dr.Emre İlhan mi yada dr.muhammet Dilber mi revizyon olan arkadaslar.

Bende Emre Ilhan ve Muhammed Dilberin arasinda kararsiz kaldim..
Yurtdisinda yasiyorun ve en guvenli ve deyalara önem veren dokturu ariyorum. Iki doktora mail gönderdim. Muhammed bey sag olsun telefonla aradi. Emre beyden ses seda yok..
:72:

Canım bende o dönemler çok sraştırdım . 9 ay önce Emre ilhana revizyon ameliyatı oldum.albümüm var bakabilirsin.emre bey çok yoğun canım.muayenehanesini arayın detaylı bilgi verilecektir.burdan özellilee sormak istediğin birşey olursa yanıtlayanilirim.ben ve birçok arkadaşımız revizyonla istediğimiz burna sahip olduk.umarım sizde doğru karsr verebilirsiniz. Bu süreç gerçekten zor . Foto inceleyin hasta yorumlarına bakın daha sağlıklı olacaktır.:16:

Canım bende o dönemler çok sraştırdım . 9 ay önce Emre ilhana revizyon ameliyatı oldum.albümüm var bakabilirsin.emre bey çok yoğun canım.muayenehanesini arayın detaylı bilgi verilecektir.burdan özellilee sormak istediğin birşey olursa yanıtlayanilirim.ben ve birçok arkadaşımız revizyonla istediğimiz burna sahip olduk.umarım sizde doğru karsr verebilirsiniz. Bu süreç gerçekten zor . Foto inceleyin hasta yorumlarına bakın daha sağlıklı olacaktır.:16:

Cevabiniz icin tesekur ederim. Fotoraflariniza baktim. Burnun guzel fakat benim su anda burnum sizin eski burnunuzdan biraz daha zor gibi geldi. Sizin ne sorununuz vardi?
Korkularim cok. Bu son ameliyatim olsun istiyorum. Hem psikolojim acisindan hemde madi acisindan.

revizyon fiyatları farklı mı ve sure olarak aynı mı iyileşme süresii
Revizyon fiyatları farklı.şöleki hasta 2. Kez ameliyat olacaksa 11-12 binden başlıyor .tam bir giyat verilebilmesi burnun durumuna bakılması gerekir.doğal olarak burun ne kadar sorunlu bırakılmışsa fiyatda ona göre değişiyor.3. Operasyonda doğal olarak daha da artıyor. Rebizyonda herkes başarılı değil maalesef.o yüzden araştırmanızı çok iyi yapmanızı öneririm.ben EMre beyi o yüzden tervih ettim sonuç mükemmel.darısı size diyim:16:
[merhaba bende revizyon olmak isitoyrum. 9 ay once talihsiz bir ameliyat gecirdim deviasyonla birlikte sol burun deligimden kemik alindi benimkisi cok acaip bir durum estetik ameliyatim yapilmadi unuttu doktor burun ucu tip plasty yapilarak birakildi cok fazla ellenmedigi icin biraz icim rahat ama burun deliklerimde esit degil. siz Doktor Emre Ilhan a olmussunuz birde revizyonu acik teknikle mi oldunuz ben ilk ameliyatim acik teknikle oldum cvp verirseniz cok mutlu olurum tesekkurler...

Cevabiniz icin tesekur ederim. Fotoraflariniza baktim. Burnun guzel fakat benim su anda burnum sizin eski burnunuzdan biraz daha zor gibi geldi. Sizin ne sorununuz vardi?
Korkularim cok. Bu son ameliyatim olsun istiyorum. Hem psikolojim acisindan hemde madi acisindan.

Benim ilk ameliyatım kapalı teknikle olmuştu.ameliyattan 1 ay oldu bırnum çöktü.bırun ucum düştü ve kemer oluştu. 8 yıl belledim korktum .sonra EMre beyi buldum ve baştan beri güvdndim.istediğim gibi sağlıklı bir burnum var artık.EMre bey çoğu doktorun kabul etmediği burunları kabul ediyor o kadar yoğun olmasına rağmen.ve herşeyden önemlisi hastanın hep arkasında.araştırın umarım sizde mutlu olursunuz.ben canlı olarak da çoğu revizyon olmuş hastaları gördüğüm için revizyonda da EMre beyin üstüne tanımam:46:

bana sorarsan revizyonda kesinlikle Emre bey derim ..ve inan bana aldigi ucretide sonuna kadar hak ediyor..gecmis olsun..

Sadece revizyon olan arkadaslar tecrubelerinizi paylasirmusiniz ve resimlerini gormek istyrm 2 kez amelyat oldum cok mutsuzum tekrar yanilmak istemiyrm iyice kafam karisti hos butcemde kisitli ama neyse cbplarinizi bekliyrm lutfen banada vakit ayirin...

burun hem fonksiyonel hemde goruntu olarak cok onemli.ben 2 sene once ilk ameliyatimi olmustum tabi o zaman ne fiyat ne doktor arastirdim..ama sonuc beni ne fonksiyonel ne de goruntu olarak memnun etmedi..revizyon ameliyatinin zor oldugunu biliyor ve bu sefer dogru karar vermem gerektigini dusunuyordum.bayagi bi arastirdiktan sonra Emre İlhan i buldum ve reviyon ameliyatimi yapti..bugun 11.gunum olmasina ragmen kesinlikle dogru bi secim yaptigima inaniyorum..Emre bey asla isini aceleye getirmeyen,detaylara ve hastalarinin isteklerine onem veren ,ameliyat oncesi ve sonrasinda hastalariyla fazlasiyla ilgili bir doktor...ve kesinlikle aldigi ameliyat ucretinide fazlasiyla hakeden birisi..ben kesinlikle Emre İlhan diyorum ;)gecmis olsunn.

cnm bende halen araştırma aşamasındayım karar vermedim henüz.

ben Emre beyi tercih ettim ..kesinlikle çok doğru bir tercih yapmışım..burun hem fonksiyonel hemde goruntu olarak cok onemli..Emre bey asla isini aceleye getirmeyen,detaylara ve hastalarinin isteklerine onem veren ,ameliyat oncesi ve sonrasinda hastalariyla fazlasiyla ilgili bir doktor...ben kesinlikle Emre İlhan diyorum ;)gecmis olsunn.

Bende revizyon dusunuyordum emre beyi aradim fiyatlari 12 binden basliyomus 2. ameliyat muayenede dahada artabilirmis.muhammet beyde 11 binden basliyomus yine artabilirmis baska ücret alinmiyor her ikisindede bilgi verebildiysem sevindim cok yuksek fiyatlar

benimde revizyon yaptırmam gerekiyo hiç nefes alamıorm ama doktora karar veremedim hiç :( yakup avşar nasıl acaba ben sanırım biraz daha iddialı bi burun istiorm

1 yıl önce emre ilhana oldum.ist.liv hospital da ameliyatlarını yapıyor.albümüm var öncesi sonrası ...

Cok guzel burunlar masallah :) Emre ilhan dogru secim ama ben Muhammet dilberde kıldım son kararı. Bir de ilk ameliyatını 2010 da yaptırdım . Uzun zaman geçmesi cok onemli degil dımı onemli olab kısa zaman icinde olmayacağı

Cok guzel burunlar masallah :) Emre ilhan dogru secim ama ben Muhammet dilberde kıldım son kararı. Bir de ilk ameliyatını 2010 da yaptırdım . Uzun zaman geçmesi cok onemli degil dımı onemli olab kısa zaman icinde olmayacağı

Yok sorun olmaz.En az 1 sene geçmesi yeterli.hayırlısı olur inşallah.

Merhaba ben Emre beye yaptircam galiba bilmiyorum korkuyorum ama sizin burnunuzu cok guzel yapmis Muhammet beye revizyon olan bulamıyorum ben
Şöle sölim ben çok araştırdım ve özellikle revizyonda iyi olması gerekiyordu.örnekler ve yorumlar beni yeterince tatmin etmişti.zaten ilk görüştüğümde de güveneceğim tek doktor dedim.önemli olan sonrasınsa da hastasına verdiği önem.bizlerin çok şansı olmuyor o yüzden riske atmamak gerek.ameliyat soneadıda canlı gördüğüm çok revizyon hastası oldu ve çok başarılı buldum.hem sağlıklı hem tarzına uygun burun..sen yine de aklındaki isimlerle görüş canım.yüzyüze görüşürsen daha sağlıklı karar verebilirsin.inşallah bu son olur.sen de ne gibi sorun oluştu bu arada??

Şöle sölim ben çok araştırdım ve özellikle revizyonda iyi olması gerekiyordu.örnekler ve yorumlar beni yeterince tatmin etmişti.zaten ilk görüştüğümde de güveneceğim tek doktor dedim.önemli olan sonrasınsa da hastasına verdiği önem.bizlerin çok şansı olmuyor o yüzden riske atmamak gerek.ameliyat soneadıda canlı gördüğüm çok revizyon hastası oldu ve çok başarılı buldum.hem sağlıklı hem tarzına uygun burun..sen yine de aklındaki isimlerle görüş canım.yüzyüze görüşürsen daha sağlıklı karar verebilirsin.inşallah bu son olur.sen de ne gibi sorun oluştu bu arada??

Benim sorunum aslidna cok fazla degil size fotoraf atabilirim herhangi bi yerden ya da instagramdan beni takip edin isterseniz sonra bırakın takibi ya da baska bi sekilde mail olarak foto atayım birinin bana fikrini söylemesi lazım Emre bey istiyorum artık kararımı verdim zaten simdi tek sıkıntı gun alamıyorum bana uyhun gunleri soyledim ama hep doluyum diyorlar hem de iki kere gitmem gerekiyor ben nasıl gidicem iki aileme nasl dicem birinci gidişimde yaptirmak istiyorum yapmıyorlar o sekde planlasak diyorum ama olmuyor yakın olsam sorun degil de uzağım

Benim sorunum su burnum asagi dogru genişliyor çaprazdan uzun duruyo burun bir de onden görüntüsünü sevmiyorum cok degilim geliyo bana onden asagi dogru genişliyor ve burun deliklerin orantisiz

Benim sorunum aslidna cok fazla degil size fotoraf atabilirim herhangi bi yerden ya da instagramdan beni takip edin isterseniz sonra bırakın takibi ya da baska bi sekilde mail olarak foto atayım birinin bana fikrini söylemesi lazım Emre bey istiyorum artık kararımı verdim zaten simdi tek sıkıntı gun alamıyorum bana uyhun gunleri soyledim ama hep doluyum diyorlar hem de iki kere gitmem gerekiyor ben nasıl gidicem iki aileme nasl dicem birinci gidişimde yaptirmak istiyorum yapmıyorlar o sekde planlasak diyorum ama olmuyor yakın olsam sorun degil de uzağım

Benim sorunum su burnum asagi dogru genişliyor çaprazdan uzun duruyo burun bir de onden görüntüsünü sevmiyorum cok degilim geliyo bana onden asagi dogru genişliyor ve burun deliklerin orantisiz

Anladım.ne kdr süre önce olmuştunuz ilk ameliyatınızı? Orjinal halinde burun ucunuz genişmiydi? Yakın bir zamanda olduysanız belki burun ucunuz hala şiştir ya da burun sırtınız daha çok oyulmuş olabilir:26: eğer öle isede hiç tedirgin olmayın burun sırtına kıkırsak takviyesi ve burun ucuna mudahale ile hallolur.emre bey burun ucu ve deliklerde de çok başarılı.tabi özellikle revizyon hastalarını ilkten görmesi gerekecektir.yapılacak her mudaheleyi açıklar.sağlıklı bir sonuç almk için bence beklemelisin.riske atma cnm.aylin_bnw burdan ekleyebilirsiniz beni.

Back
X