Söylediklerinin hepsine kapatıyorum. Bende çok pişmanım yıllarca korkudan estetik ameliyatı olamadım. Cesaretlenip oldum ve keşke başka bir doktor seçseydim diyorum. Yıllarımın beklentisini verdim ve sonuç burnumun ucu sosisBu arada yandan guzel genelde benimde oyle yalan soyleyemem. Ama onden sosiis gibi ve nefes alamiyorum.. birde arkadaslar gercekten 2014 eylulden sonra yaptiranlar ALLAH rizasi icin ne kdr yptirdigini yazabilir mi ?
Siz ne zaman oldunuz pekjSöylediklerinin hepsine kapatıyorum. Bende çok pişmanım yıllarca korkudan estetik ameliyatı olamadım. Cesaretlenip oldum ve keşke başka bir doktor seçseydim diyorum. Yıllarımın beklentisini verdim ve sonuç burnumun ucu sosis
ameliyatın nasıl gectı , memnun musun ?Bugun ameliyat oluyorum ne olur dua edin :) sisliklerim ve morluklarim biranonce insin aci cekmeyeyim ve burnum yuzume gitsin istiyorum insallah guzel gecer ameliyatim :)
ben eylül ayında ameliyat oldum ve gerçekten çok memnunum çevremdeki düşünen bütün tanıdıklarımada tereddüt etmeden onu öneriyorum eğer doğal dursun diyorsan emin ol sen bile aynaya baktığında ne zaman ameliyat olduğunu unutacaksın tek bir kişi bile sormadı bana o o yüzden ben cok memnun kaldım nefes problemim de vardı ileri düzeyde oda geçti şuan nefes almak neymiş hissediyorum ama eğer kalkık olsun minik olsun ucu top gibi olsun kavisli olsun falan diyorsan hiç düşünmeden çıkar aklından cnmkızlar kızlar, bana yardımcı olun. bu aralar ameliyat olucam erdinç beye ama sizin yazılarınızı okuduktan sonra korkum ıyıce arttı cok korkuyorum kotu mu olucak dıye. sosis mosis diyosunuz o nasıl bır sey olucak yanı ben bunalıma gıererım. ne önerıyosunuz yaptırmayayım mı. ustten hafıf kemerımsı gelıyo ona törpu yaparız, uc kısmını alırız dedı, bı beden kuculucek cok kucucuk yapmıycam dedı
ben amelıyat oldum ama hala gozume buyuk gelıyo ne zaman ıner sıslıkler acaba, bır hafta oldu amelıyat olallı şişlıkler 1 aya ınermıs ama ne kadar kuculebılır kı dıyorum yanı tam ıstedıgım kucukluk olmadı tabıkı oyle fındık kadar olsun demıyorumben eylül ayında ameliyat oldum ve gerçekten çok memnunum çevremdeki düşünen bütün tanıdıklarımada tereddüt etmeden onu öneriyorum eğer doğal dursun diyorsan emin ol sen bile aynaya baktığında ne zaman ameliyat olduğunu unutacaksın tek bir kişi bile sormadı bana o o yüzden ben cok memnun kaldım nefes problemim de vardı ileri düzeyde oda geçti şuan nefes almak neymiş hissediyorum ama eğer kalkık olsun minik olsun ucu top gibi olsun kavisli olsun falan diyorsan hiç düşünmeden çıkar aklından cnm
senın foto var mı bu arada nı baksam, bır haftalık halın ve 1 ay sonrakı halın. aradakı farkı gormek ıstıyorumben amelıyat oldum ama hala gozume buyuk gelıyo ne zaman ıner sıslıkler acaba, bır hafta oldu amelıyat olallı şişlıkler 1 aya ınermıs ama ne kadar kuculebılır kı dıyorum yanı tam ıstedıgım kucukluk olmadı tabıkı oyle fındık kadar olsun demıyorum
1 hafta çoz az bir süre biraz sabret topladığın ödeme göre değişir benim şişliklerin inmesi 1 ayı geçti bir de normalde öyle ödem tutmaz vücudum eylül ayında oldum ben hala hafif hafif değişimler oluyor bol bol yeşil çay iç maydanoz suyu yapabilirsen onu iç çok faydası oluyorben amelıyat oldum ama hala gozume buyuk gelıyo ne zaman ıner sıslıkler acaba, bır hafta oldu amelıyat olallı şişlıkler 1 aya ınermıs ama ne kadar kuculebılır kı dıyorum yanı tam ıstedıgım kucukluk olmadı tabıkı oyle fındık kadar olsun demıyorum
ne yazıkkı herkesin beklentisi farklı olduğu için memnun olmada değişiyor işteBen tavsiye kesinlikle etmiyorum yillarca hayal heves sonu husran ahh simdiki aklim olsaydi neyse herkesib kendi dusuncesi ben sevmedim sevemiyorum alisamiyorum keske yaptirmasaydim..
ay inşallah dediğin gibi olur, yoksa eskisiyle arasında pek fark yok yanı yuzum aynı bana degısık gelmedı. bugün 2. haftam doldu üst kısımlar biraz daha indi. ilk haftanın sonunda doktor demişti ki " şu anki şişliklerin maksimum seviyede yani bundan fazla şişmez dedi bir ay bekle" dedi. 1 ay dolunca tekrar görünücem. yeşil çay ve maydanoz neye iyi geliyo yaparım hemen1 hafta çoz az bir süre biraz sabret topladığın ödeme göre değişir benim şişliklerin inmesi 1 ayı geçti bir de normalde öyle ödem tutmaz vücudum eylül ayında oldum ben hala hafif hafif değişimler oluyor bol bol yeşil çay iç maydanoz suyu yapabilirsen onu iç çok faydası oluyor
vücudunda topladığın ödemi atıyor cnm şişliklerin daha hızlı iner verdiği masajlarıda ihmal etme ben cok boşlamıştım belki o yüzden hala değişim oluyorduray inşallah dediğin gibi olur, yoksa eskisiyle arasında pek fark yok yanı yuzum aynı bana degısık gelmedı. bugün 2. haftam doldu üst kısımlar biraz daha indi. ilk haftanın sonunda doktor demişti ki " şu anki şişliklerin maksimum seviyede yani bundan fazla şişmez dedi bir ay bekle" dedi. 1 ay dolunca tekrar görünücem. yeşil çay ve maydanoz neye iyi geliyo yaparım hemen
Tel defistirdigim icin 1 aylik yok ama 1 ayda pek bisey farketmiyo yani farkediyor tabi ama bambaska bir burun gelmiyorsenın foto var mı bu arada nı baksam, bır haftalık halın ve 1 ay sonrakı halın. aradakı farkı gormek ıstıyorum
bende erdinç ak beye ameliyat oldum ve şimdiye kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamadım görüntüsü de aylar geçtikçe daha da güzel oluyor ben çok memnun kaldım.erdinç bey mesleğinde çok başarılı hastalarıylada çok yakından ilgileniyor.ayrıca parada en son planda herzaman.tasarım felan yapmıyor ama nasıl bi burun istediğinizi anlatırsanız o elinden geleni yapıyor.en çok da doğallıktan yana oluyor. yüze yakışmıcak bi burnu asla önermiyor.herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bi doktor.resimlerim profilimde var bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?