- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.461
hanimlarr acil yardim ltfnnn..27 subatta ameliyatim var..kacinci gunler kontrole gidiliyor..ucak biletini ona gore ayarliycam
sana anlatıyım kafanda bişeler oluşşunperşembe 4de ameliyat oldum 12de hastaneden çıktım cumartesi günü burun tamponum çıkarıldı..pazartesi alçım degiştırıldı cumarteside alçım tamamen çıkarıldı..1 ay sonra tekrar görüşücez doktorumla..
tesekkur ederim cnm benim..benim geri donus 15 mart..ucagim 11 de kalkiyor..can bey o gun sabah son bir kez kontrole gidebilecegimi soyledi..maalesef aylik kontrole gidemicem..alci kafama takildi ben 7 inci gun zannediyordum of yaa..hayir yani bunuda sormak icin tekrar ararsam adam burnumdan alip anlima yapistiracak sinirden artik
27 şubat-15 mart iyileşerek dönersin bu tarihlerde alçıda 7 değilde 9 gün kalsın ne var canım senin sadece burun degildi dimi yağda aldırcaksın çok güzell olcaksınnn
Kizlar suan istanbuldayim Şubat ayında okul tatilinde can beyle gorusup estetik ameliyati olmak istiyorum ucret nedir ve memnun olur muyum burnumun ucu biraz buyuk tek sorunum bu.
Peki canim suan tıkanıklık oluyormuş burunda 3ay falan bundan korkuyorum. Grip olduğumda bile bir gun tıkanıklığa dayanamıyorum uyuyamiyorum bilecanim onu direk doktora sorsan daha iyi olur
Peki canim suan tıkanıklık oluyormuş burunda 3ay falan bundan korkuyorum. Grip olduğumda bile bir gun tıkanıklığa dayanamıyorum uyuyamiyorum bile
keske yardim edebilsem sana ama ben daha olmadim..kimi bir hafta diyor kimi bir ay kimi uc ay kimide daha fazla..galiba bunyeye gore degisiyor..ben aklima soru takildikca aradim can beyi hemde korka korka :) sende ara sor daha cok aydinlatir seni..bizede haber et ..kolay gelsin cnm :)
hanimlar birde su sigara konusunda yardim edermisiniz ltfnnnnn...amlyattan kac gun once birakmam gerek (tabi becerebilirsem)..gunde bir paket iciyorum
Bir hafta önce birakmam gerekiyormuş oyle okumuştum canim
Peki canim suan tıkanıklık oluyormuş burunda 3ay falan bundan korkuyorum. Grip olduğumda bile bir gun tıkanıklığa dayanamıyorum uyuyamiyorum bile
hanimlar birde su sigara konusunda yardim edermisiniz ltfnnnnn...amlyattan kac gun once birakmam gerek (tabi becerebilirsem)..gunde bir paket iciyorum
sigara içmediğim için pek bilgim yok ama bildiğim kadarıyla yaraların iyileşmesini geçiktiriyo ama zaten ameliyattan sonra istesende içemeyebilrsın çünkü tıkalı olucaksın bayahem bu ameliyatlar hayatında yepyeni bı sayfa açıyo bi güzel sayfa daha açıp sigarayı bırakablırsn he ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?