- 8 Nisan 2013
- 202
- 0
- 26
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.101
bi fotograf atsanda görsemm cok merak ettim bu kadar hayıflandıgın burnunu
nerden atabilirim canım fhotoshopsuz orjinalini atıcam:) whatsapp kullanıyormusun fotoların hepsi genelde telde
Selam kızlar. Bir şey soracağım umarım cevap alırım. Bazı arkadaşlara özelden sordum bazı şeyler ama yanıtlamadılar. Neyse... Can Bey'e kapalı ameliyat olan var mı içinizde? Varsa memnuniyetiniz ve şikayetinizi yazabilir misiniz? Bir de fiyat bilgisi. Özelden atarsanız çok sevinirim.
canım özel msj hakkım yok benım yazamıyorum :/ benim burun sırtını kapalı yapmıs ama uc kısmını toplamak için acmıs
Ay canım bilmiyordum özel mesaj hakkın olmadığını. Kusura bakmayasın ya utandım şimdi. Teşekkür ederim buradan yazdığın için. Benim burnumda seninki gibi çok sorunlu bir burun değil. Sıkıntı yaşadığın durumlar oldu mu acaba? Yani ağrı sızı gibi? Tamponu çıkarırken çok acıyor mu? En çok ondan korkuyorum sanırım. Bir de mesaj hakkın dolunca bana özelden fiyat bilgisini yazarsan çok teşekkür ederim
Hayır malesef dua ediyorum bir an önce inse de sizinkiler gibi olsa:) KEsinlikleeee hayırrrrrrr bu buruna şikayetmi edilirrr çok tatlıı benim kini görsen haline şükredersin:) cccc nin kide senin kide mükemmel duruyor ben hayran kaldımmmm:) Keşke benim ki de sizin ki gibi olsa
canım öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim:)böyle yorumlar insanı mutlu ediyor.bugün hiç samimiyetim olmayan bi arkadaşım ay ben sana alışamadım sen ameliyat olmuştun dimi dedi.ben de ben alışayım yeter diye tersleyiverdim biraz:) burnum yüzüme oranla iyi gibi görünüyo ama önden aslında çok topak mesela benim de.ama zaman çok önemli burda bi çok arkadaşın fotoğrafını görüp bunu farkettim.bir de sen sanırım biraz ince bir burun istiyordun beklentiler insanı üzüyo.aslında ben seni alçın çıktığı gün görmüştüm.hatta minik gelmişti bana.can beye de hatta hocam benim burnum biraz daha uzun olacak değil mi demiştim.yani insan kendine objektif olamıyor.son halini bilmiyorum ama ilk hali bile minikti senin burnunun benimkine göre kat be kat:)
Aynen o günlerde hergün deişiyor insanın burnu bende çok beğenmiştim o şeklini aşıktımmmm burnumaaa:) Burnumun ucuda sivriydi Sol tarafım uzun sağ tarafım küçüktü.. Burun şimdi yayıldı yüzüme sivriliği vs pek kalmadı Olumlu yönde deişmesini umut ediyorum canım kendim konusunda şuan için alt üstüm ben, birde hergün parmagımla ölçüyorum burnumun kenarından boyunu deişim varmı vs diyee:)))))))))) Şuan işaret parmağımın ortasındaki çizgide burnum:) zamana bıraktım 6 ay dolmasını bekliyoruma artık, hala bi umudum var :))) Sizde ölçün bana haber verin bakim normal mi
telefondan attım ama fotolar yan oldu.sen çevirirsin artık canım:)
Arkdşlar merhabalar , bugün can beyle görüşmem vardı gittim ... Burnum için geldim dediğim an benmle dalga geçti bu burna ameliyat ne gerek die :/ Ben ısrarla mutszm dememe rağmen o da ısrarla hayır gayet hoş kibar ve yüzümle uyumlu oldğunu söyledi..Burnumu seviorm hafif bi kemerim var ve nedense çok batıo gözüme çok hafif olmasına rağmen rahatsz edior beni .. Rica etsem şu banada numaranızı atarmsnz bi sakncası yoksa whatssaptan burunlarınızı görmek istiorm çnkü tekrar gtcm can beyin yanına .. Üzülsemmi sevnsemmi bilemedm((
çok fazla giremiyorumartık kızlar burnum bugunlerde Allaha şükür iyice güzelleşmeye başladı 61.gün bugun burun deliklerim gittikçe düzgünleşiyor burnum kibarlaşıyor çok memnunum şuan nefes olayım da harika keske daha önce olsaymışım soru sormak isteyen arkadaslar tüm sorularınızı cevaplarım
seni ekledim uc hafta sonra ameliyatım var fotograflarım da var bi bak istersen
Canımmm benim burnumun kemeri biraz daha az sanırm .. Israrla olma dedi :/ Seni nasıl karşıladı anlatrmsn biraz
forogrqfini gorebilirmiyim ? bana gerek yok diye bi konusma yapmadi.benim kemeri alinip kucultulcek hafif kavisli.cok problem yoksa bende olma derim.ben bile yillardir istememe ragmen olmasammi diorum bazen cunku cok degisio burun memnun da kalmayabiliyosun
Tatlm fotoğraf ekleyemedm buraya face linkini at ekliyim seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?