6 şubatta amelıyatım var amelıyat gunu ağrı oluyomuu çok çok merak edıyorumm
arkadaşlar merhaba.. bende Dr. Erdinç Ak' muayeneye gittim. ve çok güven verdi.
Şuan karar aşamasındayım, yıllardır nefes alma sorunu yaşıyorum. sağlık kısmını düşünürken birde estetik kısmı kafamda soru işaretleri yarattı. öncesi, sonrası kısmından çok korkuyorum.
öneri ve uyarılarınız var mı?
Merhaba bende 3 aralıkta Erdinç Beye ameliyat oldum. Çok rahat ve güzel geçti. Zaten nasıl oldu bitti anlamıyosunuz bile. Burnumda kemer vardı ve içindeki etler büyümüştü genel anestezi altında tüm sorunlarımdan kurtuldum burnum hala alçıda Salı günü çıkıcak alçım görünümü nasıl oldu o zaman karar vericem. Ama bu halde bile çok hoş görünüyor. Erdinç Bey bence çok iyi işini severek yapan bir dr. herkese tavsiye ederim. Ayrıca sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım.
erdinç beye muayeneye gittim. tek kelime ile bir beyefendi! ikna edici konuşuyor, bilgisini mütevazi şekilde gösteriyor. ameliyat tarihi de aldım temmuza. ben çok umutluyum:)
Bugün alındı alçım. ancak ben pek beğenmedim. Erdinç bey çok hoş olmuş dedi ama kendi yaptığı burunu kötüleyecek halide yok.. şiş şuan burnun inince sende beğeniceksin dedi ama bilemiyorum.. ya da ben alçı çıkınca hemen çok mükemmel birşey bekledim. Sizde de oldu mu aynı şey. bir müddetten sonra mı beğendiniz yoksa direk mi ?
mrb kızlar erdinç ak a amelyat olan arkadaslardan yorum alabilirmiyim ve mümkünse resim
Merhaba arkadaşlar, burun ameliyatı için dokotora karar vermek gerçekten çok zormuş..aylardır araştırıyorum..bazı iyi güvenilir doktorlar var ama aşırı pahalı..yani o parayı öderken tekrar bir depresyona girer insan
erdnç beyin aldığı ücret biraz daha makul, ameliyat olnalrı arkadaş listeme ekledim fotoğraf görebilecekmiyim bilmiyorum..
forumda kimse fotoğraf eklememiş nedense..albümde de erdinç beye ameliyat olan kimsenin fotoğrafı yok?????
göresekte br rahatlasak yardımcı olun lütfen..ve ameliyat olanlar Erdinç beyi önerirmisiniz?
yolladım yok mu başka ameliyat olan yorumlarınızı bekliyorum :&/
erdinç beyi önerir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?