- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.481
dün itibariyle ameliyatımın üzerinden 6 ay geçti kızlar. aslında fotoğraf eklicektim ama kendimi çektiğimde belli olmuyo şekli. zaman çok hızlı geçiyormuş onu anladım.şişlikler bayağı sabır işi diodum ama zorunda ola ola çekiyosun onu da.
merak ettim yaaa..birisine cektir ve oncesi sonrasi yap ltfnnnn
bu revizyon icin bisi oduyomusun can bey e?
Eki Görüntüle 925694 Merhaba kızlar,
Aylardır foruma girmiyorum çünkü burnumu düşünmek istemiyorum artık ne oluyorsa oluyor ve dönüşü olmuyor. Foruma girdikçe de acaba şu doktora yaptırsaydım daha mı iyi olurdu ya da can bey şurasını şöyle yapsa daha mı iyi olurdu falan filan derken kurtulamıyorsunuz burnunuzdan o yüzden kusurlarıyla kabullenmek kalıyor geriye. Bundan sonra da girmiycem fakat sizi anlıyorum ve o yüzden yazıyorum zaten daha önce yazdıklarımıza bakarsanız herşey çok açık.
Ben ameliyat olalı en az 1,5 sene oldu. Burnumda öncekine göre tabiiki daha iyi fiyat performans olarak can bey çok iyi fakat;
--profilden yaptırdığım anlaşılıyor, (bence)
--burnumun sağ tarafında küçük bir çöküklük belirdi şişlikler inince(görmek için dikkatli bakmak lazım yoksa görünmüyor)belli olan bir fotoyu ek olarak yolayım size herkes görebilir.
--Son olarak ameliyattan bu yana sağ burnumdan nefes alamıyorum içine bakıldığında da sağ burun deliğim daha küçük görünüyor (3 ayrı kbb uzmanı kontrol etti ve burun kemiğimde eğrilik olmadığını burun girişinde bir darlık olduğunu söylediler fakat bence hiiiçoynatma çünkü ameliyetsız düzelmez ve daha kötü olabilir dediler)onu da çekip ekliyorumEki Görüntüle 925697
Kısaca bütçe olarak daha uygun bir tercih istiyorsanız evet can bey derim aldığı parayı hakediyor fakat birazcık daha fazla verip başka bi doktorla da konuşabilirsiniz. Ben can beyle konuştuktan sonra kimseyle konuşmadım peşini de bırakmadım hemen oldum ama benim tavsiyem o kadar aceleci olmayın. Bir de muayene ücreti diye birsürü para alıyorlar çok kızıyorum birçok kişi bu yüzden gidemiyor(can bey almıyor ücret) Neyse okuyun araştırın gidin görün ve ameliyat olun, olun çünkü hep aklınızın bir köşesinde kalacak!
Inşallah hepinizin gönlünce olur burnunuz...
sağlık problemnz olmasa gayet güzel bi burun, can kopalın burunları zaten kavisli ben yapıldım diyen burunlar burdan gördüğüm kadarıyla, bende ona olmayı düşünüyorum ve şuan çok takıyorum,amelyat olduktan snra braz rahat ederm sorun ortadan kalkar diye düşünüyodum ama öyle olmıcak galiba baksanıza her gün bi derdi ortaya çıkacak:/Eki Görüntüle 925694 Merhaba kızlar,
Aylardır foruma girmiyorum çünkü burnumu düşünmek istemiyorum artık ne oluyorsa oluyor ve dönüşü olmuyor. Foruma girdikçe de acaba şu doktora yaptırsaydım daha mı iyi olurdu ya da can bey şurasını şöyle yapsa daha mı iyi olurdu falan filan derken kurtulamıyorsunuz burnunuzdan o yüzden kusurlarıyla kabullenmek kalıyor geriye. Bundan sonra da girmiycem fakat sizi anlıyorum ve o yüzden yazıyorum zaten daha önce yazdıklarımıza bakarsanız herşey çok açık.
Ben ameliyat olalı en az 1,5 sene oldu. Burnumda öncekine göre tabiiki daha iyi fiyat performans olarak can bey çok iyi fakat;
--profilden yaptırdığım anlaşılıyor, (bence)
--burnumun sağ tarafında küçük bir çöküklük belirdi şişlikler inince(görmek için dikkatli bakmak lazım yoksa görünmüyor)belli olan bir fotoyu ek olarak yolayım size herkes görebilir.
--Son olarak ameliyattan bu yana sağ burnumdan nefes alamıyorum içine bakıldığında da sağ burun deliğim daha küçük görünüyor (3 ayrı kbb uzmanı kontrol etti ve burun kemiğimde eğrilik olmadığını burun girişinde bir darlık olduğunu söylediler fakat bence hiiiçoynatma çünkü ameliyetsız düzelmez ve daha kötü olabilir dediler)onu da çekip ekliyorumEki Görüntüle 925697
Kısaca bütçe olarak daha uygun bir tercih istiyorsanız evet can bey derim aldığı parayı hakediyor fakat birazcık daha fazla verip başka bi doktorla da konuşabilirsiniz. Ben can beyle konuştuktan sonra kimseyle konuşmadım peşini de bırakmadım hemen oldum ama benim tavsiyem o kadar aceleci olmayın. Bir de muayene ücreti diye birsürü para alıyorlar çok kızıyorum birçok kişi bu yüzden gidemiyor(can bey almıyor ücret) Neyse okuyun araştırın gidin görün ve ameliyat olun, olun çünkü hep aklınızın bir köşesinde kalacak!
Inşallah hepinizin gönlünce olur burnunuz...
@ehöcüm canım senin adına cok üzüldüm ya bu burun nasil birsey yaptırsak bir bela yaptirmasak beynimizi kemiriyor. Uzme kendini canım Allah dermansiz dert vermesin iyice araştırıp seni mutlu edecek doktoru bulabilirsin.
Aslında üzülmüyorum efnancım o kadar vahim bir durum yok sadece insan yaptırmışken herşey tam olsun istiyor ama bundan sonra herhangi bir operasyon düşünmüyorum burnuma. Genel olarak memnunum ama kusurları da var bunu da özellikle belirteyim ki araştıran arkadaşlarımız bilsinler istedim öyle işte...kib
sağlık problemnz olmasa gayet güzel bi burun, can kopalın burunları zaten kavisli ben yapıldım diyen burunlar burdan gördüğüm kadarıyla, bende ona olmayı düşünüyorum ve şuan çok takıyorum,amelyat olduktan snra braz rahat ederm sorun ortadan kalkar diye düşünüyodum ama öyle olmıcak galiba baksanıza her gün bi derdi ortaya çıkacak:/[/QUOTE
Cavdarcım şişlikler inmeye başladığında ameliyattan önceki bunundan daha iyi olacak merak etme ama yok yok kusuru mutlaka oluyor(kusursuz olanda var ama az genel olarak oluyor).... Eğer düşünmeden edemiyorsan ol ameliyat aklında kalıcak çünkü hep...evet birşeyleri kafana takıyorsun ama zamanla unutuyorsun öyle işte....zaman ilaç sadece kusursuz bekleme..
Ilk 6ay kesin olarak kendini rahatlatmak ve seninle aynı zamanlarda ameliyat olan forum arkadaşlarıyla teselli arayacaksın burnunun güzel hallerini çekip belki güzel denmesine ihtiyacın olacak ya da kusurlarını.. ama bunlar geçici rahatlatmalar çünkü burnun sen nasıl görüyorsan o ...ama zamanla unutuyorsun .....zaten 1 seneden sonra uğramamaya başlarsın....böyle benim gibi belki merak edenlere yardımcı olmak adına uğruyorsunuz bu kadar işte...gönlünü ferah tut güzel olur ama kusursuz olmaz bu kesin bence....
canımm nasılsın görüşmeyeli?? yorumunu okuyunca hayretle kendimi buldum cümlelerinde. aynı sıkıntılar bendede var sağ tarafta çukurluk ve nefes alamama durumu sanki sağ tarafı çökmüş gibi hissediyo insan ya can beye de gidemedim bi..
ama nefes almakta zorlanıyorum sağ delik tıkalı gibi zaten ayıptır söylemesi ben kendim pampixle denedim sol tarafa zorlanmadan girerken sağ tarafta bi engelle karşılaşıyo o delik daha dar bariz:S kendim test ettim gördüm yani inkar edemez heralde bunu :/ bide pamuk kanlanıyo hala bişiler kanıyo normalmi bu sende de oluyomu
fotoğraflarınızı koyarsanız seviniriz
ama nefes almakta zorlanıyorum sağ delik tıkalı gibi zaten ayıptır söylemesi ben kendim pampixle denedim sol tarafa zorlanmadan girerken sağ tarafta bi engelle karşılaşıyo o delik daha dar bariz:S kendim test ettim gördüm yani inkar edemez heralde bunu :/ bide pamuk kanlanıyo hala bişiler kanıyo normalmi bu sende de oluyomu
Benım delıkler ellenmedı amelıyatta ama bende de ıçerde bı taraftan hala şiş et var diğer tarafta o kdr yok. Dıstan bakıldıgında da sag taraf daha sıs sızce bu durum geçici mi
Benım delıkler ellenmedı amelıyatta ama bende de ıçerde bı taraftan hala şiş et var diğer tarafta o kdr yok. Dıstan bakıldıgında da sag taraf daha sıs sızce bu durum geçici mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?