Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

can bey'den 5 ekime gün aldımm heyooo:) geri sayıma başladım artık gerçi ne zamandır geri sayım yapıyorum ama bu sefer kesinleşti artık son 10 gün:))))

can bey'den 5 ekime gün aldımm heyooo:) geri sayıma başladım artık gerçi ne zamandır geri sayım yapıyorum ama bu sefer kesinleşti artık son 10 gün:))))

ayy hadi bakalım hayırlı olsun :) ameliyattan cıkınca agzını dudaklarını hıssetmessen korkma tamammı ben oyle olmustum cıktıgımda :)

kizlarr burun ameliyatimin 5. gunundeyim tikanikliklar ne zaman gecer asiri tikanik hic nefes alamiyorum. burun deliklerim ikisi birbirinden farkli baya duzelirmii

kizlarr burun ameliyatimin 5. gunundeyim tikanikliklar ne zaman gecer asiri tikanik hic nefes alamiyorum. burun deliklerim ikisi birbirinden farkli baya duzelirmii

tıkanıklıkların aylarca sürebileceğini okudum
benim de 28.günüm ve baya tıkanık
burun içimin üst tabanı da çok şiş
onlar da çok engelliyor nefes almamı
ia. aylarca sürmeden açılır
ben de böyle çok zorlanıyorum
resim çekilirken bile ağız açık

burnumun icerisi baya sis kulak copunu cok az sokabiliyirum etler neredeyse yapisik. tuzlu su skyorum burun damlasi sisesine koydum. eczaneden okyanus suyu al diolar ama ayni sey deilmi acaba doktor direk tuzlu su dedi yani baska bisey onermedi

saol canim iyi olmaya calisiorum ya cok kolay gecmio benim icin ama herkesin bu kdr skntli oldugunu sanmam. sislikler ve morluklar asiri degil inmeye baslio yawas yawas burnum baya tikali tamponlar alindi ama icteki etler sis

benim 28.gün tavandaki etlerin şişliği hiç inmedi ne zaman inecek merak ediyorum burun içimi kapatıyor nefes alamıyorum
burun ameliyatı sonrası ağrı acı yok herkes onu soruyor . ağrı acı yok ama aylarca çok zor

burnumun icerisi baya sis kulak copunu cok az sokabiliyirum etler neredeyse yapisik. tuzlu su skyorum burun damlasi sisesine koydum. eczaneden okyanus suyu al diolar ama ayni sey deilmi acaba doktor direk tuzlu su dedi yani baska bisey onermedi

bana da okyanus suyu verdi doktor ama sıkmıyorum burun içi etlerim şiş çünkü.
benimde etler nerdeyse yapışık ve öyle kaynayacak diye korkuyorum
doku yapışmadı dedikleri risklerden biri bu değildir inşaallah

bi de agiz kenarima dogru morluk olustu yeni. normalmidir bu morlugun orada ne isi var anlamadim yasayan biri warsa yazabilirmi lutfen

Canim benimde 7.gunumde morluk degilde sarimsi yesilimsi sekilde agiz cevresinseydi. Ben sormamistim Can bey gozunaydin gidiyor yuzunden demisti. Hersey yolunda merak etme sen tuzlu suya devam bu arada daha dolu burnun yumusata yumusata cikacak. Dikislerin atilacak kendiliginden.

ay bende telas oldum burea morlugun ne isi war diye :) benimde yesilimsi zaten artar die korktum. goz morluklarim 5. gun olmasina ragmen sararmadi ama mosmor. cabuk gecmesi icin bisey uyguladin mi hic. bi de revizyon olmustun sanirim revizyon oncesi foton warmi kotumuydu burnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…