Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben 5 ocak 2015 tarihinde kendisine gidip muayene oldum. tavsiye üzerine gittim. Sıcak, güleryüzlüydü. Yapılacak işlemleri anlatırken doğallık kelimesini çok sık kullandı. Sonrası aşamaları anlattı. Çok araştırmadım ama ikna oldum. Fiyatı da günümüz estetik fiyatlarına göre çok uygun. İstersem 1 gün hastanede kalabileceğimi ,istersem aynı gun taburcu olabileceğimi söyledi.

merhaba önden fotosunu eklediniz mi acaba merak ettim

6 ay önce Erdniç Bey 'e estetik ameliyatı oldum . Kesinlikle MEMNUN DEĞİLİM ve kimseye tavsiye etmiyorum . Aşağıya doğru uzayan bir burnum vardı burnumu hafif kaldırdı ama küçültmeden kaldırdığı için artık dik uzun bir burnum var. Kesinlikle kavis falan yapmadı bu yüzden küt bir burnum oldu. ayrıca burun ucum zamanla aşağıya indi kendisi kabul etmese de ilk ay kesinlikle burnum böyle değildi zamanla oldu düşme .Derdinizi anlattığınızda kesinlikle sizi dinlemeyen ve söylediklerinizle alakası olmayan sizin içinizi rahatlatmayan cevaplar veriyor. Tekrar bir operasyon düzeltme vs. yapma gibi bir niyetini asla olmuyor . Kısacası tekrar uğraşmak istemiyor sizinle . Tüm bu sebeplerden dolayı kimseye tavsiye etmiyorum. Ameliyatta sizin istediğiniz burnu değil kendi hayal gücünde tasarladığı burnu yapıyor öncesinde photoshop programıyla vs tasarladığı burnu göstermiyor . .İnanın başka doktorlar böyle değil burnu tasarlayıp bilgisayar üzerinden size gösteriyor. Düşük fiyata aldanıp yaptırmaya kalkışmayın araştırın aynı fiyata Ümraniye civarında başka özel hastaelerde çok daha iyi doktorlar var ve size tasarladıkları burnu pc üzerinden gösteriyorlar. 2.Oprerasyonumu planlıyorum ve bu kişi asla Erdinç Bey olmayacak !!!

Arkadaşlar selam, Bende burun ameliyatı olmak istiyorum, sağlık olarak büyük bir sıkıntım yok görüntü olarak rahatsızım, Erdinç beyi iki arkadaşım tavsiye etti burunları gayet güzel görünüyor ama yorumları okuyunca korktum gerçekten, resim paylaşabilecek olan var mı acaba çok kararsızım...

Bizim tüm aile Erdinç Bey'e ameliyat oldu-bende dahil- ve hepimiz oldukça memnunuz. Erdinç Bey her zaman tam anlamıyla estetik yapmam ben, doğal görülmesi ilk amacım diyor zaten. Bu yüzden kavis, aşırı kalkıklık isteyenler Erdinç Bey'i tercih etmemeli. Doğal görünümden yana olanların ilk tercihlerinden biri olmalı.

Ailemizdeki her ameliyatı kendisi yaptı, oldukça ilgili bir doktor. Mesela bir tanıdığımız gitmişti, burnu çok kötüydü ona kendiside dedi seninki estetiğe girer ben yapamam diye. Benim burnumda kötüydü, aşırı uzundu vesaire ama şükürler olsun çok güzel bir burun yaptı bana. Daha yeni olmasına rağmen fark o kadar ortada ki şişliğinin geçmiş halini düşünmek bile istemiyorum.

Ayın 29'unda bir aksilik çıkmazsa ameliyat olacağım. Doktor Bey ve asistanı çok güler yüzlüydü, iki gün önce ameliyat hakkında görüşmeye gitmiştim.
Sorunlarımı kendisi sırayla dile getirip öyle kavis ucu havada bir burun yapmayacağını baştan söyledi" Doğuştan kimsenin burnu öyle değildir zaten, ben size doğal bir burun yapacağım" dedi sorunları söyleyip onları düzelteceğini aktardı. Zaten benim burnumun sol tarafı kıkırdak ve içteki kemiğin eğriliğinden dolayı nefes alamayacak durumdaydı. Söyledikleri gayet tatmin edici oldu. Fazlasını istemiyorum zaten her zaman doğallıktan yanayım ben estetiğim diye sırıtan burunlardan hep kaçmışımdır.
Daha 1 ay olmasına rağmen çok sabırsızım. Erdinç Bey'i tercih etmem şöyle oldu 1 sene önce 2.5 a yapan tanıdığım bir doktor varken şimdi 4 bin e yapmaktaydı ine ine 3.250ye indi ben de bir araştırma yaptım fiyat aldım kimi yer 5.5 kimi yer 8 bine kadar çıktı. Hospital Turk ise 2.500 e yapıyordu. Tabii fiyatları arttıracakmışlar (düşünenler elini çabuk tutsun:))
Çevremde de bu doktora ameliyat olmuşlar var hepsi olumlu yönde bakalım hayırlısı artık :)

uzuldum

Herkese merhaba, dün Erdinç Bey'e ameliyat oldum şimdiden farkedilir bir değişim var. Sorularınızı cevaplayabilirim :)

Herkese merhaba, dün Erdinç Bey'e ameliyat oldum şimdiden farkedilir bir değişim var. Sorularınızı cevaplayabilirim :)

Canım ben de bu sabah Erdinç Bey'e ameliyat oldum. Sürekli burnum akıyor buzu da sürekli koyamıyorum buz koymamak morluk ve şişliklerin erken gitmesini sağlamaktan başka bir işe yarıyor mu yani koymamam burnumun yapısını bozar mı bir bilgin var mı bir de en erken ne zaman banyo yapabiliriz?

Çok geçmiş olsun :) buzu 48 saat ihmal etmemen gerekiyor, gözlerinin üzerine önce peçete koyup peçetenin üzerine buzları (doktor eldiveninin içine) koyarsan daha rahat olur bir de öyle dene istersen hastanede böyle yapmışlardı, sadece şişlik ve morluk için diye biliyorum ben de burunla ilgili mi bilmiyorum. 1 hafta duş almamak gerekiyormuş, yüzüne hiç bir şekilde su değmemesi gerekiyormuş bugün tamponlarım çıkarılırken tekrar tekrar söyledi :)

Benim de yarın çıkacak tampon çok tırsıyorum acıdı mı acaba? Arada su sızıyor o eldivenlerden acaba o sıkıntı olabilir mi? Şu an tek korkum sanırım morluk ve şişliklerin ne zaman gideceği bir de dikiş izleri kalır mı diye hiçbir krem falan vermedi çünkü bazı hastalara morluk giderici kremler verildiğini duymuştum da

Canım hiç acımadı ama çok korktuğum için tansiyonum bayağı bir düştü yani tamamen benden kaynaklı dikişlerini acilde alıcaz çok hassassın dedi :) buzdaki sular burnuna damlamadığı sürece sıkıntı olmaz, şişlikler her gün farkedilebilir derecede azalıyor,kremi yarın mutlaka iste çok işe yarıyor ben de tamponlar alındıktan sonra kullanmaya başladım bayağı farketti :)

Tamponlar çıkarken öldüm öldüm dirildim o nasıl acı sanki burnumun direğini söktü aldı. Arnica diye bir krem verdi morluklar için ona başladım ama dikiş için krem verse fena olmaz mıydı hani yaralar için Fito ya da Contratubex mi neymiş onu?

Canım bende 13 haziran 2016 tarihinde Erdinç Ak`a ameliyat oldum buz koymanı şiddetle tavsiye ederim morarma ve şişliği azaltıyor ha koymazsan burun şeklinde bir bozulma olmaz ama şişlik ve morluk havalarda sıcak çok fazla olur ben 48 saat buzu çok dikkat ederek koymama rağmen 2. ay nerdeyse hala morluklarım var

Bende çok az bir morluk ve şişlik kaldığı için hiç araştırmadım bilmiyorum o kremleri de

Burnunuzun şimdiki halinden memnun musunuz nefes problemleri yaşıyor musunuz acaba, benim henüz 5 günlük olduğu için kafamda deli sorular

Ya ben izler için şimdilik Fito kremi kullanıyorum ortada kesik var diye işe yaramazsa Contractubex'i alacağım mecbur bakalım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…