Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bu arada yandan guzel genelde benimde oyle yalan soyleyemem. Ama onden sosiis gibi ve nefes alamiyorum.. birde arkadaslar gercekten 2014 eylulden sonra yaptiranlar ALLAH rizasi icin ne kdr yptirdigini yazabilir mi ?

Bu arada yandan guzel genelde benimde oyle yalan soyleyemem. Ama onden sosiis gibi ve nefes alamiyorum.. birde arkadaslar gercekten 2014 eylulden sonra yaptiranlar ALLAH rizasi icin ne kdr yptirdigini yazabilir mi ?
Söylediklerinin hepsine kapatıyorum. Bende çok pişmanım yıllarca korkudan estetik ameliyatı olamadım. Cesaretlenip oldum ve keşke başka bir doktor seçseydim diyorum. Yıllarımın beklentisini verdim ve sonuç burnumun ucu sosis

Kızlsr ben 23 Martta çatı darlığı ve estetik ameliyatı olfum Erdinç Beye.İlk muayene dahil çok memnunum kendisinden.fiyatı merak edenler için 2500 tl ye oldum.Estetik de istiyorum dediğimde ilk dediği sey uyarıyım kavisli kalkık yapay bi burun yapmıyorum oldu ki zaten benim de istediğim buydu.Kemerli, ucu şiş ve düşük bir burnum vardı ameliyattan hemen önce fotoğrafını cekti burnumun ve üzerinde nasıl yapcağını anlattı, öyle bir burun yapıcam ki estetikli olduğunu kimse anlamıycak dedi ve anlattığı gibi bir burun da çıktı.Çok yeni ve daha çok şiş olmasına rağmen şeklinden gayet memnunum.Ucu sosis gibi olfu dediğiniz goruntu nasıl bişey bilmiyorum ama beni rahatdiz eden bir görüntü yok önden bakınca.Her şeyi dank diye acımasızca söyleyen eşim çok güzel bi burun olcak simdiden belli diyosa bir sorun kedinlikle yoktur

kızlar kızlar, bana yardımcı olun. bu aralar ameliyat olucam erdinç beye ama sizin yazılarınızı okuduktan sonra korkum ıyıce arttı cok korkuyorum kotu mu olucak dıye. sosis mosis diyosunuz o nasıl bır sey olucak yanı ben bunalıma gıererım. ne önerıyosunuz yaptırmayayım mı. ustten hafıf kemerımsı gelıyo ona törpu yaparız, uc kısmını alırız dedı, bı beden kuculucek cok kucucuk yapmıycam dedı

ben eylül ayında ameliyat oldum ve gerçekten çok memnunum çevremdeki düşünen bütün tanıdıklarımada tereddüt etmeden onu öneriyorum eğer doğal dursun diyorsan emin ol sen bile aynaya baktığında ne zaman ameliyat olduğunu unutacaksın tek bir kişi bile sormadı bana o o yüzden ben cok memnun kaldım nefes problemim de vardı ileri düzeyde oda geçti şuan nefes almak neymiş hissediyorum ama eğer kalkık olsun minik olsun ucu top gibi olsun kavisli olsun falan diyorsan hiç düşünmeden çıkar aklından cnm

ben amelıyat oldum ama hala gozume buyuk gelıyo ne zaman ıner sıslıkler acaba, bır hafta oldu amelıyat olallı şişlıkler 1 aya ınermıs ama ne kadar kuculebılır kı dıyorum yanı tam ıstedıgım kucukluk olmadı tabıkı oyle fındık kadar olsun demıyorum

senın foto var mı bu arada nı baksam, bır haftalık halın ve 1 ay sonrakı halın. aradakı farkı gormek ıstıyorum

1 hafta çoz az bir süre biraz sabret topladığın ödeme göre değişir benim şişliklerin inmesi 1 ayı geçti bir de normalde öyle ödem tutmaz vücudum eylül ayında oldum ben hala hafif hafif değişimler oluyor bol bol yeşil çay iç maydanoz suyu yapabilirsen onu iç çok faydası oluyor

Ben tavsiye kesinlikle etmiyorum yillarca hayal heves sonu husran ahh simdiki aklim olsaydi neyse herkesib kendi dusuncesi ben sevmedim sevemiyorum alisamiyorum keske yaptirmasaydim..

ay inşallah dediğin gibi olur, yoksa eskisiyle arasında pek fark yok yanı yuzum aynı bana degısık gelmedı. bugün 2. haftam doldu üst kısımlar biraz daha indi. ilk haftanın sonunda doktor demişti ki " şu anki şişliklerin maksimum seviyede yani bundan fazla şişmez dedi bir ay bekle" dedi. 1 ay dolunca tekrar görünücem. yeşil çay ve maydanoz neye iyi geliyo yaparım hemen

vücudunda topladığın ödemi atıyor cnm şişliklerin daha hızlı iner verdiği masajlarıda ihmal etme ben cok boşlamıştım belki o yüzden hala değişim oluyordur

senın foto var mı bu arada nı baksam, bır haftalık halın ve 1 ay sonrakı halın. aradakı farkı gormek ıstıyorum
Tel defistirdigim icin 1 aylik yok ama 1 ayda pek bisey farketmiyo yani farkediyor tabi ama bambaska bir burun gelmiyor
1 haftalik hali en berbat halidir burnun
Iste benimki boyle canim
Memnunmuyum burnumu sevdimmi hayirrr
Eskisinden iyimi evettt
Herkes yandan memnun ama onden begenmiyo bende herkesten farkli olarak onden begeniyorum yandan begenmiyorum onuda eklerim

Eklentiler

• 20150611_013138.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 894
Son düzenleme:

merhaba, fotoğraflarınızı göremiyorum acaba bana atabilirmisiniz mailden önden görüntüsünü çok merak ediyorum. burada olanlar varsa bana önden görüntülerinide atarsanız çok memnun olurum. bende Erdinç Bey'e ameliyat olacağım.

mail adresimi mesaj atacagım

valla ben de memnun değilim, 2 ay oldu yaptıralı ama öyle pek bir değişim yok hala büyük geliyo gözüme. tamam fındık kadar olsun demedik ama böyle bariz bi küçülme de olması gerekiyordu sonuçta, küçülmeyecekse estetik olmanın anlamı ne ki. hala büyük böyle rahatsız ediyo beni.

bende burun amelıyatı olmam gerekıyor sakaryada yasıyorum erdınc beyı ovduler sızın tavsıye edecegınız bırı varmı bıde fıyatı cok ucuk olmasın

Erdinc beye 2014 yilinda subat ayinda ameliyat oldum. Daha once annem ablam ve kuzenim dilaver diye unlu bir doktora estetik yaptirmis hepsinin burnu ayni olmustu. Kavisli minik ve kalkik ancak aradan 5 sene gecti hepsinin burnu düştü ve yamuklarla cokuntuler meydana geldi. Erdinc bey bu durumlarla karsilasilmamasi icin kavia yapmayi tercih etmiyor.

Neyse ameliyat oldu. Morarma ve agri cok olmadi. Ameliyattan ciktiktan 2 saat sonra durum yemistim. Alcinin cikartildigi gun aglamistim. Acidan degil burnum cok kotu oldu diye. Kocaman bir burun ve sadece uat kemigim alinmis gibiydi. 2 ay gecti. Hala uzuluyordum burnum hala kocamandi. 3. Ayda burnum inmeye yuzume oturmaya baslamisti. 6. Ayda burnumun sekli tamamen belli oldu derken nerdeyse 1 sene oldu. Ve gun gectikce guzellesiyor. Hem cok dogal hem de gorenler bayiliyor.

Hatta erdinc beye 3 kere baska doktora ameliyat olup burnundan memnun olmayan bir arkadasimi gonderdim. Ve o da sonuctan cok memnun. Ucreti benim oldugum donemde hersey dahil 2.500tl idi. Ancak revizyon ameliyat yaptiracaksaniz 2.750 odemek zorundasiniz. Bu arada cok efendi ve olgili bir doktor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…