merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim :) uzuun uzun araştırmalarımdan sonra ben de ameliyatım için erdinç beye karar verdim. hem fiyatı makul geldi hem ciddi anlamda şikayet belirten olumsuz yorum yok. yalnız hastaneyi aradım muayene için 20 gün sonrasına randevu verdi :/ ameliyat günü için de çok ileri bir tarih verir mi acaba ameliyat olanlar yardımcı olurlarsa eger cok sevinirim .cünku yazın burun ameliyatını pek tavsiye etmiyolar oyuzden endişeleniyorum :18:
bende erdinç ak beye ameliyat oldum ve şimdiye kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamadım görüntüsü de aylar geçtikçe daha da güzel oluyor ben çok memnun kaldım.erdinç bey mesleğinde çok başarılı hastalarıylada çok yakından ilgileniyor.ayrıca parada en son planda herzaman.tasarım felan yapmıyor ama nasıl bi burun istediğinizi anlatırsanız o elinden geleni yapıyor.en çok da doğallıktan yana oluyor. yüze yakışmıcak bi burnu asla önermiyor.herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bi doktor.resimlerim profilimde var bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.
Merhaba ben de Erdinc Bey e ameliyat oldum ancak alci ciktiginda sok oldum burnum cok buyuk ve kütük gibi( acaba sisiliklerden mi kaynakli sizin de ilk gunlerde buyuk muydu?
Benim burnum asagi sarkikti ve biraz da ucu buyuktu, ama kemer yoktu hatta kavisli bile diyebilirdik. Ben biraz kucultup kaldirmak istemiştim, zaten Erdinc bey doğrudan ne yapilmasi gerektigini anlatmisti ben de cok dogal olmasinj istemiştim cok ta guvenmistim zaten Erdinc beye. Ilk alci alindiginda açıkcasi sok oldugum icin hixbirsey diyemedim, Erdince bey sis olduğunu guzel oldugunj soyledi. Simdi sosis gibi ve sifir kavisli bir burnum var, ama hala Erdinc beye guveniyorum bir umut sislerin inmesink bekliyorum ama nasil o kadar degisime ugrucak bilmiyorum.erinç bey ne dedi,burnunuzda konuştuğunuz işlemler yapılmısmı ,kaçıncı gununuzdesiniz ve eski burnunuzdan dahamı sıs ,kalkıklıgı nasıl
ilk alçı çıkınca ameliyat olanların %90nı burnunu berbet bulur ama bunlar şışlıktendır
Benim burnum asagi sarkikti ve biraz da ucu buyuktu, ama kemer yoktu hatta kavisli bile diyebilirdik. Ben biraz kucultup kaldirmak istemiştim, zaten Erdinc bey doğrudan ne yapilmasi gerektigini anlatmisti ben de cok dogal olmasinj istemiştim cok ta guvenmistim zaten Erdinc beye. Ilk alci alindiginda açıkcasi sok oldugum icin hixbirsey diyemedim, Erdince bey sis olduğunu guzel oldugunj soyledi. Simdi sosis gibi ve sifir kavisli bir burnum var, ama hala Erdinc beye guveniyorum bir umut sislerin inmesink bekliyorum ama nasil o kadar degisime ugrucak bilmiyorum.
Benm gibi olup sonradan burnun da kavis olusan ve burnu kuculen var mi merak ediyorum??
Hele 2. Ameliyati dusunmek bile istemiyorum cok mutsuzum(((
canım ozaman hiç endişe etme burnun eskisinden büyük olmaz ama cok şişin olduğu için kocaman havalarda sıcak malum bol bol su ve ödem atıcı içecekler tüket
arnica krem kullanmanı tavsiye ederim okuduğuma göre hem şişe hem morluklara birebirmiş
sonuçta üst kemikle oynanmamış şişlerin inice burnun eski kavisini alır merak etme canım burnun ucunda istediğin işelemler yapılmış ama tek sorun büyük olmasıysa onlar şiştendir
bana resim atabilirmisin lütfen ya bende21 ağustosta olucam
bana resim atabilirmisin lütfen ya bende21 ağustosta olucam
Benim burnum asagi sarkikti ve biraz da ucu buyuktu, ama kemer yoktu hatta kavisli bile diyebilirdik. Ben biraz kucultup kaldirmak istemiştim, zaten Erdinc bey doğrudan ne yapilmasi gerektigini anlatmisti ben de cok dogal olmasinj istemiştim cok ta guvenmistim zaten Erdinc beye. Ilk alci alindiginda açıkcasi sok oldugum icin hixbirsey diyemedim, Erdince bey sis olduğunu guzel oldugunj soyledi. Simdi sosis gibi ve sifir kavisli bir burnum var, ama hala Erdinc beye guveniyorum bir umut sislerin inmesink bekliyorum ama nasil o kadar degisime ugrucak bilmiyorum.
Benm gibi olup sonradan burnun da kavis olusan ve burnu kuculen var mi merak ediyorum??
Hele 2. Ameliyati dusunmek bile istemiyorum cok mutsuzum(((
perşembe ameliyatım var ve nerdeyse vazgecicem :) peki sen bu kardeşleri nerden tanıyorsun ne kadarlık bu resimde burunlarıEki Görüntüle 1202172 Eki Görüntüle 1202173 Eki Görüntüle 1202174 Eki Görüntüle 1202175 Eki Görüntüle 1202176 Eki Görüntüle 1202177 Eki Görüntüle 1202178
Buyrun :)) iki kiz kardes de erdinc beye olmus ikisi de cok memnun. Dis gorunus olarak da gayet guzel olmus. Hic endiselenme derim ben😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba canım son durumun neInsallah canım zaten biraz daha indi sisleri sanirim daha iyi olucak, oazsa zaten bibde reviYom cekmek zorunda kalicamarnica yi kullaniyorum ama benim morluklarimin üzerinde pek hir etkisi olmadi ama siskinlikleri gercekten hizlica geciriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?