Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hadi hayırlısı kurtuldun araştrma derdinden ben araştırmaya devam.....artı KBB da amalıyat olan 2 arkadş var güzel ama bilmiyorum

ben can beyden vazgecme derim ya gercekten profesyonel calısıo bence sen gorusmeye gıtmedın dımı gıtsen ıkna olursun zaten:) cogu estetık yaptıran ısmını de duymus zaten bıde senın goruntu olarak cok degsııcek bı burnun var kbb deıl plastık cerrah secmenı tavsıye ederım

albümü açık olan arkadaşlar bana yardımcı olursa cok sevinirim.cam bey in yaptıgi burunlari görmeyi cok istiyorum özellikle burun uclarına bakmak istiyorum.şimdiden teşekurler hepinize

benim içimden o geçiyor ya bakalım fiyatta anlaşırsak iknası kolay tabii amalıyattan sonrası önemli hiç amalıyattan korkum yok daha önce kemik aldırdır.bayılıyorsun göznu açtığında yoğn bakımdasın ağrı sızı yok. Ben tekrar kemik çıkması yada düşmesinde korkuyorum okadar

arkadaslar can kopal a burun ucu estetiği olan varsa yardimci olabilir mi bana lütfen fotograflarla ya da doktor hakkındaki bilgilerle aydınlatirsaniz memnun olurum

kızlarrr ameliyatımı oldum evdeyım sımdılık sorun yok buz uygulamasını yırmı dk yap yırmı dk ara ver dedı daha onc kırk dakıka ara ver dıodu sıze sorayım dedım bırde uyurkende ara ara yapsammı sabaha kdr yapmazsam şişerim diye korkuyorum sız nasıl yaptıız

çok geçmiş olsun canım yaa ohh şükür atlattın bundan sonrası sabır artıkk:)

kavisliği ve kalkıklıgı hafif olcaktı hatta kalkıklıgı neredeyse hıc dedım oyle yapmıs bakalım burnun boyunu yarıdan kesmısler gbı duruyo :) sen bugun gorusmeye gıdecektın[/QUOTE]

anladım canım inşallah güzel bi burnun çıkıcak moralini yüksek tut :) evet canım görüşmem bugün saat 3 te gün alıcam bende kısmetse

kavisliği ve kalkıklıgı hafif olcaktı hatta kalkıklıgı neredeyse hıc dedım oyle yapmıs bakalım burnun boyunu yarıdan kesmısler gbı duruyo :) sen bugun gorusmeye gıdecektın

anladım canım inşallah güzel bi burnun çıkıcak moralini yüksek tut :) evet canım görüşmem bugün saat 3 te gün alıcam bende kısmetse[/QUOTE]

CAN BEYDENMİ

bu sorunun cevabını kendin almışsındır oldumu kusma

hayır canım bıraz bulantım oldu kusmadım. ayıldıktan sonra ılk hıssettıgım sey bogaz agrısı ve uyusmus dudaklardı gozumu actıgımda can bey bana bakıyodu söyledıgm ılk sey dudaklarım nerdee oldu:) ellıyodum his yoktu daha once boyle bısy okumadıgım ıcın telaslandım bende

şuan yuksek sesle guluyorum bende ilk senden duydum.daha önce amalıyat olmuştum ben ilk gözümü açtığımda yoğun bakımdaydım su su diye inledim vermediler tabii 4 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…