Ben bugün kontrole gittim.. eşimin işyerinde bi kaç kişi cem karasa ameliyat olmuş ve hiç memnun kalmamışlar. Eşim bunu duyunca cem karasdan vazgeçti. Ben Bora Karaali ye olcam Cumartesi günü :)) çok heyecanlıyımmÇok ilgili çok iyi bi doktordu. Cem bey tamam çok yakışıklı ama fazla ilgilenmemişti bizimle. Bora bey en ince ayrıntısına kadar anlattı :))
cem beye amelıyat olan arkadaşlarımm benı eklermısınız acaba merak edıyorum burnuşlarınısın resminii
canım ben sana özel msj atamıyorumben efes kbb sezgin öztürkle görüşmüştüm ilgilendi baya güven verdi ama 3000 tl fiyat çıkardı. can kopal için olumsuz yorumları okuyunca görüşmekten vazgeçtim, bora karaali yi de çok övüyolar onla da mı görüşsem, eylülde ameliyat olucam hala doktora karar veremedim :S
cem beye amelıyat olalı 10 ay falan oldu ılk zamanlar yorumlarım olumluydu ama zaman gectıkce duzelıcek dıye beklerken hala burnumun ucu taş gıbııı.kuzenım 1 yıl oldu baska dr a yumusacık olmus ucu.bıde benım sağa dogru hafıf yamuk duruyo sişlik ındıkce ortaya cıktıgını farkettım ve sonradan nefes problemım oldu.kontrole gıdemedım bıran once gıdıcem.cem beyden memnun kımse yok.egerkı revızyonluk durum varsa bıdaha asla olmam olanlar hıc ama hıc memnun degıl daha cok ıcıne edıyo.allıyo pulluyo diliyle ama sonuc hüsran oluyo.
Size kesinlikle katılıyorum henüz 1. ayımdayım fakat zamanla düzelecek gibi değil hiçbirşey burnumun ucu ve burun delikleri sola dogru yatık. Burun delikleri birbirinden farklı ve burnun ucunda cukurluklar var gamze gibi. Nefes almak desen imkansız. İki gün önce kontorole gittim bu şikayetlerimi söyleyince aşağlamaya kalktı birde. Sinirle çıktım gittim. Zaten düzgün bi burnum vardı deviasyon için gitmiştik estetikle rötüş yapalım diye allandırdı ballandırdı anlattı bizde kandın. Ama emin olun eski burnum cok daha iyidi. Cem Karasa yaptıracak olanlar bir daha düşünün derim arkadaşlar.
benımde nefes sorunum halaa varr.annemler ılk zamanlar hafıf yana yatık dıodu yok mok dıyodum hanı eskı burnumdan kurtuldum seyı wwarya ama sonradan sorunlar cıkıyoo.burnumun ucu daha top gıbı duruyo üstleri indi.bıde kesılen yer war yaa orası onde duruyo.ben ınanırmısın 2 k343 gıttım bıdaha gıtmeye korkuyorum baska dr.a gıdıp hersey normalmı dıe sorcam once.cunku cem bey hersey cok ıyı gıdıyomus gıbı gosterıyoo.ama aslı astarı yok.gel yıne yapalım dıcek ama bırdaha asla o hatayı yapmam.cem karasa amelıyat olcaklar bencedee cok düşünsünler.
Merhaba kızlar.. bende ya cem beye ya da bora beye ameliyat olcm.. yrumlara bakyrm karar vermk için.. bi de albümleri görmem lazımmm k.bkmayn sayfayı azcıık mesgul etcemm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?