- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.121
kızlarr yaa cumartesi can beyle görüşmeye gidicem gün almaya . Heyecanım had safhada çok bekledim çok az kaldı artık şaka gibi :) Deneyimli arkadaşlara bi kaç sorum olucak ? Ben ameliyata tek gitmeyi düşünüyorum belli sebeplerden dolayı bu çok sıkıntı olurmu ameliyattan sonra ilgileniyoumu oradaki hemşireler buz kompleksi uygulaması oluyormuş 20 dk aralıklı,bunu hemşireler mi yapıyo yoksa yanınızda gelen refakatciniz mi?
ozel msj hakkim yok sen at istersen
kızlarr yaa cumartesi can beyle görüşmeye gidicem gün almaya . Heyecanım had safhada çok bekledim çok az kaldı artık şaka gibi :) Deneyimli arkadaşlara bi kaç sorum olucak ? Ben ameliyata tek gitmeyi düşünüyorum belli sebeplerden dolayı bu çok sıkıntı olurmu ameliyattan sonra ilgileniyoumu oradaki hemşireler buz kompleksi uygulaması oluyormuş 20 dk aralıklı,bunu hemşireler mi yapıyo yoksa yanınızda gelen refakatciniz mi?
Canim simdiden bol sanslar sana. Yaninda birisi mutlaka olsun. Hemsirelerden rica edip buz uygulamasini yaparlar. Ama cok acil baska hastalarla ilgilenmeleri gerekse sana ne kadar ilgili olabilirler. 6 saat hastanede kalacaksin ve mutlaka ozel istedigin biseylerde olacak.birinin olmasi senin yararina.bas donmesi bulantin olursa hemsireyi kim cagiracak bunlarida dusun guzelim :)
selam kızlar yeni albüm yaptım 8 ay oldu artık:) öpüyorumm
canım senin 27 sinde değilmiydi ameliyatın cuma demişsin yarınmı yani. Bol şans diliyorum ya umarım biran önce atlatırsın süreci ve istediğin gibi bi burnun olur. Çok heyecanlı bi bekleyiş:)
ya can beyle gorusmeye gıttım artık bekleyemıcem dedım cok stres yaptı benı beklemek kafayı yedım uyuyamıorum ruyalarımda burnuma tampon tıkadıkalrını goruyorum:)) bende bır an once yapın amelıyatı dedım anestezi snrasından korkuyorum ben ya
niye kimse benimle ilgilenmiyo yaa(
ya can beyle gorusmeye gıttım artık bekleyemıcem dedım cok stres yaptı benı beklemek kafayı yedım uyuyamıorum ruyalarımda burnuma tampon tıkadıkalrını goruyorum:)) bende bır an once yapın amelıyatı dedım anestezi snrasından korkuyorum ben ya
canım senin 27 sinde değilmiydi ameliyatın cuma demişsin yarınmı yani. Bol şans diliyorum ya umarım biran önce atlatırsın süreci ve istediğin gibi bi burnun olur. Çok heyecanlı bi bekleyiş:)
ya senin amalıyatın nezamn anlamadım bişey can bey yapmıcakmı
Canim yarin mi ameliyatin? Cok sakin ol inan ki hicbisey anlamadan olacak ve bitecek. Hayatinin en guzel uykusuna dalip uyanacaksin.seni cok iyi anliyorum nasil korkuyordum. Dogum yapan biri olarak soyleyeyim burun ameliyati cok daha rahat sorunsuz gecti benim icin.hersey gonlune gore olsun insallah :)
can bey yapıcak canım yarın gırıyorumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?