Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar ben de cumartesi gününe muayene için randevu aldım ama çok tereddütlüyüm gidip gitmeme konusunda daha muayenede bile böyle yapıyorsam ameliyatı düşünemiyorum bile!

Bi tanesinin yaklasik 8ay digerinin de 2 ay kadar oldugunu biliyorum. Baya memnunlar sonrasinda hic bi sorun yasamamislar baya tavsiye ettiler

Buyrun :)) iki kiz kardes de erdinc beye olmus ikisi de cok memnun. Dis gorunus olarak da gayet guzel olmus. Hic endiselenme derim ben😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

merhaba canım son durumun ne
bende perşembe oluyorum ama cok endişeliyim hende cokkk
Selam, benm 3. Ayim doldu ve sislikler epey bir azaldi ama hala tam istediğim gibii diil..sanırım birkac aya daha da duzelir ama burun kemerinde bir cikinti var gibi duruyo Erdinç beyle görüştukten sonra son durumu yazarım. .

arkadaşlar ben oldum ocakda şuanda durumum iyi herkes beğenşyor belli bile olmuyor ama bir arkadaşın dediği gibi estekli bir burun olmuyor kemiğim yok ama öncen yine uzunluk var bende düşünüyorum şimdi bıçak altına yatmışken daha güzel ola bilirdi diyorum bende kimse fark etmedi abim bile :) demekki büyük değilmi diyorum şimdi

bende gecen hafta oldum bugün alcım alındı suanda herseyden memnunum sadece alnımla burnumun birleştiği yer cok kalın gibi geliyor herkes inecek o diyor ama indiğini görene kadar içim rahat etmeyecek gibi ama erdinç bey gercekten en doğalını yapıyor diyebilirim

Selam, benm 3. Ayim doldu ve sislikler epey bir azaldi ama hala tam istediğim gibii diil..sanırım birkac aya daha da duzelir ama burun kemerinde bir cikinti var gibi duruyo Erdinç beyle görüştukten sonra son durumu yazarım. .
aynı durum bendede söz konusu 3. Ayıma giricem ve kemerimde hafif bi çıkıntılık var sen konuştun mu doktor ne dedi?

Mad

Benimde sol tarafımdan bakınca kavisli fakat sağ tarafımdan düz bir burun çok enteresan oldu 4 ay biticek hala sağ tarafımdan düz bir burun gözüküyor.Ucu hala büyük umarım şiştir.Erdinç beye güveniyorum fakat çokta umudum kalmadı burnumun küçülmesine yönelik.

İn inşallah duzelir burun estetiği olmaya karar verdigimden beri sürekli aklım burnumda olmadan bitmeyecek sanırım.

Burunları gayet güzel olmuş bence. Artık Allaha emanet diyip, girişices olaya. Çok okuyunca da insan geriliyor.

kızlar bende haftaya olucam olan arkadaşlar hastaneye neler götürmem konusunda yardımcı olabilir mi?

Mrb arkadaslar erdinc beye ameliyat oldum. Benim maddi skntm oldugu icin erdinc beyi secmistim ve gercekten insanlik olarak mukemmel bi doktor ama ne yazikki bende cok begenmiyorum burnumu hatta sorunlarim var kac ay olmasina ragmen nefes alamiyorum her gece afedersiniz ama bu yasima kadar horlamayan ben horluyorum daha da kotusu eskisi kadar koku alamiyorum nefes alamiyorum bu gercekten kotu bi durum.. sekil olarak yandan guzel fakat kavis yok ve onden bakinca beninkide sosis gibi ama tabiki sekil olarak eskisine oranla gzel oldugndan tamam diyorum fakat nefes alamamak hemde o kadar aydan sonra alamak cok kotu. Maddi skntisi olmayan arkadaslar bence bir milyar daha verin en azindan sekil olarak degilde nefes olarak rahat edin.bu arada doktor bey cok ilgili ve gercekten iyi biri fakat sonuc bu arkadaslar ben ilk basta cok kotuydum fakat zamanla sekline alistim ama nefes sorunum ne olacak bilmiyorum. Iyi dusunun cunku bu hayatta bi kere olan bisey omur boyu aynaya baktigimizda gorecegimiz bisey. Ben cok mu pismanim hayir cunku gelirim yok okuyorum kazandigim burs paramla anca buna gucum yetti simdi nefes mucadelesi veriyorum sadece.

Merhaba, sen ne zaman oldun? Ben 6 ay önce oldum fakat çok pişmanım Kimse estetikli olduğunu anlamıyor çünkü estetik güzellik gerektiriyor ve burnumda o yok çok doğal duruyor ama önceki burnumla arasında çok fark yok. Benimki de sosis gibi önü. Bir umut geçer diye bekliyorum

3 ay once oldum ayni sosislik hatta iki taraf arasinda farklilik var ve gecmiyo sanmiyorum bende cok pismanim keske bi sene daha bekleseydim biraz daha para biriktirip baska doktora gitseydim :s

Herkese merhaba,
5 Mart 2015 te de bnm ameliyatım var. Resimlerinizi göremiyorum ama çoğunuz memnun kalmışsınız. Benim etrafımda 4 kişi var. Burun ve bademcik ameliyatı olan. O yüzden Erdinç Beyi seçtim. Herkes gibi korkuyorum da.. Bahsettiğiniz albümü de gördüm. Bakalım. Olduktan sonra yine yazarım ki güncel bilgi olsun.

Son mesajları şimdi okudum, nedir bu ya? 2015 olanların ortak sorunu mu sosislik... 2015 ameliyat olup da memnun olan yok mu?

1800 2000 degil eger oyleyse gercekten hakkim haram olsun.. arkadaslar butun samimiyetimle soyluyorum kesinlikle yaptitmayin. Cok pisman olursunuz ayrica ben 2500 tl yaptirdim cok pismanim. Siz oraya sadece paranizi vermiyosunuz hayallerinizide emanet ediyosuniz doktora ben cok yanildim cok uzuldum cook agladim kimsenin bu duruma dusmasini istemem. Ben ameliyat olabilmek icin maddi olarakda okul burslarimi veda ettim doktora dedim 2000 olabilir mi diye imkani yok dedi. Eger hala 2000 tl yapiyirsa gercekten haram olsun paramda hakkimda.. hadi para oyle boyle olur bulunur ama ben bu ameliyat icin 2 3 seneye yakin dusundum okumadigim doktor sayfa kalmadi ama kaderim buymus napiyim bu kadar cabamin sonu boyle bi burun olmamaliydi o kadar cok uzuluyorum ki . O yuzden ben bu yolda gercekten zaman harcamis karsiligi bu oldugu icin ici yanmis biri olarak hayallerinizi emin ellere emanet edin. Doktora kisilik olarak hicbisey demiyorum ama durum bu sekilde.. keske bana boyle yazan oldaydi ben olmadan once..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…