Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece revizyon olan arkadaslar tecrubelerinizi paylasirmusiniz ve resimlerini gormek istyrm 2 kez amelyat oldum cok mutsuzum tekrar yanilmak istemiyrm iyice kafam karisti hos butcemde kisitli ama neyse cbplarinizi bekliyrm lutfen banada vakit ayirin...
Canim bende Reviziyon icin doktor ariyorum. sen kime karar verdin? offffff 3 cü ameliyatda zor olmali, cok pismanim ben, Baris cakir, emre ilhan, ve muhamet dilberi listeme aldim, ama karar kime veririm bilemem
Peki sen kime karar verdin?ücününde facebookda sayfaları var orada bircok hastasını görebilirsiniz. fikir edinmenizde yardmcı olabilir![]()
Peki sen kime karar verdin?
Cevabin icin tesekürler, Reviziyon olanlar birbirimize destek olursak cok iyi olurcnm bende halen araştırma aşamasındayım karar vermedim henüz.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de araştırmalarım sonucu 8 ay önce Emre ilhana revizyon oldum. İlk ameliyatımda burun ucum çökme yapmıştı ve kemer oluşmuştu.nefes sorunu da yaşayınca revizyona karar vermiştim.şuan çok memnunum. Emre bey sayesinde Hem estetik hem de fonksiyonel açıdan istediğim gibi bir burna sahip oldum.öncesi sonrası fotolarım mevcut.arkadaş olarak ekliyorum.incelerseniz bir fikir olur size de. Şuan ne gibi bir sorun var bilmiyorum ama umarım son revizyonunuz olur(
Mervecim burun estetiğinde en önemli olan şey yüz hatlarına orantılı bir burun yapılması.bu yüzden her burun herkes de güzel durmadığı gibi doğal bir görüntü de olmaz. ben de senin gibi doğal burun isteyenlerdenim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.hiç korkmana gerek yok. yüzüne uygun küçüklükte ve estetik olduğu kesinlikle belli olmayan bir buruna sahip olursun. bu konuda Emre bey gerçekten çok başarılı.burada Emre beye ameliyat olmuş bir çok kişinin albümleri var . arkadaş olarak eklersen fotoğrafları görebilirsin. özellikle öncesi ve sonrasını incelemeni tavsiye ederim. benim de albümüm var.bakarsan senin için hem fikir olur .merhabaaa ya ben sey sorcaktim bende emre beye burnumu yaptirmak istiyorum ama cok korkuyorum ya bn cok burunlara dikkat eden briyim yani cok zor begenirim onun icinde cok korkuorumkesin yâptircam ama en iyi doktora bakiyorum iste , benim burnum yni bana gore buyuk buluyorum ve top burunluyum , ben kucucuuuuuk bi burun ama en dogal estetik oldugu belli olmasin istiyorum yani
emre bey kucuk ve belli olmayan burun estetikleri yapabiliyormu yani bunda basarilimi
(((((((((((((((((
Ücretleri nedir peki iki doktor arasında çok fark var mı?
Mervecim burun estetiğinde en önemli olan şey yüz hatlarına orantılı bir burun yapılması.bu yüzden her burun herkes de güzel durmadığı gibi doğal bir görüntü de olmaz. ben de senin gibi doğal burun isteyenlerdenim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.hiç korkmana gerek yok. yüzüne uygun küçüklükte ve estetik olduğu kesinlikle belli olmayan bir buruna sahip olursun. bu konuda Emre bey gerçekten çok başarılı.burada Emre beye ameliyat olmuş bir çok kişinin albümleri var . arkadaş olarak eklersen fotoğrafları görebilirsin. özellikle öncesi ve sonrasını incelemeni tavsiye ederim. benim de albümüm var.bakarsan senin için hem fikir olur .
ilk kez ameliyat olacaksanız Emre beyin ücreti 8 bin![]()
ayyyy oylemi dersinizben daha cok kucuk burunlardan yana oldugum icin korkuyorum ya cunku biyerde emre beyin cok guze burunlarini yaptigini ama kucuk olmadigini sylemisti onu icin cok korkuorum
![]()
ayyyy oylemi dersinizben daha cok kucuk burunlardan yana oldugum icin korkuyorum ya cunku biyerde emre beyin cok guze burunlarini yaptigini ama kucuk olmadigini sylemisti onu icin cok korkuorum
![]()
Mervecim burun estetiğinde en önemli olan şey yüz hatlarına orantılı bir burun yapılması.bu yüzden her burun herkes de güzel durmadığı gibi doğal bir görüntü de olmaz. ben de senin gibi doğal burun isteyenlerdenim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.hiç korkmana gerek yok. yüzüne uygun küçüklükte ve estetik olduğu kesinlikle belli olmayan bir buruna sahip olursun. bu konuda Emre bey gerçekten çok başarılı.burada Emre beye ameliyat olmuş bir çok kişinin albümleri var . arkadaş olarak eklersen fotoğrafları görebilirsin. özellikle öncesi ve sonrasını incelemeni tavsiye ederim. benim de albümüm var.bakarsan senin için hem fikir olur .
ilk kez ameliyat olacaksanız Emre beyin ücreti 8 bin![]()
Kim soyledi emre bey kucuk yapmiyor diye? Ben emre beye oldum kucuk burun istedim 2 sene oldu cok memnunum kucuk hokka gibi burnum var:) ben dogal istemedim iddiali olsun dedim istedigim gibi oldu gormek isterseniz ozel albumum var ekleyip gorebilirsiniz:) tam istediginiz gibi kucuk ve dogal burun yapar emre bey.
öncelikle geçmiş olsun..2 sene önce (başka bir doktora) ameliyat olmama ragmen hem goruntu olarak memnun degildim hem de saglikli nefes alamiyordum..kuzenimde 3. ameliyatini olmasına ragmen hala bazı sikayetleri vardı.bende çok kararsizdim . EMRE beyi tesadufen gordum ve ilk randevumu alıp gorusmeye gittigimde guleryuzu,alcakgonullugu ,inanilmaz sabri , hicbir zaman yuzunu asmadan ve yuzundeki kocaman gulumsemeyle hastalarini dinlemesi ,anlamasi ,asla aceleye getirmemesi ve detaylara cok onem vermesi bana çok guven verdi.gecen hafta revizyon ameliyatimi yapti.bugun 6.gunum olmasina ve tamponlarimin hala olmasina ragmen kendimi cok iyi hissediyorum.kesinlikle hayatimda verdigim en dogru karar olduguna inaniyorum.umarim sizde dogru bir karar verirsiniz.gozum kapali EMRE BEY diyebilirim size :)tekrar gecmis olsun...Sadece revizyon olan arkadaslar tecrubelerinizi paylasirmusiniz ve resimlerini gormek istyrm 2 kez amelyat oldum cok mutsuzum tekrar yanilmak istemiyrm iyice kafam karisti hos butcemde kisitli ama neyse cbplarinizi bekliyrm lutfen banada vakit ayirin...