- 25 Şubat 2013
- 642
- 262
- 323
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.081
kızlar henüz tam tarihi netleştirmedim ama ekimin başında olucak ameliyatımm. Düşündükçe heyecan basıyoo iş güç yapamaz oldum artık kafamda süreklii nasıl olcak sonrasında mutlumu mutsuzmu olucam düşüncesi . Hatta bu yüzden son zamanlarda iş yerinde abuk subuk hatalar yapıyorum :) Allah benim gibi olan arkadaşların sonunu hayır etsin inşallah
kızlar bugün kontrole gittim.57.günümdü.ara ara tıkanıyorum nefes açısından dedim çok normal bi ay sonra tamamen geçecek dedi.burun sırtımda pek şişlik kalmamış.uçta yoğunlaşmış.zamanla çok daha kibar bi burun olacak dedi can bey.bi de bu ki deliğin farklılığının barizleşmesi de zamanla daha az göze batacakmış.çünkü şuan iki tarafın şişliği birbir aynı değil.umarım size de yararı olur içinizi rahatlatır yazdıklarım:)
cccyyy tatlım hani fotoğrafff cok merak ediyprum alışabildin mi önden? :)
açıkcası hala tam alışamadım canım
bende avatar gibi görüyorum kendimi insanların yüzüne bakamıorum ifadem garip diye..
seni tam önden görmedim canım ama gördüğüm kadarıyla gayet güzel.benim bi de 57. gün hala alışamadım.
iki kaş arası cok şiş o yüzden garip duruo bilmiorum inş böle kalmaz, senin şiliklerin ne durumda iki kaş arası falan indi mi?
iki kaş arasında şişlik yok gibi geliyor bana şuan.ayırt edemiyo da olabilirim
anladım canımm, hersey istediğimiz gibi olur umarım..
inşallah canım.eğer telefondan foto yükleyebilirsem atarım on dakikaya
tamam canım merakla bekliyorum ^^
Burunlarınız mükemmellllllllllllllllll olmuşş Allahım allahımmm çok güzel ya:) Can beye helal olsunnnn En güzel günlerde kullanınnnn Ben foto atamıyorum foto isteyen arkadaşlar whatsappa vs koydum biraz fhotoshop yapmak zorunda kalıyorum çünkü çoook uzun
canım ya bende kısa diye şikayetleniorum :) şişliklerin azaldı mı ne durumda?
Bu arada vefalı ilde belçikada buluştuk görüştük hatta aynı yerde çalışmaya başladık:) Onun burnuda miniminnacık çok ama çok tatlı olmuş hayran kaldım:) kavisi şekli hepsi birbriyle uyum çerisinde küçüklüğüne bayıldım benim şuanki burnumun yarısı:))))) zamanımın dolmasını bekliyorummmmmmmmmmmmmmm can beye küstümmmmmmm ben:) herkesin burnu çok güzel küçücük ya benimki
Bu arada vefalı ilde belçikada buluştuk görüştük hatta aynı yerde çalışmaya başladık:) Onun burnuda miniminnacık çok ama çok tatlı olmuş hayran kaldım:) kavisi şekli hepsi birbriyle uyum çerisinde küçüklüğüne bayıldım benim şuanki burnumun yarısı:))))) zamanımın dolmasını bekliyorummmmmmmmmmmmmmm can beye küstümmmmmmm ben:) herkesin burnu çok güzel küçücük ya benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?