- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.161
şuan yuksek sesle guluyorum bende ilk senden duydum.daha önce amalıyat olmuştum ben ilk gözümü açtığımda yoğun bakımdaydım su su diye inledim vermediler tabii 4 saat
burundan uyusturucu ıgne yapıolarmıs amelıyat sonrası agrı olmasındıye o yuzden dudagını hıssetmıyosun baska amelıyatlarda olmuyodur o yuzden :)
hemşireleer cok ılgısızdı amelıyattan cıkınca buz ıstedık buzlugumuz yok dedıler gıdıp kantınden almıslar eldıvenın ıcınde getırdıler. Koyduktan sonra gerı verdık yenısını yapsınlar dıye vaktı geldıgınde annem almaya gıttı tezgahın ustunde aynen duruo erımıs dıye gerı getırdı ben gece kalıcaktım bu durumdan dolayı ewe geldım koca hastanede buzluk yok we burun amelıyatı yapılıyo :s
doktora söyleseydin keşke.çünkü herkes morluk durumundan korkuyor ya. Bu siteden doktorun haberi yok galiba benim gibi birçok kişi bu şeklde doktor seçiyor
doktor ayıldıktan sonra gıttı ama morluk herkeste oluyo genelde ya benım su an sargılar war goz cevrem mor
kızlarrr ameliyatımı oldum evdeyım sımdılık sorun yok buz uygulamasını yırmı dk yap yırmı dk ara ver dedı daha onc kırk dakıka ara ver dıodu sıze sorayım dedım bırde uyurkende ara ara yapsammı sabaha kdr yapmazsam şişerim diye korkuyorum sız nasıl yaptıız
Ahhh canımm büyük geçmiş olsun öncelikle çok merak ettim seni naptı acaba die .. En büyüğünü atlattn sıra geldi sabretmeye gerçi ben senden sabırszm :))) Burnunu çok merak ediorm inşallah çok güzel olmuştur.. Sargıların açıldığı gibi foto istiyoruz ona göreee :)))
Hayır canım olmadım tekrar gtcm yanına can beyin bakalm bu defa nasl postalicak beni :))) Şuan nasl hssediosn kendini ağrn fln varmı sargıdan belli olmuormu nasl olduğu ?
walla sargıdan gozukene bakarsak cok koturesım yukledımm
Ha aklıma gelmişken .. Şuan herangi bi buz takviyesi falan yapıormsn ?
Çok ayrıntı merak ediorm k.bakmaYAni mesela nereye tutuorsn buzları gözaltlarına mı ?
doktora söyleseydin keşke.çünkü herkes morluk durumundan korkuyor ya. Bu siteden doktorun haberi yok galiba benim gibi birçok kişi bu şeklde doktor seçiyor
bence yol yakınken vazgec amelıyattan :) su an delırcek gıbıyım evın ıcınde dort donuyorum naptım ben dıye ya buzu eldivenlerin içine koyup birbirine baglıolar dırek goz ustune koyuyolar doktor gosterıo sana. walla ben hiç iyi degilim
bence yol yakınken vazgec amelıyattan :) su an delırcek gıbıyım evın ıcınde dort donuyorum naptım ben dıye ya buzu eldivenlerin içine koyup birbirine baglıolar dırek goz ustune koyuyolar doktor gosterıo sana. walla ben hiç iyi degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?