Bugün alındı alçım. ancak ben pek beğenmedim. Erdinç bey çok hoş olmuş dedi ama kendi yaptığı burunu kötüleyecek halide yok.. şiş şuan burnun inince sende beğeniceksin dedi ama bilemiyorum.. ya da ben alçı çıkınca hemen çok mükemmel birşey bekledim. Sizde de oldu mu aynı şey. bir müddetten sonra mı beğendiniz yoksa direk mi ?
bende erdinç ak beye ameliyat oldum ve şimdiye kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamadım görüntüsü de aylar geçtikçe daha da güzel oluyor ben çok memnun kaldım.erdinç bey mesleğinde çok başarılı hastalarıylada çok yakından ilgileniyor.ayrıca parada en son planda herzaman.tasarım felan yapmıyor ama nasıl bi burun istediğinizi anlatırsanız o elinden geleni yapıyor.en çok da doğallıktan yana oluyor. yüze yakışmıcak bi burnu asla önermiyor.herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bi doktor.resimlerim profilimde var bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.
bende erdinç ak beye ameliyat oldum ve şimdiye kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamadım görüntüsü de aylar geçtikçe daha da güzel oluyor ben çok memnun kaldım.erdinç bey mesleğinde çok başarılı hastalarıylada çok yakından ilgileniyor.ayrıca parada en son planda herzaman.tasarım felan yapmıyor ama nasıl bi burun istediğinizi anlatırsanız o elinden geleni yapıyor.en çok da doğallıktan yana oluyor. yüze yakışmıcak bi burnu asla önermiyor.herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bi doktor.resimlerim profilimde var bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler
.[/QUOT
Bende erdinç beye olmak istiyorum sizin burun ameliyatinizi acik yöntemmi kapalimi yapti
geçen sene ameliyatımı oldum. burnumun sol tarafı hala şiş ve yamuk. deviasyon vardı içten ve dıştan. düzelmedi. ayrıca:
1. burnum alçıdan yamuk çıktı
2. burun köküm çok içeride
3.aşırı şiştim morardım gözlerime kan oturdu morluklar yanaklarıma kadar indi.
4.burnum gitgide yamuldu.
5.deliklerimden biri büyük diğeri küçük.gözle görülür şekilde öyle milimetrik filan değil ! ben büyüğüm ötekinden diye bağırıyor.
6.burnum aşırı kısaltılmış.
ciddi şekilde psikolojim bozuldu ameliyat sonrası. toparlamam 1 yılımı aldı. şimdi revizyon için doktor araştırıyorum.
bende olanı olduğu gibi yazdım...ben kbb doktoruna ameliyat olmakla hatanın en büyüğünü yaptım. bana kalırsa kbb doktoruna ameliyat olmayın.
geçen sene ameliyatımı oldum. burnumun sol tarafı hala şiş ve yamuk. deviasyon vardı içten ve dıştan. düzelmedi. ayrıca:
1. burnum alçıdan yamuk çıktı
2. burun köküm çok içeride
3.aşırı şiştim morardım gözlerime kan oturdu morluklar yanaklarıma kadar indi.
4.burnum gitgide yamuldu.
5.deliklerimden biri büyük diğeri küçük.gözle görülür şekilde öyle milimetrik filan değil ! ben büyüğüm ötekinden diye bağırıyor.
6.burnum aşırı kısaltılmış.
ciddi şekilde psikolojim bozuldu ameliyat sonrası. toparlamam 1 yılımı aldı. şimdi revizyon için doktor araştırıyorum.
bende olanı olduğu gibi yazdım...ben kbb doktoruna ameliyat olmakla hatanın en büyüğünü yaptım. bana kalırsa kbb doktoruna ameliyat olmayın.
Benim de ameliyat sonrasi asiri derecede sisim oldu, ve gozaltlarim morardi.Ayrica alnimda yumurta kadar sislik vardi. Iki gun sonra o sislikte gozlerime indi ve butun bi gun gozlerimi acmakta zorlandim. Yanaklarimda da asiri sis vardi. Burnumun sag tarafinda kemik cikintisi oldugunu hissediyorum. Erdinc bey yeterince masaj yapmadigimi soyledi, oralarda kirik noktalariymis. Cok memnunum diyemem. #.ncu aya girmek uzereyim. Burnumun ustundeki cikinti eger sislikse ve gecerse memnun olurum heralde. Oyle aman aman bi sekli yok, tek guzel yani kimse ameliyat oldugunuzu anlamiyor.:44:
o çıkıntıların geçmesini bekleme canım 2 sene olacak nerdeyse halen duruyor o geçecek dediği noktalar!!!
binpişmanım binpişman...
Aynı durumdayız canım benim de sol tarafımdaki o şişlik hala duruyor.iğne yaptı demiştim ama hiç faydası yok gibi.
sagolun kızlar yorumlarınız için erdinç beyle gorustum aslına bakarsanızda konusmalarını begendim ewet tasarim yapmiyor o biraz sıkıntı ama ne gibi bi calişma yapacagini anlattı benim amacim zaten dogal bi goruntumun olması burnuma bakıldıgında ole kalkik güzel ama estetik oldugu ortada bi burun istemiyorum ole belirgin bi kaviste istemiyorum zaten bu yuzden begendim konusmalarını .. acaba begenmemenizin nedeni estetik gibi gorunmesi problem degil yeterki cok guzel bi burnum olsun die düşünmenizmiydi ???? yoksa sizde benim gibi kucuk ve dogal bi burun olsun isteyipte umdugunuzu bulamamanızmıydı ??
Merhaba bende 3 aralıkta Erdinç Beye ameliyat oldum. Çok rahat ve güzel geçti. Zaten nasıl oldu bitti anlamıyosunuz bile. Burnumda kemer vardı ve içindeki etler büyümüştü genel anestezi altında tüm sorunlarımdan kurtuldum burnum hala alçıda Salı günü çıkıcak alçım görünümü nasıl oldu o zaman karar vericem. Ama bu halde bile çok hoş görünüyor. Erdinç Bey bence çok iyi işini severek yapan bir dr. herkese tavsiye ederim. Ayrıca sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım.
erdinç beyin fiyatları 2000-2500 civarında mı
sende mi korkanlardansın
Merhaba bende 3 aralıkta Erdinç Beye ameliyat oldum. Çok rahat ve güzel geçti. Zaten nasıl oldu bitti anlamıyosunuz bile. Burnumda kemer vardı ve içindeki etler büyümüştü genel anestezi altında tüm sorunlarımdan kurtuldum burnum hala alçıda Salı günü çıkıcak alçım görünümü nasıl oldu o zaman karar vericem. Ama bu halde bile çok hoş görünüyor. Erdinç Bey bence çok iyi işini severek yapan bir dr. herkese tavsiye ederim. Ayrıca sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım.
kızlar dr erdınç bey hangı ılde ögrenebılırmıyım ben ankaradayım ankaradaysa bende görüşmeye gıdıyım fıyatları uygun tşkrlerErdinç beyin fiyatları 2000-2500 civarında mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?