.ama daha 2 ay olacak bi hafta sonra.hala ucu şiş.kendi fotoğrafımı ara ara çekip kendimi depresyona sokuyorum.aynada gördüğümle fotoğraftaki de aynı olmuyo sanki.ben de o yüzden arada video çekiyorum kendime bakıp rahatlıyorum:)
aynen fotograflarda garip bir şekilde şiş ve asimetrik cıkıyor bende anlamadım..
sen de moralin bozulunca benim gibi video çek canım tavsiye ederim:)
Aynen ya oraya odaklandığım zaman okadar moralim bozuluyor ki anlatamam. Keşke daha güzel olsaydı diyorum.ben henüz konusmadım revizyon için ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?