Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarr yaa cumartesi can beyle görüşmeye gidicem gün almaya . Heyecanım had safhada çok bekledim çok az kaldı artık şaka gibi :) Deneyimli arkadaşlara bi kaç sorum olucak ? Ben ameliyata tek gitmeyi düşünüyorum belli sebeplerden dolayı bu çok sıkıntı olurmu ameliyattan sonra ilgileniyoumu oradaki hemşireler buz kompleksi uygulaması oluyormuş 20 dk aralıklı,bunu hemşireler mi yapıyo yoksa yanınızda gelen refakatciniz mi?

mirage35 merhaba neden Can beye karar kıldın merak ediyorum?Detaylı araştırma yaptınmı?Benimde haftaya pazartesi Ufuk Bilkaydan randevum var çok gerginim açıkçası doğru bir karar mı verdim diye?:26:

ozel msj hakkim yok sen at istersen

Canım yan proflinide gördüm umarım ameliyatn başarılı ve sorunsz geçer ... KEndine geldiğin gibi ilk iş bize olanları anlatman olsn :))) çok merak ediorz :) Daa önce de demiştim can beyle görüşütüğümü fakat beni geri yolladı .. ben bu durumdan çok muzdaribim tekrar gtcm bakalm hayırlısı :)

Canim simdiden bol sanslar sana. Yaninda birisi mutlaka olsun. Hemsirelerden rica edip buz uygulamasini yaparlar. Ama cok acil baska hastalarla ilgilenmeleri gerekse sana ne kadar ilgili olabilirler. 6 saat hastanede kalacaksin ve mutlaka ozel istedigin biseylerde olacak.birinin olmasi senin yararina.bas donmesi bulantin olursa hemsireyi kim cagiracak bunlarida dusun guzelim :)

Son düzenleme:
kızlarr bana şans dileyin cuma gunu ameliyata giriyorum. tecrubeli arkadaslar anlatabılırmısınız narkozdan sonra ayılmakta skntı oluyo mu en cok korktugum kusmayla uyanmak

tamam canım doğru söylüyosun:)

canım senin 27 sinde değilmiydi ameliyatın cuma demişsin yarınmı yani. Bol şans diliyorum ya umarım biran önce atlatırsın süreci ve istediğin gibi bi burnun olur. Çok heyecanlı bi bekleyiş:)

canım senin 27 sinde değilmiydi ameliyatın cuma demişsin yarınmı yani. Bol şans diliyorum ya umarım biran önce atlatırsın süreci ve istediğin gibi bi burnun olur. Çok heyecanlı bi bekleyiş:)

ya can beyle gorusmeye gıttım artık bekleyemıcem dedım cok stres yaptı benı beklemek kafayı yedım uyuyamıorum ruyalarımda burnuma tampon tıkadıkalrını goruyorum:)) bende bır an once yapın amelıyatı dedım anestezi snrasından korkuyorum ben ya

hmm iyi yapmıssın yaa yarın kaçta ameliyatın? bende rüyalarımda alçılı görüyorum kendimi kafayı yiyoruz sanırım bekleyiş sürecinde:) anestezi sonrasından hep korkuluyo ama sonrasında buradaki arkadaşlarda çok rahat geçtiğini söylüyorlar genelde. O yüzden çok sıkıntı yapma bunu olucan kurtulucan:)

Canim yarin mi ameliyatin? Cok sakin ol inan ki hicbisey anlamadan olacak ve bitecek. Hayatinin en guzel uykusuna dalip uyanacaksin.seni cok iyi anliyorum nasil korkuyordum. Dogum yapan biri olarak soyleyeyim burun ameliyati cok daha rahat sorunsuz gecti benim icin.hersey gonlune gore olsun insallah :)

ısıl35 ne zamn amalıyat olucaktı anlamadım yazmış ama

canım narkozdan ayılınca kusma oluyo mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…