Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Darısı bana canım çok mutlu oldum memnun kalmana .hastanede kaldinmi

Erdinç beyemi ameliyat oldunuz .lütfen bana foto yollarmisiniz özelden birde çok şişlik morarma oldumu.bebegim var endişe ediyorum kaç gün sonra dışarı rahat cikabildiniz...

Çok teşekkür ederim :) ameliyattan sonra 2.günüm de morluk ve şişliğim oldu aşırı değildi sadece sol gözümün yarısı kapandı sonrasında iyileşmeye başladı. Bu kişiden kişiye göre değişiyor kimisi gözlerini hiç açamıyor. Korkulan gibi bi ameliyat değil ağrı falan hiç bişey olmuyor sadece ilk gece uyuyamıyorsunuz oda ağızdan nefes alıp verdiğiniz için. 1 ay kesinlikle darbe alınmaması gerekiyor bebekle zor olmasın

Evet bebekle zor olacak .tamponlar kaç gün kaldı. Buz uyguladinizmi çok soruyorum kusura bakmayın. ..

Evet bebekle zor olacak .tamponlar kaç gün kaldı. Buz uyguladinizmi çok soruyorum kusura bakmayın. ..

Sorun değil yardımcı oluyosam hiç sıkıntı yok benim için biliyorum bu durumları çünkü bende böyleydim :)
Pazartesi ameliyat oldum çarşamba tamponlarım alındı dün de alçı ve dikişlerim alındı buz uygulaması çok önemli sürekli buz koymak gerekiyor geceler de dahil olmak üzere. Zaten ilk gece uyuyamadığınız için bende sürekli kalkıp buz koyuyordum :) hiç zor bi süreç değil ertesi gün normal sosyal hayata dönebiliyosunuz :) fazla bişey yiyemediğim için 1 haftada 3 kilo verdim orası ayrı :)

Velinimetsin şuan hilal :) Geçmiş olsun canım ohh kurtuldun desene darısı başımıza ya öncesi sonrası foto paylaşırsan özelden valla ne makbule geçer hiç yok

Ameliyattan çıktım. Evdeyim darısı isteyenlere olsun.zor kısmı atlattim rahatım şu an sadece rahat nefes alamıyorum. Resim cekmemisler.yani burnumun seklini bilmiyorum. Çokta merak ediyorum.

Çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olmuştur. Artık haftaya paylaşırsın bizimle :)

Kizlar dün ameliyatımi oldum.bugun çok zorlanıyorum. Kanamam oluyor az az .Yarın tamponlar alınacak rahatlarmiyim acaba birde tampon alınırken çok acıyormu.

Doktorum yan yatabilirsin dedi.sakincasi olurmu acaba düz yatamiyorum hiç.
düz dik yatarsan ödemin falan varsa daha çabuk iner en azından dinlenirken öyle yatmaya çalış bence. tampon çıkarılması acıtmıyor ilk çıkarırken böyle garip bi his oluşuyor sadece ben irkildim baya ama acıdan değil

Burnunu yastığa değdirmedikten sonra yan yatabilirsin hiç bi sıkıntı olmaz canım. Tamponlar çıktıktan sonra kanama oluyo belli bi süre hep peçeteyle dolaşmak zorunda kalıyosun bi kaç güne geçiyor zaten sen kendine sıkıntı yapma zaman çok çabuk geçiyor çok çabuk düzeliyorsun :)

Insallah off çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…