Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar henüz tam tarihi netleştirmedim ama ekimin başında olucak ameliyatımm. Düşündükçe heyecan basıyoo iş güç yapamaz oldum artık kafamda süreklii nasıl olcak sonrasında mutlumu mutsuzmu olucam düşüncesi . Hatta bu yüzden son zamanlarda iş yerinde abuk subuk hatalar yapıyorum :) Allah benim gibi olan arkadaşların sonunu hayır etsin inşallah

amin amin bende aynıyım :) 27 eylul die tarihi soliceö can beye elim telefona gıtmıo bı turlu. butun gun burun falan bakıyorum internetten :) cnm bana fotonu fln atarmısın ya ben ozelden yazamıorum msj sayısından dolayı sanırm bide can beyle neler konustun nasıl olcagı konusunda anlatırmısın bıraz

kızlar bugün kontrole gittim.57.günümdü.ara ara tıkanıyorum nefes açısından dedim çok normal bi ay sonra tamamen geçecek dedi.burun sırtımda pek şişlik kalmamış.uçta yoğunlaşmış.zamanla çok daha kibar bi burun olacak dedi can bey.bi de bu ki deliğin farklılığının barizleşmesi de zamanla daha az göze batacakmış.çünkü şuan iki tarafın şişliği birbir aynı değil.umarım size de yararı olur içinizi rahatlatır yazdıklarım:)

cccyyy tatlım hani fotoğrafff cok merak ediyprum alışabildin mi önden? :)

Burunlarınız mükemmellllllllllllllllll olmuşş Allahım allahımmm çok güzel ya:) Can beye helal olsunnnn En güzel günlerde kullanınnnn Ben foto atamıyorum foto isteyen arkadaşlar whatsappa vs koydum biraz fhotoshop yapmak zorunda kalıyorum çünkü çoook uzun

canım ya bende kısa diye şikayetleniorum :) şişliklerin azaldı mı ne durumda?

canım ya bende kısa diye şikayetleniorum :) şişliklerin azaldı mı ne durumda?

Hayır malesef dua ediyorum bir an önce inse de sizinkiler gibi olsa:) KEsinlikleeee hayırrrrrrr bu buruna şikayetmi edilirrr çok tatlıı benim kini görsen haline şükredersin :) cccc nin kide senin kide mükemmel duruyor ben hayran kaldımmmm:) Keşke benim ki de sizin ki gibi olsa

Bu arada vefalı ilde belçikada buluştuk görüştük hatta aynı yerde çalışmaya başladık:) Onun burnuda miniminnacık çok ama çok tatlı olmuş hayran kaldım:) kavisi şekli hepsi birbriyle uyum çerisinde küçüklüğüne bayıldım benim şuanki burnumun yarısı:))))) zamanımın dolmasını bekliyorummmmmmmmmmmmmmm can beye küstümmmmmmm ben:) herkesin burnu çok güzel küçücük ya benimki

canım bence bekle biraz gercekten cok güzel olur zamanla oturcak cnkü..

bi fotograf atsanda görsemm cok merak ettim bu kadar hayıflandıgın burnunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…