Selam, benm 3. Ayim doldu ve sislikler epey bir azaldi ama hala tam istediğim gibii diil..sanırım birkac aya daha da duzelir ama burun kemerinde bir cikinti var gibi duruyo Erdinç beyle görüştukten sonra son durumu yazarım. .merhaba canım son durumun ne
bende perşembe oluyorum ama cok endişeliyim hende cokkk
arkadaşlar ben oldum ocakda şuanda durumum iyi herkes beğenşyor belli bile olmuyor ama bir arkadaşın dediği gibi estekli bir burun olmuyor kemiğim yok ama öncen yine uzunluk var bende düşünüyorum şimdi bıçak altına yatmışken daha güzel ola bilirdi diyorum bende kimse fark etmedi abim bile :) demekki büyük değilmi diyorum şimdi
aynı durum bendede söz konusu 3. Ayıma giricem ve kemerimde hafif bi çıkıntılık var sen konuştun mu doktor ne dedi?Selam, benm 3. Ayim doldu ve sislikler epey bir azaldi ama hala tam istediğim gibii diil..sanırım birkac aya daha da duzelir ama burun kemerinde bir cikinti var gibi duruyo Erdinç beyle görüştukten sonra son durumu yazarım. .
geçer canım ya :)aynı durum bendede söz konusu 3. Ayıma giricem ve kemerimde hafif bi çıkıntılık var sen konuştun mu doktor ne dedi?
Benim burnum asagi sarkikti ve biraz da ucu buyuktu, ama kemer yoktu hatta kavisli bile diyebilirdik. Ben biraz kucultup kaldirmak istemiştim, zaten Erdinc bey doğrudan ne yapilmasi gerektigini anlatmisti ben de cok dogal olmasinj istemiştim cok ta guvenmistim zaten Erdinc beye. Ilk alci alindiginda açıkcasi sok oldugum icin hixbirsey diyemedim, Erdince bey sis olduğunu guzel oldugunj soyledi. Simdi sosis gibi ve sifir kavisli bir burnum var, ama hala Erdinc beye guveniyorum bir umut sislerin inmesink bekliyorum ama nasil o kadar degisime ugrucak bilmiyorum.
Benm gibi olup sonradan burnun da kavis olusan ve burnu kuculen var mi merak ediyorum??
Hele 2. Ameliyati dusunmek bile istemiyorum cok mutsuzum((([/QUOTE nasıl oldu burnunuz oturdumu biraz daha memnunmusun
Benimde sol tarafımdan bakınca kavisli fakat sağ tarafımdan düz bir burun çok enteresan oldu 4 ay biticek hala sağ tarafımdan düz bir burun gözüküyor.Ucu hala büyük umarım şiştir.Erdinç beye güveniyorum fakat çokta umudum kalmadı burnumun küçülmesine yönelik.
inşallah duzelir burun estetiği olmaya karar verdigimden beri sürekli aklım burnumda olmadan bitmeyecek sanırım.Benimde sol tarafımdan bakınca kavisli fakat sağ tarafımdan düz bir burun çok enteresan oldu 4 ay biticek hala sağ tarafımdan düz bir burun gözüküyor.Ucu hala büyük umarım şiştir.Erdinç beye güveniyorum fakat çokta umudum kalmadı burnumun küçülmesine yönelik.
Merhaba, sen ne zaman oldun? Ben 6 ay önce oldum fakat çok pişmanımMrb arkadaslar erdinc beye ameliyat oldum. Benim maddi skntm oldugu icin erdinc beyi secmistim ve gercekten insanlik olarak mukemmel bi doktor ama ne yazikki bende cok begenmiyorum burnumu hatta sorunlarim varkac ay olmasina ragmen nefes alamiyorum her gece afedersiniz ama bu yasima kadar horlamayan ben horluyorum daha da kotusu eskisi kadar koku alamiyorum nefes alamiyorum bu gercekten kotu bi durum.. sekil olarak yandan guzel fakat kavis yok ve onden bakinca beninkide sosis gibi ama tabiki sekil olarak eskisine oranla gzel oldugndan tamam diyorum fakat nefes alamamak hemde o kadar aydan sonra alamak cok kotu. Maddi skntisi olmayan arkadaslar bence bir milyar daha verin en azindan sekil olarak degilde nefes olarak rahat edin.bu arada doktor bey cok ilgili ve gercekten iyi biri fakat sonuc bu arkadaslar ben ilk basta cok kotuydum fakat zamanla sekline alistim ama nefes sorunum ne olacak bilmiyorum. Iyi dusunun cunku bu hayatta bi kere olan bisey omur boyu aynaya baktigimizda gorecegimiz bisey. Ben cok mu pismanim hayir cunku gelirim yok okuyorum kazandigim burs paramla anca buna gucum yetti simdi nefes mucadelesi veriyorum sadece.
Ben burnunuzu çok beğendim..canım doğal olsun estetik olduğu belli olmasın diyorsan doğru kişiyi buldun .resimlerime bakabilirsin. 15 günde insan içine çıkılabilir bir hal alıyorsun:) 1 aydan sonra ise sadece sen ve ameliyat olanlar anlayabilir şişliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?