- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.141
hadi hayırlısı kurtuldun araştrma derdinden ben araştırmaya devam.....artı KBB da amalıyat olan 2 arkadş var güzel ama bilmiyorum
canım narkozdan ayılınca kusma oluyo mu ya
ben can beyden vazgecme derim ya gercekten profesyonel calısıo bence sen gorusmeye gıtmedın dımı gıtsen ıkna olursun zaten:) cogu estetık yaptıran ısmını de duymus zaten bıde senın goruntu olarak cok degsııcek bı burnun var kbb deıl plastık cerrah secmenı tavsıye ederım
kızlarrr ameliyatımı oldum evdeyım sımdılık sorun yok buz uygulamasını yırmı dk yap yırmı dk ara ver dedı daha onc kırk dakıka ara ver dıodu sıze sorayım dedım bırde uyurkende ara ara yapsammı sabaha kdr yapmazsam şişerim diye korkuyorum sız nasıl yaptıız
çok geçmiş olsun canım yaa ohh şükür atlattın bundan sonrası sabır artıkk:)
ayy sorma domuz burnu gibi gözukuo agzımla burnum arasında bes metre war sankı ama normalmıs heralde su an ıcın[/
alçılı canım şuan normaldir öyle görünmesi. nasıl bir burun yaptı peki söyledimi canım kavisli, kalkık ?
ayy sorma domuz burnu gibi gözukuo agzımla burnum arasında bes metre war sankı ama normalmıs heralde su an ıcın[/
alçılı canım şuan normaldir öyle görünmesi. nasıl bir burun yaptı peki söyledimi canım kavisli, kalkık ?
kavisliği ve kalkıklıgı hafif olcaktı hatta kalkıklıgı neredeyse hıc dedım oyle yapmıs bakalım burnun boyunu yarıdan kesmısler gbı duruyo :) sen bugun gorusmeye gıdecektın
[ı][/ı]
ayy sorma domuz burnu gibi gözukuo agzımla burnum arasında bes metre war sankı ama normalmıs heralde su an ıcın
kavisliği ve kalkıklıgı hafif olcaktı hatta kalkıklıgı neredeyse hıc dedım oyle yapmıs bakalım burnun boyunu yarıdan kesmısler gbı duruyo :) sen bugun gorusmeye gıdecektın
canım narkozdan ayılınca kusma oluyo mu ya
bu sorunun cevabını kendin almışsındır oldumu kusma
hayır canım bıraz bulantım oldu kusmadım. Ayıldıktan sonra ılk hıssettıgım sey bogaz agrısı ve uyusmus dudaklardı gozumu actıgımda can bey bana bakıyodu söyledıgm ılk sey dudaklarım nerdee oldu:) ellıyodum his yoktu daha once boyle bısy okumadıgım ıcın telaslandım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?