Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar Erdinç beye burun estetiği olmayı düşünüyorum, intten araştırmalarımla karar verdm henüz kendisiyle görüşemedim. Hiç büyük burnu olup da o doktora ameliyat olan var mı, burnu küçültüyor mu acaba

arkadaşlar merhaba;
ben ve arkadaşım nisan 2012 de erdinç beye ameliyat olduk.
kesinlikle mükemmel bir doktor. ameliyat öncesi ve sonrası güven veriyor.
hiçbir sorun yaşamadık. benim alerjim var, 1 sene sonunda mesajıma , arama ile cevap verip ilaç yönlendirmesi yaptı.
ben hiç terettüt etmeden tavsiye ederim.
İnşallah sağlıklı güzel bir operasyon geçirirsiniz.
Şimdiden hepinize geçmiş olsun

acaba ameliyat oldunuz mu ????????? doğal burun yaparım diyormuş ben doğaldan kastının ne oldğunu merak ediyorum

merhaba bende randevu aldım ancak doğal burun yapıyormuş tasarım yapmıyormuş ben ondan tedirginim acaba resimlerinzii görebilr miyiim ?

erdinç beyi önerir misiniz

değilim!

aşırı kısalttı. eğriliği düzelmedi. deliklerimden biri büyük dieri küçük. sol yanım hala şiş. kırdığı yerlerde sivilce gibi çıkıntılar var.

daha fazla ver git emre ilhana ol. barış çakır a ol. git estetikçiye ameliyat ol.

Arkadaşlar merhaba, 1 Ekim 2012 tarihinde ameliyat oldum Erdinç Bey'e. çok zor bir ameliyattı. Cildimden kaynaklandığını söyledi. 3 kere açıp kapatmak durumunda kalmış. morluklarım 2 ayın sonunda tam geçti. gözlerime kan oturmuştu, o da iki ayın sonunda geçti. korkunç görünüyordum. ama şu an çok memnunum. şöyle ki, şekil az çok belli, ama hala tam oturmadı. burun ucumda şişlik hala var ve burun deliklerim eşit değil. sıkça kontrole gidiyorum :) 6 - 7 aylık bir zaman dilimine daha ihtiyacım olduğunu söylüyor Erdinç Bey. sabretmek gerekli, bu kesin. çünkü zor bir ameliyat ve zaman içinde tüm sıkıntılar yok oluyor. şu an için notum 10 üzerinden 10 ama 1. yılın sonunu bekliyorum. notumu revize edebilirim :) Erdinç Bey'i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, herşeyden önce ilgisi ve sabrı için ..

kızlar doktorun sonrası hakkında tasarım yapması ve aynı böyle olucak demesi ne kadar doğru bilmiyorum bütün konuyu okuyamadım artık gözlerim yoruldu 1 2 saattir forumdayım. herkesin yapısı farklı bnce en önemlisi ne istediğinizi bilmek doktor istediği kadar böyle yapıcam desin yada siz elinizde fotoyla gidin nasıl olucak ki anlatabilir şöyle yaparın böyle olur diye ama sonuçlar şişlikleriniz olcak sonrasında değişimler olucak ordan kalkık göstercek belki yüzünüzde hoşunuza gitmicek simetride önemli herkesin düşüncesine saygı duyarım.bence en önemlisi ne istediğimizi nasıl görünmek istediğimizi bilmek iyi doktor bulup güvenmektir.

Merhaba arkadaşlar, burun ameliyatı için dokotora karar vermek gerçekten çok zormuş..aylardır araştırıyorum..bazı iyi güvenilir doktorlar var ama aşırı pahalı..yani o parayı öderken tekrar bir depresyona girer insan

erdnç beyin aldığı ücret biraz daha makul, ameliyat olnalrı arkadaş listeme ekledim fotoğraf görebilecekmiyim bilmiyorum..

forumda kimse fotoğraf eklememiş nedense..albümde de erdinç beye ameliyat olan kimsenin fotoğrafı yok?????

göresekte br rahatlasak yardımcı olun lütfen..ve ameliyat olanlar Erdinç beyi önerirmisiniz?

ben oldum valla oçok memnunum yaklasık bir sene olucak... tavsiye ederim şiddetle en azındna burnunuzda düşme olmaz kaç kez carptım sonuçta bu bir Allah vergisi ve burnunuzu sıkın kemik ortada duruyorsa tam duz olur yan duruyorsa kemik Adam ne yapsın? cene kemigini mi kırsn ben de milimlik yamuk var ama bu benden kaynaklı doktordan degil. daha ıyısını bu fiyata asla bulamazsıız. rahat nfes için kbb diyorum

Ben 10 gun önce ameliyat oldum erdinç beye,yüzüne yakışacak dogal burun isteyenler için ideal doktor bence.bende eğrilik vardı biraz dusukdu ve uzundu,burnu cok guzel toparladı,egrılık gıttı kuculdu ve eski haline göre daha kalkık.daha 10 gun olmasına ragmen şeklinden çok memnunum.hala şişlik var bu hali de cok guzel ve yuzumde emanet durmuyo tamamen dogal ve yakısmıs duruyo.gelen yorumlarda bu yonde.arkamdan konusulanlar bile çok guzel:)ben dogal durmamasından cok korkuyordum ama öyle olmadı Allah a şükür.duzgun yuzunuze gıden bır burun yapılınca guzelleşiyor ınsan ama olagan ustu bır farklılıkda beklememek lazım.arkadaslarım çok guzelleştiğimi soyluyor.benim yuzumde burnum goze batıyordu baya,o duzelınce daha guzel oldu tabi.özetle ben çok memnunum erdinç beyin ellerine saglık.amliyat fiyatı da 2.000 lira.merak edenlerin sorularını yanıtlayabılırım.

burnunda eğrilik olan ve hassas ciltli olanlar olmasın ona ameliyat. 2 sene oldu hala burnum eğri hala ucu sert. hala delikleri orantısız... yazıyorum işte olma diye hala kalkmış soruyorsunuz. olma arkadaşım işte ucuz etin yahnisi anca bu kadar olur. git estetikçiye ol...

Kızlar ıcınız rahat olsun. alcım ılk cıktıgında hıc begenmemıstım burnumu. yorumlarda da soylemıstım zaten. ama 10 gun sonra o kadar guzel bır seklı oldu kı. dısardan kımsecıkler anlamıyor estetık oldugunu. suan o kadar memnunum kı erdınc beyın boynuna sarılmamak ıcın zor tutuyorum kendımı vallahı :) kasım 30'da da tam 1 sene olucak.

Kızlar ıcınız rahat olsun. alcım ılk cıktıgında hıc begenmemıstım burnumu. yorumlarda da soylemıstım zaten. ama 10 gun sonra o kadar guzel bır seklı oldu kı. dısardan kımsecıkler anlamıyor estetık oldugunu. suan o kadar memnunum kı erdınc beyın boynuna sarılmamak ıcın zor tutuyorum kendımı vallahı :) kasım 30'da da tam 1 sene olucak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…