Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

o konuda kesinlikle sana katılıyorum Cem beyin başı biraz kalabalık olduğu için hastalarıyla yeterli derecede ilgilenebildini düşünmüyorum.. hayırlı olsun umarım çok çabuk atlatırsın şimdiden geçmiş olsun..

cem beye amelıyat olan arkadaşlarımm benı eklermısınız acaba merak edıyorum burnuşlarınısın resminii

canım ben sana özel msj atamıyorum ben efes kbb sezgin öztürkle görüşmüştüm ilgilendi baya güven verdi ama 3000 tl fiyat çıkardı. can kopal için olumsuz yorumları okuyunca görüşmekten vazgeçtim, bora karaali yi de çok övüyolar onla da mı görüşsem, eylülde ameliyat olucam hala doktora karar veremedim :S

can kopal ile ilgili olumsuz ne denmiş acaba merak ettim bizde ogrenelım canım? ben ona amelıyat olmayı dusunuyorum eger olursamda oyuzden

dün görmüştüm bir iki tane bulunca göstericem canım ama bana dayanaraktan etkilenmeni istemem, hepimizin derdi aynı iyi cerrah istiyoruz o kadar zor ki seçim yapmak :S

Merhaba arkadaşlar. Ben de iki gün önce Cem Karas' a ameliyat oldum. İlgisizliğinden ben de müzdaripim resim üzerinden bile bir anlatımı olmadı. Estetik düşünmüyorum sadece deviyansın için gitmiştim fakat ufak rötüşlarla daha düzgün hale getirebiliriz diyince bende estetik de olmaya karar verdim. Hastahane odasında yan yatağımda yatan bir hastada Cem Beyin hastasıydı. Cem Bey odaya girdi bana amelyatın cok iyi gecti dedi fakat diğer bayana benimki nasıl oldu demesine ragmen olumlu bir cevap vermedi. Bu bana biraz enteresan geldi. Bütün yorumları okuyunca uan biraz tedirgin hissediyorum umarım eski burnumu mumla aramam

ne kadar zor karar vermek hangi doktoru seçeceğine, aslında birazda şans bence, aynı doktora ameliyat olup beğenen de var beğenmeyen de

Cem Karas'a ben de 2009 da 2000 tl ye ameliyat oldum,2011de yine kendisine ücretsiz olduğundan revizyon ameliyatı oldum,ikinci ameliyat birincisinden de felaket...Ameliyat öncesi hemen ikna edebiliyor, yüreklendiriyor ama sonuç ve sonuçlar tam fiyasko.Hala nefes alamıyorum,hala burnum akıyor, asıl alması gereken kemik yerinde duruyor,görüntü hala şiş ve yamuk.Ben de çok araştırdım sonuç iyi olsun diye ama cem karas çok dostane yaklaştı ve beni çabucak ikna etti.Size tavsiyem ameliyat işine benim gibi heyecanla hemen atılmak yerine ameliyat olacağınız doktoru hemen araştırın ve altını çiziyorum doktorun daha önce yaptığı burunları,önce sonra fotolarını mutlaka! görün!aynı hastanede yahya bey ve bora karaali bey iyi diyorlar,birkaç hastasıyla tanıştım benim burnumdan çok çok daha iyi.Ama amacınız görüntüyü düzeltmekse k.b.b. uzmanına asla ameliyat olmayın.çünkü plastik cerrahlar da nefes ve et problemlerini hallaedebiliyorlar.Üstelik aynı fiyata görüntü çok daha iyi sonuçlar ortaya çıkıyor.

cem beye amelıyat olalı 10 ay falan oldu ılk zamanlar yorumlarım olumluydu ama zaman gectıkce duzelıcek dıye beklerken hala burnumun ucu taş gıbııı.kuzenım 1 yıl oldu baska dr a yumusacık olmus ucu.bıde benım sağa dogru hafıf yamuk duruyo sişlik ındıkce ortaya cıktıgını farkettım ve sonradan nefes problemım oldu.kontrole gıdemedım bıran once gıdıcem.cem beyden memnun kımse yok.egerkı revızyonluk durum varsa bıdaha asla olmam olanlar hıc ama hıc memnun degıl daha cok ıcıne edıyo.allıyo pulluyo diliyle ama sonuc hüsran oluyo.

Size kesinlikle katılıyorum henüz 1. ayımdayım fakat zamanla düzelecek gibi değil hiçbirşey burnumun ucu ve burun delikleri sola dogru yatık. Burun delikleri birbirinden farklı ve burnun ucunda cukurluklar var gamze gibi. Nefes almak desen imkansız. İki gün önce kontorole gittim bu şikayetlerimi söyleyince aşağlamaya kalktı birde. Sinirle çıktım gittim. Zaten düzgün bi burnum vardı deviasyon için gitmiştik estetikle rötüş yapalım diye allandırdı ballandırdı anlattı bizde kandın. Ama emin olun eski burnum cok daha iyidi. Cem Karasa yaptıracak olanlar bir daha düşünün derim arkadaşlar.

benımde nefes sorunum halaa varr.annemler ılk zamanlar hafıf yana yatık dıodu yok mok dıyodum hanı eskı burnumdan kurtuldum seyı wwarya ama sonradan sorunlar cıkıyoo.burnumun ucu daha top gıbı duruyo üstleri indi.bıde kesılen yer war yaa orası onde duruyo.ben ınanırmısın 2 k343 gıttım bıdaha gıtmeye korkuyorum baska dr.a gıdıp hersey normalmı dıe sorcam once.cunku cem bey hersey cok ıyı gıdıyomus gıbı gosterıyoo.ama aslı astarı yok.gel yıne yapalım dıcek ama bırdaha asla o hatayı yapmam.cem karasa amelıyat olcaklar bencedee cok düşünsünler.

cem karas a ameliyat olan birçok kişi tanıyorum.hepsi revizyon ameliyatı olmuş veya olucak.ona ameliyat olacak olanlara bir kez daha düşünün derim

diğer problemleri geçtim benimde burnumun ucu hala sert ve gece yatarken nefes sorunum devam ediyo 1,5 yıl oldu artık düzeliceni sanmıyorum alışmaya çalışıyorum bende. de bu burun ucu sertliği normal bişey mi??

Merhaba kızlar.. bende ya cem beye ya da bora beye ameliyat olcm.. yrumlara bakyrm karar vermk için.. bi de albümleri görmem lazımmm k.bkmayn sayfayı azcıık mesgul etcemm :)

Merhaba kızlar.. bende ya cem beye ya da bora beye ameliyat olcm.. yrumlara bakyrm karar vermk için.. bi de albümleri görmem lazımmm k.bkmayn sayfayı azcıık mesgul etcemm :)

benim fikrim bora karaali' ye olman yönünde bol şanslar ....

cem bey e amelıyat olucaklar bır kez daha dusunsun.cem bey sadece cok ıyı konusmacıı baska bir hareket yok.100 msjım dolmadıgı ıcın msj atamıyorum

arkadaslar cem beyle bora bey arasinda kaldim cok zor durumdayim cem beyin yaptiği burunlari goremedim hic gorunmuyor cunku profillerden 25 msj da attim ama yine de olmadi bora bey sanki brz kavisli yapiyor gibi ben duz bir burun istiorum cem beye olanlar lutfen bana yardimci olabilirlersee sevinirimm

ben cem karas a oldum ıkı kez burnum mahvoldu sımdı 3.revızyon olacagım tabıkı baska bır doktora...benım ömrumden ömur gıttı cok uzgunum ıı dusun ama cem karas ı tavsıye etmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…