Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şuan yuksek sesle guluyorum bende ilk senden duydum.daha önce amalıyat olmuştum ben ilk gözümü açtığımda yoğun bakımdaydım su su diye inledim vermediler tabii 4 saat

burundan uyusturucu ıgne yapıolarmıs amelıyat sonrası agrı olmasındıye o yuzden dudagını hıssetmıyosun baska amelıyatlarda olmuyodur o yuzden :)

hemşireleer cok ılgısızdı amelıyattan cıkınca buz ıstedık buzlugumuz yok dedıler gıdıp kantınden almıslar eldıvenın ıcınde getırdıler. koyduktan sonra gerı verdık yenısını yapsınlar dıye vaktı geldıgınde annem almaya gıttı tezgahın ustunde aynen duruo erımıs dıye gerı getırdı ben gece kalıcaktım bu durumdan dolayı ewe geldım koca hastanede buzluk yok we burun amelıyatı yapılıyo :S

doktora söyleseydin keşke.çünkü herkes morluk durumundan korkuyor ya. Bu siteden doktorun haberi yok galiba benim gibi birçok kişi bu şeklde doktor seçiyor

Ahhh canımm büyük geçmiş olsun öncelikle çok merak ettim seni naptı acaba die .. En büyüğünü atlattn sıra geldi sabretmeye gerçi ben senden sabırszm :))) Burnunu çok merak ediorm inşallah çok güzel olmuştur.. Sargıların açıldığı gibi foto istiyoruz ona göreee :)))

cok saol ıns guzel olur. sen amelıyat olmamıstın sanrıım dımı ?

Hayır canım olmadım tekrar gtcm yanına can beyin bakalm bu defa nasl postalicak beni :))) Şuan nasl hssediosn kendini ağrn fln varmı sargıdan belli olmuormu nasl olduğu ?

Çok ayrıntı merak ediorm k.bakma YAni mesela nereye tutuorsn buzları gözaltlarına mı ?

bence yol yakınken vazgec amelıyattan :) su an delırcek gıbıyım evın ıcınde dort donuyorum naptım ben dıye ya buzu eldivenlerin içine koyup birbirine baglıolar dırek goz ustune koyuyolar doktor gosterıo sana. walla ben hiç iyi degilim

doktora söyleseydin keşke.çünkü herkes morluk durumundan korkuyor ya. Bu siteden doktorun haberi yok galiba benim gibi birçok kişi bu şeklde doktor seçiyor

morluk veya şişlik rahatsız ediyor mu?
herkes genelde acıyacak mı diye korkuyor
burun ameliyatı sonrası çok az acı oluyor ama acı kısmı en basit kısmı bence.
bence asıl zorluk aylarca süren tıkanıklık ve burun içinin çok şişmesi. belki bende tampon olmadığı için çok olmuştur.
uyurken yerken içerken vs çok zor oluyor tıkanık olduğu için. ses de tuhaf çıkıyor.kimse anlamıyor konuşmamı :)
ne zaman açılır ve burun içi şişliği iner merak ediyorum

Ahhh canım kıyamam emin ol neler hissettiğini hissebiliorm İnanamıosn dimi nasl böyle bi hataya düşerim nasl yaparm şu halime bak kimblr nasl bişey olck diosn dimi Anlıorm tatlm valla korkmaktada haklyz burun bu yani Ama korkutma kendini can beye ameliyat olanları düşün .. Hızla geçio bu ilk etaplar .. Sargın açılacak Şişkinliklerin inecek rahat rahat nefes almaya başlcksn gttkçe yüzüne otrck ve güzelleşck .. Yine hayatına kaldğn yerden devam edcen yine makyaj yapcn yine alışverişe çıkcn arkdşlarnla olcn ve hemde daha daha alımlı ve güzel olucannnnn hiç sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…