ben oldum Erdinç beye.ama şunu unutmamak lazım kbbci yani bi estetik cerrahı gibi yapmıyor. yada daha önceden burnunun nasıl olacağından bahsetmiyor. Gzünü kapatıp emanet ediyorsun kendini. Benim kavissiz oldu görenler doğal diyor ama ben çok beğenmedim. Doktorluğuna lafım yok mukemmel biri ama tam estetik istiyorsan bence biraz daha düşün derim.
Merhaba Ophella;
Öncelikle çok geçmiş olsun.Bende bir kaç ay önce Erdinç Beye muayene oldum.Benim burnumda da aynı sorunlar var.Açıkçası bana çok güven verdi.Sonra başka bir doktor araştırma gereği duymadım.Ama ameliyat denincede insan bira çekiniyor ya da acaba daha kötü olur mu korkusu yaşıyorum.Umarım en kısa zamanda güvenimi toplarım:) Sana sormak istediğim ameliyattan acaba kaç gün sonra işime dönebilirim?
ben de erdınc beye amelıyat olacagım sanırım persembe 3 te randevum var bakalım ıns hemen yapar .. ama bı sorun var ben narkozdan cok korkuyorum ..nası uyandınız ne kadar surdu amelıyat?
Öncelikle hepinize merhabalar..
Erdinç Beye Amewliyat olan birisi olarak birkaç şey paylaşmak istedim sizlerle. 2011 Ocak 15 de ameliyatım oldu ve çok şükür ki iyiyim ve memnunum..
Neden Erdinç Bey kendimce önce bunu cevaplamak isterim.. Yaklaşık 9 yıldır cerrahi olarak medikal sektördeyim ve cerrahi branş dallarındaki çoğu doktoru tanıyorum. O yüzden Araştırma alanım bilgi alma alanım daha geniş oldu. Ameliyata girerken neyi nasıl yapacaklarını hangi aletleri kullanacaklarını bile bile girdim. O kadar çok doktordan tavsiye aldım ki gerek plastik cerrahi gerek kbb ci septroniplasti olmam gerektiğini hepsi de söyledi ve öyle de oldu zaten.. Bütün doktorlar iyiydi gel kız yapalım artık şu burnunu diye şakalaşırdık hatta ama erdinç beyi seçtim ve mutluyum.
Neden Erdinç Bey onun gözlerinde gördüğüm güven duygusuydu ve bunu bana hissettirmesiydi. Görüştük ameliyata karar verdik halbuki ben sadece burun kontrolüne gitmiştim ameliyat günü almaya değil 4 gün sonra ameliyat oldum ve 1 hafta sonrada işe devam ettim.. Sadece gözlerimin altındaki hafif morluklarım kalmıştı onlarıda dert etmedim işime devam ettim.
sıfır ağrı sıfır acı sizleri zorlayacak tek olay buz tedavisi olacaktır. bunun dışında inanın hiçbir zorluğu yok bir de burun spreyleriyle aranızın iyi olması lazım :))
Burnum şimdi daha güzel ilk zamanlardaki şişliklerden uzak oturmuş bir buruna sahibim ve hala da oturduğunu gözlemleyebiliyorum.
Ben ameliyat olan bazı arkadaşımda hala duyarım burnumun ucunu hissetmiyorum yada burnum akıyor ama anlamıyorum dediklerini ama hiç öyle bir sorunum ve şikayetim olmadı..
DOktorunuza güvendiğiniz zaman herşey içinize siniyor bence.. Ve ben erdinç beye bu konuda çok teşekkür etmişimdir hala da ederim.. :))
Sormak istediğiniz konular olursa seve seve yardımcı olurum...
hayırlı günler...
Soralım o zaman benim ameliyattan sonra sag tarafım daha tıkanık oraya koydugu kıkırdaktan dolayı bu zamanla gececek dedi bende ne agrı ne bir sey hatta çok kolay gecti diyebilirim ama sadece tek derdim sag taraftakı hafif tıkanıklık cunku oraya dogru egikti senin de boyle miydi?
benim de sağ tarafım tıkanıktı asıl sorunlu bölgem sağ tarafımdı iç kısmımda büyüyen kemikten dolayı asıl operasyon yapılan tarafım normal olan taraftan daha geç iyileşti 6. ay kontrolüme gittiğimde şikayetlerimin hepsi bitmişti. ama tıkanıklıklarım 2. ay sonunda tamamıyle bitmişti
Peki siz de yamukluk varmıydı benim de sorunlu bollge sag idi ve o tarafa dogru yamuktu herkes sag tarafta sıslık var diyor ondan zor alırsın nefes diyor yani ben de sanırım iki ay beklemelıyım daha yirmi gun oldu cunku.... eski deliklerim buyuktu sımdı ufalmışslar korkuyorum nefes alamam diyePPPP yani senin yasadıgın sıkıntılar zamanla geçmiş sanırım beklemek mi lazım?
yaaa çooookkk sagol o kdar rahatlladım kı senin sıkıntıların aynısını bende yaşıyorum suan ve bana da gececek dedi demek geçiyor ya çok sevindim arasıra sorularım olursa sana yazmak istiyorum ben de çok gitmek istiyorum canım sıkıldıkça ama cevremdekiler beni tutuyor :) ben seklini çok begendim sadece sag tarafımdaki biraz darklık beni rahatsız ediyor inşallah geçer evet çk erken oldugunu düşünüyorum ben de ama sanki hiçbir degişme yokmuş gibi geliyor o kadar rahatladım ki bir de memnuniyetsız olan yok ya ondan sadece ben miyim diyorum ama sabır gerekli demekki haklısın :)) bir de gun de kaç kez masaj yapılması gerek?Benim burnumun sağ tarafında kemik büyümesi vardı sağ tarafımdan nefes almam yüzde 10 du dışında ise burun sırtımda dışarı doğru çıkık ayrı büyüyen bir kemiğim vardı burnum baya bi yamuktu :))) yirmi gün çok ama çok erken. Burun estetiğinde en önemli olan şey zaman ve sabır bunu öğreniyor insan.
Ben canım sıkıldıkça cumartesi sabahları erken kalkar doktora kontrole giderdim sol tarafımın şişliği indi sağ tarafım niye inmiyo derdim sonra sağ tarafım da indi burnumun ucunu hissetmiyorum hala uyuşuk diyip yine giderdim geçecek sabır et derdi burun deliklerim bile biri büyük biri küçük gibi geliyordu onun içinde gittim burnun oturuyor merak etme derdi sonra burnumun üst tarafında bi çıkıntı farkettim gözle görülmüyordu ama masajlarımı yaparken elime geliyordu resmen içerden yamuk gibi geldi korktum yine doktora gittim tabi :) meğer orası kırdıkları yermiş burun oturdukça orası da düzelecek hissetmeyeceksin dedi. Benim burnum için hep tam hastalara göstermelik derdi albüme koyacaktı belki de koymuştur :))
ayrıca burun deliklerini dert etme nefes alıyorsun benimkilerde öncesine göre baya küçükler ama eskiden koca deliklerle alamadığım nefesi şimdi küçük deliklerle alıyorum sıkıntı yokk :)))
cumartesi erdinç beye gideceğim yine burnum oturmuş mu merak ediyorum hocam diyim :)))
yaaa çooookkk sagol o kdar rahatlladım kı senin sıkıntıların aynısını bende yaşıyorum suan ve bana da gececek dedi demek geçiyor ya çok sevindim arasıra sorularım olursa sana yazmak istiyorum ben de çok gitmek istiyorum canım sıkıldıkça ama cevremdekiler beni tutuyor :) ben seklini çok begendim sadece sag tarafımdaki biraz darklık beni rahatsız ediyor inşallah geçer evet çk erken oldugunu düşünüyorum ben de ama sanki hiçbir degişme yokmuş gibi geliyor o kadar rahatladım ki bir de memnuniyetsız olan yok ya ondan sadece ben miyim diyorum ama sabır gerekli demekki haklısın :)) bir de gun de kaç kez masaj yapılması gerek?
her zaman sorabilirsin yaşadıklarımı zaman sürecini seve seve paylaşırım ama sabırlı olmak en başta geliyor ara sıra bunu düşün aynaya baktıkça :)
ben masajlarımı her saat başı yapıyordum bazen yarım saatte bir yapıyordum yapmayınca sanki geriliyor gibi hissediyordum burnumu belki de pskilojikti benimkisi bilmiyorum :))
Bana mail atar mısın sorularımı sana oradan yazmak istiyorum sanırım bizim sorunlarımız aynı... blablasevcan@yahoo.com sagol bekliyyorum tşk ederim oradan foto da yollarız birbirimize :))
Öncelikle hepinize merhabalar..
Erdinç Beye Amewliyat olan birisi olarak birkaç şey paylaşmak istedim sizlerle. 2011 Ocak 15 de ameliyatım oldu ve çok şükür ki iyiyim ve memnunum..
Neden Erdinç Bey kendimce önce bunu cevaplamak isterim.. Yaklaşık 9 yıldır cerrahi olarak medikal sektördeyim ve cerrahi branş dallarındaki çoğu doktoru tanıyorum. O yüzden Araştırma alanım bilgi alma alanım daha geniş oldu. Ameliyata girerken neyi nasıl yapacaklarını hangi aletleri kullanacaklarını bile bile girdim. O kadar çok doktordan tavsiye aldım ki gerek plastik cerrahi gerek kbb ci septroniplasti olmam gerektiğini hepsi de söyledi ve öyle de oldu zaten.. Bütün doktorlar iyiydi gel kız yapalım artık şu burnunu diye şakalaşırdık hatta ama erdinç beyi seçtim ve mutluyum.
Neden Erdinç Bey onun gözlerinde gördüğüm güven duygusuydu ve bunu bana hissettirmesiydi. Görüştük ameliyata karar verdik halbuki ben sadece burun kontrolüne gitmiştim ameliyat günü almaya değil 4 gün sonra ameliyat oldum ve 1 hafta sonrada işe devam ettim.. Sadece gözlerimin altındaki hafif morluklarım kalmıştı onlarıda dert etmedim işime devam ettim.
sıfır ağrı sıfır acı sizleri zorlayacak tek olay buz tedavisi olacaktır. bunun dışında inanın hiçbir zorluğu yok bir de burun spreyleriyle aranızın iyi olması lazım :))
Burnum şimdi daha güzel ilk zamanlardaki şişliklerden uzak oturmuş bir buruna sahibim ve hala da oturduğunu gözlemleyebiliyorum.
Ben ameliyat olan bazı arkadaşımda hala duyarım burnumun ucunu hissetmiyorum yada burnum akıyor ama anlamıyorum dediklerini ama hiç öyle bir sorunum ve şikayetim olmadı..
DOktorunuza güvendiğiniz zaman herşey içinize siniyor bence.. Ve ben erdinç beye bu konuda çok teşekkür etmişimdir hala da ederim.. :))
Sormak istediğiniz konular olursa seve seve yardımcı olurum...
hayırlı günler...
Merhaba, açıklamaların için çok teşekkür ederim. gerçekten içimi çok rahatlattı. ben de 8 ekimde ameliyat olacağım Erdinç Bey'e. Çok heyecanlıyım. Aslında verdiğim karardan oldukça memnunum ama işte insan yine de tedirginlik duyuyor arada bir de olsa. Benim de bir sorum var. Ameliyattan sonra burnun sağlıklı bir şekilde oturması için özellikle dikkat etmem gereken şeyler nedir? Ben 3 sene önce de burun ameliyatı olmuştum ama tabi sadece törpülendi etlerim yakıldı estetik yapılmadı ama yine de iyileşme süreci zahmetli olmuştu. Şimdi komple bir ameliyat olacağım için daha zorlu bir süreç olacak. Neler tavsiye edersin, özellikle dikkat etmem gereken neler olabilir? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
öncelikle inşallah güzel sorunsuz bir ameliyat geçirmeni diliyorum. etrafında çocuk varsa kendinden uzak tut yeter :)))))
şaka bir yana özellikle yapman gereken birşey yok nefes alman için spreylerin önemli ve doktorun söylediği masajları düzenli ve doğru yapman çok önemli onun dışında darbe almadığın müddetçe burnun sorunsuzca şişliklerden kurtuluyor ve tam şeklini alıyor..
Erdinç Bey ilk randevudan ne kadar sonra ameliyata gün veriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?