Tel defistirdigim icin 1 aylik yok ama 1 ayda pek bisey farketmiyo yani farkediyor tabi ama bambaska bir burun gelmiyor
1 haftalik hali en berbat halidir burnun
Iste benimki boyle canim
Memnunmuyum burnumu sevdimmi hayirrr
Eskisinden iyimi evettt
Herkes yandan memnun ama onden begenmiyo bende herkesten farkli olarak onden begeniyorum yandan begenmiyorum onuda eklerim
Yanlikla 3 ay demisim 7.ay
1 haftalik ve 7.ayi
Acikcasi benim burnum 3.aydan sonra hic degismedi desem yeridir
Kesinlikle Erdinç Bey'i tavsiye etmiyorumArkadaslar son zamanlarda olanlar burunlarinizdaki sosislik duzeldi mi? Cok kararsizim
uzuldum1800 2000 degil eger oyleyse gercekten hakkim haram olsun.. arkadaslar butun samimiyetimle soyluyorum kesinlikle yaptitmayin. Cok pisman olursunuz ayrica ben 2500 tl yaptirdim cok pismanim. Siz oraya sadece paranizi vermiyosunuz hayallerinizide emanet ediyosuniz doktora ben cok yanildim cok uzuldum cook agladim kimsenin bu duruma dusmasini istemem. Ben ameliyat olabilmek icin maddi olarakda okul burslarimi veda ettim doktora dedim 2000 olabilir mi diye imkani yok dedi. Eger hala 2000 tl yapiyirsa gercekten haram olsun paramda hakkimda.. hadi para oyle boyle olur bulunur ama ben bu ameliyat icin 2 3 seneye yakin dusundum okumadigim doktor sayfa kalmadi ama kaderim buymus napiyimbu kadar cabamin sonu boyle bi burun olmamaliydi o kadar cok uzuluyorum ki . O yuzden ben bu yolda gercekten zaman harcamis karsiligi bu oldugu icin ici yanmis biri olarak hayallerinizi emin ellere emanet edin. Doktora kisilik olarak hicbisey demiyorum ama durum bu sekilde.. keske bana boyle yazan oldaydi ben olmadan once..
Herkese merhaba, dün Erdinç Bey'e ameliyat oldum şimdiden farkedilir bir değişim var. Sorularınızı cevaplayabilirim :)
Canım ben de bu sabah Erdinç Bey'e ameliyat oldum. Sürekli burnum akıyor buzu da sürekli koyamıyorum buz koymamak morluk ve şişliklerin erken gitmesini sağlamaktan başka bir işe yarıyor mu yani koymamam burnumun yapısını bozar mı bir bilgin var mı bir de en erken ne zaman banyo yapabiliriz?
Tamponlar çıkarken öldüm öldüm dirildim o nasıl acı sanki burnumun direğini söktü aldı. Arnica diye bir krem verdi morluklar için ona başladım ama dikiş için krem verse fena olmaz mıydı hani yaralar için Fito ya da Contratubex mi neymiş onu?
Canım bende 13 haziran 2016 tarihinde Erdinç Ak`a ameliyat oldum buz koymanı şiddetle tavsiye ederim morarma ve şişliği azaltıyor ha koymazsan burun şeklinde bir bozulma olmaz ama şişlik ve morluk havalarda sıcak çok fazla olur ben 48 saat buzu çok dikkat ederek koymama rağmen 2. ay nerdeyse hala morluklarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?