Canım ya çok sıkıntı çekmişsin.Çok geçmiş olsun umarım son olur.Bir daha yatmak zorunda kalmazsın.Gelişmeleri yazmanı rica ederim.Merak ettim.
Dilerim en kısa zamanda sağlıklı ve sorunsuz görüntüye kavuşursun.
Kızlar cumartesi erdinç beye ameliyat oldum.Bugün tamponlarım alındı.alçım ve dikiş cumartesi alınacak suanda burun ucum şiş top gibi burun ucuda kalkuk duruyor.zamanla iner mi sizce ve imesi ne kadar sürer?
Teşekkür ederim çok sağol. Bana 2 gün önce iğne yaptı doktorum bakalım inşallah bu sefer renk değişimi olmaz ve şişliğim bir an önce iner.Gelişmeleri yazarım inşallah.
Benim burnum çok kalkık değildi ama ucu şişti ve o şişlik 1 aya büyük ölçüde iniyor ama tam oturması 1 seneyi buluyor canım.Geçmiş olsun.
Çok sağol bencan sen nasıl oldun buarada iğneden sonra biraz daha iyi misin?
Yalnız şöyle bi durum var. Ağrım ve sızlamalarım mevcut. Çoğu kişi ağrım falan yok demiş ama bende neden var? Bide kanamam devam ediyo. Açıkçası beni düşündürmüyo değil bunlar. Akıl verir misiniz bana,lütfen :/
Yalnız şöyle bi durum var. Ağrım ve sızlamalarım mevcut. Çoğu kişi ağrım falan yok demiş ama bende neden var? Bide kanamam devam ediyo. Açıkçası beni düşündürmüyo değil bunlar. Akıl verir misiniz bana,lütfen :/
SnmCtnn öncelikle geçmiş olsun...benim de bugün alçım alındı:) kocaman şiş sosis gibi bi burnum var şuanda 1 aya iniyormuş inş. Kanamanın olması çok normal bende de olmuştu ama çok şiddetli değildi.3.güne kadar pembemsi bir hale geliyor kan .Tamponların çıktığı gün biraz daha kanıyor.Tamponların alındıktan sonra kanın kuruyup kabuk yapmaması için burnunu doktorun verdiği damlalar ile nemlendirmelisin.Ağrı ben de çok şiddetli olmamıştı.Sadece 2. gün burnum max düzeyde şiştiğinden bişiler yerken biraz ağrı hissediyordum.O yüzden sıvı gıdalar yemiştim.
Benım daha 24 saat olmadı,7ye dogru olucak. Ama suan suratım cok sıstı. Ozellıkle sag tarafım. Bu nedenlede alcının ucları batıyo ve agrı yapıyo. Sızdede oldumu,ız falan cıkarmı burnuma :)
Suratının şişmesi normal.Çok fazla ağrıyorsa Erdinç Beye sor derim.Farklı bir durum olabilir çünkü. 2.gün alçı burnum şişip alçım baskı yaptığından çok hafif bi ağrım oldu.Gözlerine buz koymayı unutma.Ben yarım saat tutup bırakıp yarım saat tekrar bırakıodum. O yüzden morluk yok denecek kadar azdı.
bunu anlaman içinBişey sormak istiyorum. Hani konuşurken,yemek yerken,bazı mimiklerde falan burun hareket eder ya,bende dunden berı oyle kımıldamalar oluyo acıkcası ve burun ıyı yerlesmıcek dıye korkuyorum. Mesela bugun kendımı fılme okadar kaptırmısım kı, burnumun ustu hafıf kasınıyo dıye parmagımla o bolgeyı sag sola kımıldattım son anda farkettım. Evet belkı cocukca bır soru bunlar ama cıddı sekılde kuşku düştü içime.. Sizce bişey olmuş mudur ya da olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?