Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Şişlikten korkmayın arkadaşlar benim 6 ay boyunca şiş duruyordu burnum tam oturması rahat 1 seneyi buluyor benim daha bile uzun surdu diyebilirim ama tabi bana özel olabilir. Yani bunyeden bunyeye değişir. İnşallah en kısa zamanda şişliklerinden kurtulursun.

Teşekkür ederim çok sağol. Bana 2 gün önce iğne yaptı doktorum bakalım inşallah bu sefer renk değişimi olmaz ve şişliğim bir an önce iner.Gelişmeleri yazarım inşallah.

Kızlar cumartesi erdinç beye ameliyat oldum.Bugün tamponlarım alındı.alçım ve dikiş cumartesi alınacak suanda burun ucum şiş top gibi burun ucuda kalkuk duruyor.zamanla iner mi sizce ve imesi ne kadar sürer?

Kızlar cumartesi erdinç beye ameliyat oldum.Bugün tamponlarım alındı.alçım ve dikiş cumartesi alınacak suanda burun ucum şiş top gibi burun ucuda kalkuk duruyor.zamanla iner mi sizce ve imesi ne kadar sürer?

Benim burnum çok kalkık değildi ama ucu şişti ve o şişlik 1 aya büyük ölçüde iniyor ama tam oturması 1 seneyi buluyor canım.Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim çok sağol. Bana 2 gün önce iğne yaptı doktorum bakalım inşallah bu sefer renk değişimi olmaz ve şişliğim bir an önce iner.Gelişmeleri yazarım inşallah.

gecmiş olsun inşallah ıstedıgınız buruna kavuşursunuz

Merhaba kızlar. Ben dün avicennada erdinç beye ameliyat oldum. Buradaki tüm sıkıntıları merakımdan ve tereddütümden sordum. Burnun ucu top gibi olması çok normal çünkü tüm kan,sargılıyken oraya gidiyor ama düzelicek dedi. Benimde yan taraflarıma destek koyucaktı,çıkıntı kalmış blrisinde dedim. O da eğer burun ameliyat sırasında birden çok şişerse,ayrıntıları tam göremeyiz bu nedenlede kalabiliyor yani yapıya bağlı dedi. Açıkçası çok korkan ben gönül rahatlığıyla,oradaki diğer doktorlarda dahil hepsiyle şakalaşarak girdim. Tam ameliyattan çıktım odaya geldim uyandım o sırada.

Yalnız şöyle bi durum var. Ağrım ve sızlamalarım mevcut. Çoğu kişi ağrım falan yok demiş ama bende neden var? Bide kanamam devam ediyo. Açıkçası beni düşündürmüyo değil bunlar. Akıl verir misiniz bana,lütfen :/

SnmCtnn öncelikle geçmiş olsun...benim de bugün alçım alındı:) kocaman şiş sosis gibi bi burnum var şuanda 1 aya iniyormuş inş. Kanamanın olması çok normal bende de olmuştu ama çok şiddetli değildi.3.güne kadar pembemsi bir hale geliyor kan .Tamponların çıktığı gün biraz daha kanıyor.Tamponların alındıktan sonra kanın kuruyup kabuk yapmaması için burnunu doktorun verdiği damlalar ile nemlendirmelisin.Ağrı ben de çok şiddetli olmamıştı.Sadece 2. gün burnum max düzeyde şiştiğinden bişiler yerken biraz ağrı hissediyordum.O yüzden sıvı gıdalar yemiştim.

GEÇMİŞ OLSUN ...agrılar olması normal hafif sızmalar olur dert etme ama cok sorun varsa doktoruna ulas derım

Benım daha 24 saat olmadı,7ye dogru olucak. Ama suan suratım cok sıstı. Ozellıkle sag tarafım. Bu nedenlede alcının ucları batıyo ve agrı yapıyo. Sızdede oldumu,ız falan cıkarmı burnuma :)

Benım daha 24 saat olmadı,7ye dogru olucak. Ama suan suratım cok sıstı. Ozellıkle sag tarafım. Bu nedenlede alcının ucları batıyo ve agrı yapıyo. Sızdede oldumu,ız falan cıkarmı burnuma :)

Suratının şişmesi normal.Çok fazla ağrıyorsa Erdinç Beye sor derim.Farklı bir durum olabilir çünkü. 2.gün alçı burnum şişip alçım baskı yaptığından çok hafif bi ağrım oldu.Gözlerine buz koymayı unutma.Ben yarım saat tutup bırakıp yarım saat tekrar bırakıodum. O yüzden morluk yok denecek kadar azdı.

Evet haklısın. Ben üşendiğimden 2,3 saatte bir koyuyorum oda olmuyor tabii. Yarın tamponlar cıkıcak,onları cıkarmak ıcınde alcıyı cıkarması gerekıyor sanırım. Ama 3 gun az degıl mı? Daha fazla durması gerekmez mı alcının ?

Alçı kalacak canım 1 hafta sonra çıkıyor.Sadece burun altında ki gazlı bezi çıkaracaksın.Tamponları 2 gün sonra çıkaranlar bile var.Zaten tamponlardan sonra rahatlıyosun.

Bişey sormak istiyorum. Hani konuşurken,yemek yerken,bazı mimiklerde falan burun hareket eder ya,bende dunden berı oyle kımıldamalar oluyo acıkcası ve burun ıyı yerlesmıcek dıye korkuyorum. Mesela bugun kendımı fılme okadar kaptırmısım kı, burnumun ustu hafıf kasınıyo dıye parmagımla o bolgeyı sag sola kımıldattım son anda farkettım. Evet belkı cocukca bır soru bunlar ama cıddı sekılde kuşku düştü içime.. Sizce bişey olmuş mudur ya da olur mu ?

bunu anlaman için
3 gun gecmelı şişme olabılır

Bugün alındı alçım. ancak ben pek beğenmedim. Erdinç bey çok hoş olmuş dedi ama kendi yaptığı burunu kötüleyecek halide yok.. şiş şuan burnun inince sende beğeniceksin dedi ama bilemiyorum.. ya da ben alçı çıkınca hemen çok mükemmel birşey bekledim. Sizde de oldu mu aynı şey. bir müddetten sonra mı beğendiniz yoksa direk mi ?

geçen sene ameliyatımı oldum. burnumun sol tarafı hala şiş ve yamuk. deviasyon vardı içten ve dıştan. düzelmedi. ayrıca:

1. burnum alçıdan yamuk çıktı
2. burun köküm çok içeride
3.aşırı şiştim morardım gözlerime kan oturdu morluklar yanaklarıma kadar indi.
4.burnum gitgide yamuldu.
5.deliklerimden biri büyük diğeri küçük.gözle görülür şekilde öyle milimetrik filan değil ! ben büyüğüm ötekinden diye bağırıyor.
6.burnum aşırı kısaltılmış.

ciddi şekilde psikolojim bozuldu ameliyat sonrası. toparlamam 1 yılımı aldı. şimdi revizyon için doktor araştırıyorum.

bende olanı olduğu gibi yazdım...ben kbb doktoruna ameliyat olmakla hatanın en büyüğünü yaptım. bana kalırsa kbb doktoruna ameliyat olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…