Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bugun ameliyat oluyorum ne olur dua edin :) sisliklerim ve morluklarim biranonce insin aci cekmeyeyim ve burnum yuzume gitsin istiyorum insallah guzel gecer ameliyatim :)

merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim :) uzuun uzun araştırmalarımdan sonra ben de ameliyatım için erdinç beye karar verdim. hem fiyatı makul geldi hem ciddi anlamda şikayet belirten olumsuz yorum yok. yalnız hastaneyi aradım muayene için 20 gün sonrasına randevu verdi :/ ameliyat günü için de çok ileri bir tarih verir mi acaba ameliyat olanlar yardımcı olurlarsa eger cok sevinirim .cünku yazın burun ameliyatını pek tavsiye etmiyolar oyuzden endişeleniyorum :18:

Yoğunluk var demek,ben de ameliyat olmayı düşünüyorum hemen yarın randevu alayım en iyisi..

Ben bu yazın sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum ama tahmin edersiniz ki çok korkuyorum erdinç beye bir arkadaşım ameliyat olmuştu adını oradan duydum. fiyat konusunda da uygun burada yazılanlara göre doğal da yapıyormuş.
benim arkadaşımın burnu da çok güzel oldu yalnız onda dikkatimi çeken bir şey var özellikle gülünce burnunun altında bir çizgi oluşuyor belki çok önemli değil ama sizce bu normal mi?
umarım anlatabilmişimdir. ayrıntılara çok fazla kafamı takıyorum elimde olmadan.

Merhaba ben de Erdinc Bey e ameliyat oldum ancak alci ciktiginda sok oldum burnum cok buyuk ve kütük gibi ( acaba sisiliklerden mi kaynakli sizin de ilk gunlerde buyuk muydu?

Merhaba ben de Erdinc Bey e ameliyat oldum ancak alci ciktiginda sok oldum burnum cok buyuk ve kütük gibi ( acaba sisiliklerden mi kaynakli sizin de ilk gunlerde buyuk muydu?

erinç bey ne dedi,burnunuzda konuştuğunuz işlemler yapılmısmı ,kaçıncı gununuzdesiniz ve eski burnunuzdan dahamı sıs ,kalkıklıgı nasıl

ilk alçı çıkınca ameliyat olanların %90nı burnunu berbet bulur ama bunlar şışlıktendır

Benim burnum asagi sarkikti ve biraz da ucu buyuktu, ama kemer yoktu hatta kavisli bile diyebilirdik. Ben biraz kucultup kaldirmak istemiştim, zaten Erdinc bey doğrudan ne yapilmasi gerektigini anlatmisti ben de cok dogal olmasinj istemiştim cok ta guvenmistim zaten Erdinc beye. Ilk alci alindiginda açıkcasi sok oldugum icin hixbirsey diyemedim, Erdince bey sis olduğunu guzel oldugunj soyledi. Simdi sosis gibi ve sifir kavisli bir burnum var, ama hala Erdinc beye guveniyorum bir umut sislerin inmesink bekliyorum ama nasil o kadar degisime ugrucak bilmiyorum.
Benm gibi olup sonradan burnun da kavis olusan ve burnu kuculen var mi merak ediyorum??
Hele 2. Ameliyati dusunmek bile istemiyorum cok mutsuzum (((

canım ozaman hiç endişe etme burnun eskisinden büyük olmaz ama cok şişin olduğu için kocaman havalarda sıcak malum bol bol su ve ödem atıcı içecekler tüket

arnica krem kullanmanı tavsiye ederim okuduğuma göre hem şişe hem morluklara birebirmiş

sonuçta üst kemikle oynanmamış şişlerin inice burnun eski kavisini alır merak etme canım burnun ucunda istediğin işelemler yapılmış ama tek sorun büyük olmasıysa onlar şiştendir

Insallah canım zaten biraz daha indi sisleri sanirim daha iyi olucak, oazsa zaten bibde reviYom cekmek zorunda kalicam arnica yi kullaniyorum ama benim morluklarimin üzerinde pek hir etkisi olmadi ama siskinlikleri gercekten hizlica geciriyor..

Ameliyat icin o kadar cok arastirdik ki doktorlari herkes her biri icin farkli seyler yazmis. Karar verirken cildirma asamasina gelmistim. Hem ogretmenimden duydugum bir doktor erdinc bey. Gercekten o kadar dogal oldu ki. Yine tereddutlerim vardi fakat son olarak tesaduf bi arkadasim da erdinc beye olmus. Yine dogal bir burun. Ve tarzi kesinlikle ayni degil. Herkesin suratina gore yapmis gordugum kadariyla. Ben kararim verdim. Cok zor oldugunu bildigim icin de yorum yapayim dedim:)) isteyenlere fotograf atabilirim✌️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim şiş oldugu icin cok standart bir durumda suan burnun. Bir arkadasin fotoğrafını gormustum biri 10 gunluk biri 4 aylik halleri, 10gunluk burnu gayet duzken ikinci resimde kavisliydi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

perşembe ameliyatım var ve nerdeyse vazgecicem :) peki sen bu kardeşleri nerden tanıyorsun ne kadarlık bu resimde burunları

Insallah canım zaten biraz daha indi sisleri sanirim daha iyi olucak, oazsa zaten bibde reviYom cekmek zorunda kalicam arnica yi kullaniyorum ama benim morluklarimin üzerinde pek hir etkisi olmadi ama siskinlikleri gercekten hizlica geciriyor..
merhaba canım son durumun ne
bende perşembe oluyorum ama cok endişeliyim hende cokkk

kızlarrrr erdinç bey hakkında daha detaylı bilgi paylaşabilecek biri yok mu?
2 3 yıl önce ameliyat olanlar hala memnunmusunuz bir sıkıntı oldumuu

Kizlar onden burnumun ucu resmen domuz gibiya deliklerim ortada alcidan bile begenmedim baskalarina bakiyorum alcili hali benim gibi kalkik birini gormedim henuz ne zaman iner inermi offf cok canım sikkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…