Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba bende 3 aralıkta Erdinç Beye ameliyat oldum. Çok rahat ve güzel geçti. Zaten nasıl oldu bitti anlamıyosunuz bile. Burnumda kemer vardı ve içindeki etler büyümüştü genel anestezi altında tüm sorunlarımdan kurtuldum burnum hala alçıda Salı günü çıkıcak alçım görünümü nasıl oldu o zaman karar vericem. Ama bu halde bile çok hoş görünüyor. Erdinç Bey bence çok iyi işini severek yapan bir dr. herkese tavsiye ederim. Ayrıca sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım.

Canım burnum alçıdan ilk çıktığından ben de şok olmuştum.Çok kalındı ucu top gibiydi ve kaş aram öle açıktı ki bakışlarım değişmişti.Sonra zamanla indi.Açıkçası burnumun bir tasarımı yok yani kavis falan yok doğal ve hala ucunda ödem var hala kalın.Erdinç bey zamanla ineceğini söyledi bakalım...

Bende Erdinç Ak a estetik yaptırmak istiyorum olan arkadaşlar resim yollarmısınız bana lütfen mailim: ri_va@hotmail.com teşekkürler

canım sen Erdinç Beye mi oldun?

Benim de ameliyat sonrasi asiri derecede sisim oldu, ve gozaltlarim morardi.Ayrica alnimda yumurta kadar sislik vardi. Iki gun sonra o sislikte gozlerime indi ve butun bi gun gozlerimi acmakta zorlandim. Yanaklarimda da asiri sis vardi. Burnumun sag tarafinda kemik cikintisi oldugunu hissediyorum. Erdinc bey yeterince masaj yapmadigimi soyledi, oralarda kirik noktalariymis. Cok memnunum diyemem. #.ncu aya girmek uzereyim. Burnumun ustundeki cikinti eger sislikse ve gecerse memnun olurum heralde. Oyle aman aman bi sekli yok, tek guzel yani kimse ameliyat oldugunuzu anlamiyor.:44:

o çıkıntıların geçmesini bekleme canım 2 sene olacak nerdeyse halen duruyor o geçecek dediği noktalar!!!

binpişmanım binpişman...

canım bende ameliyat olucam kendisine cok ıyı bırı sen ameliyat oldun mu ?

canım bende erdınc beye olucam tavsiyelerın varsa bana sevinirim..Heycanlı ve cok korkuyorum.

dictator peki şimdi nasıl burnunun şekli. memnun musun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…