Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kizlarrr ben depresyona girdim yaaa
izmire gelip gitme sansim yok..can beyle konustum ,gorusme konusma tahliller ameliyat hepsi ayni gun olacak..cokmu acele ediyorum..nasil bir korku sardi icimi..birde msjlar aldim (sikayet mesajlari can beyle ilgili)..bir kac arkadasta sorun yasamisti kafam karma karisik oldu yaaaa

hanimlarr acil yardim ltfnnn..27 subatta ameliyatim var..kacinci gunler kontrole gidiliyor..ucak biletini ona gore ayarliycam

hanimlarr acil yardim ltfnnn..27 subatta ameliyatim var..kacinci gunler kontrole gidiliyor..ucak biletini ona gore ayarliycam

sana anlatıyım kafanda bişeler oluşşun perşembe 4de ameliyat oldum 12de hastaneden çıktım cumartesi günü burun tamponum çıkarıldı..pazartesi alçım degiştırıldı cumarteside alçım tamamen çıkarıldı..1 ay sonra tekrar görüşücez doktorumla..

tesekkur ederim cnm benim..benim geri donus 15 mart..ucagim 11 de kalkiyor..can bey o gun sabah son bir kez kontrole gidebilecegimi soyledi..maalesef aylik kontrole gidemicem..alci kafama takildi ben 7 inci gun zannediyordum of yaa..hayir yani bunuda sormak icin tekrar ararsam adam burnumdan alip anlima yapistiracak sinirden artik

27 şubat-15 mart iyileşerek dönersin bu tarihlerde alçıda 7 değilde 9 gün kalsın ne var canım senin sadece burun degildi dimi yağda aldırcaksın çok güzell olcaksınnn

27 şubat-15 mart iyileşerek dönersin bu tarihlerde alçıda 7 değilde 9 gün kalsın ne var canım senin sadece burun degildi dimi yağda aldırcaksın çok güzell olcaksınnn

insallah canim yaaaa..ben 5 gunde kendim kalirim hastanede diodum o yuzden 7 gun iyi olacakti benim icin..hayirlisi artik

Kizlar suan istanbuldayim Şubat ayında okul tatilinde can beyle gorusup estetik ameliyati olmak istiyorum ucret nedir ve memnun olur muyum burnumun ucu biraz buyuk tek sorunum bu.

Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)

hanimlar birde su sigara konusunda yardim edermisiniz ltfnnnnn...amlyattan kac gun once birakmam gerek (tabi becerebilirsem)..gunde bir paket iciyorum

Peki canim suan tıkanıklık oluyormuş burunda 3ay falan bundan korkuyorum. Grip olduğumda bile bir gun tıkanıklığa dayanamıyorum uyuyamiyorum bile

keske yardim edebilsem sana ama ben daha olmadim..kimi bir hafta diyor kimi bir ay kimi uc ay kimide daha fazla..galiba bunyeye gore degisiyor..ben aklima soru takildikca aradim can beyi hemde korka korka :) sende ara sor daha cok aydinlatir seni..bizede haber et ..kolay gelsin cnm :)

Peki canim forumu yeni okumaya başladım 3250 diyor herkes ucret icin senin bi bilgin var mı.

Peki canim suan tıkanıklık oluyormuş burunda 3ay falan bundan korkuyorum. Grip olduğumda bile bir gun tıkanıklığa dayanamıyorum uyuyamiyorum bile

ozaman yandın özellikle ilk 2-3 gün çok zor ağızdan nefes alıysn tamponların verdiği bi ağırlık var tat koku 0 ben ameliyat olalı 11 gün oldu burundan yeni yeni nefes alıyorum ama ameliyatın tek zorluğu bu korkma acı ağrı sızı yok bukdarcıkda olsn ama dimi sonuçta bi operasyona giriysn

hanimlar birde su sigara konusunda yardim edermisiniz ltfnnnnn...amlyattan kac gun once birakmam gerek (tabi becerebilirsem)..gunde bir paket iciyorum

sigara içmediğim için pek bilgim yok ama bildiğim kadarıyla yaraların iyileşmesini geçiktiriyo ama zaten ameliyattan sonra istesende içemeyebilrsın çünkü tıkalı olucaksın baya hem bu ameliyatlar hayatında yepyeni bı sayfa açıyo bi güzel sayfa daha açıp sigarayı bırakablırsn he ne dersin?

Ya haklisinda aslinda..cocuklarimin ucude kucuk..evim kocaman..sen dusun benim kosusturmayi..aksam onlar yatinca evi sil supur ondan sonra sira benim keyfime geliyor..al kahveni yak sigarani..onuda birakirsam sanki kendime ait bi anim kalmicak gibi

dün itibariyle ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti kızlar. aslında fotoğraf eklicektim ama kendimi çektiğimde belli olmuyo şekli. zaman çok hızlı geçiyormuş onu anladım.şişlikler bayağı sabır işi diodum ama zorunda ola ola çekiyosun onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…