- 23 Haziran 2016
- 241
- 265
- 103
- Konu Sahibi Kahve kokulu
-
Canım üzülme herseyin bi zamanı var .Sabret.41 gün boyunca 41 tane meryem suresi okumayı denedinmiMerhaba arkadaşlar derdim büyük beni bilen nilir açtığım konular genellikle bebek sahibi olmak istemekle alakalı bu ay klomenin son dozuna yani günde altı taneye kadar kullandım ama yumurtam oluşmamış o kadar üzüldüm ki... Sorum şu dr. Hakan özkul diye birini tavsiye ettiler bilen varmıdır hakkında uff hayat o kadar zorki Rabbim bekleyen herkezin kucağını boş bırakmasın
Bilgim yok. İnşallah hayırlısıyla hamile kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız demek istedim..
Ben tanımıyorum ama sana dua etmeye geldim.Allah tez zamanda çift çizgiyi görmeyi ve hayırlı bi şekilde bebisini kucağına almayı nasip etsin canım sana bana isteyen herkese
Ca
Canım üzülme herseyin bi zamanı var .Sabret.41 gün boyunca 41 tane meryem suresi okumayı denedinmi
Hepinize çok teşekkür ederim Rabbim inşallah nasip eder meryem suresini denemedim ama hemen yarın başlarım inşallah Rabbim sizinde ne isteğiniz varsa hayırlısıyla nasip etsin :)Bende size dua etmeye geldim rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Neredeyse iki yıldır hayatım kadın doğum uzmanlarıyla geçti her türlü tedaviyi denedim ama olmadı nasip olmadı tek doktorda değil her tedavide başka doktorlarada danıştım sonuç tüo bebek kaldı bibence iyi bir kadın doğum uzmanına gitseniz daha sağlıklı bir tedavi olur.
bahsettiğiniz kişinin jinekoloji uzmanlığı yok, işyeri hekimi.
otla çöple hamile kalma yöntemleri her mecrada paylaşılıyor zaten, bunun için çuvalla para dökmek pek mantıklı gelmiyor bana.
Neredeyse iki yıldır hayatım kadın doğum uzmanlarıyla geçti her türlü tedaviyi denedim ama olmadı nasip olmadı tek doktorda değil her tedavide başka doktorlarada danıştım sonuç tüo bebek kaldı bi
İlk başlarda bende deneyimsizdim ama son üç dört aydır gerçekten iyi bir doktorla ilerliyordum en son Bülent beye yönlendirdiği bizi bende tüp bebek de olmazsa diye hemen ona girişmeyeyim diyorım maddiyatım da o kadar çok değil biri tutmazsa ikincisi yaptıralım diye bişey diyemem yani bilmiyorum nolucak ne biticek Rabbimden bekliyoruz iştwCanim hiç bilgim yokta sana şey demeye geldim. Bence çok iyi alaninda uzman bir doktorla yola devam.et. her hastanedeki normal doktorlarla değil. İyisi oluyor kötüsü oluyor. Bence araştır ve bu alanda 1 numara olan bir doktora görün. Tüp Bebeği denedin mi canim ? Allah tez zamanda nasip.etsin sana.insallah
Evet vücudum psikolojim bozuluyor kilo aldım hemde çok vermem gereken yerde hemde az yediğim halde son çare onu denicez galibaTüp bebek deneyin
Vücudunuz ve daha önemlisi psikolojiniz yoruluyor her ay
Tüp bebek ile yumurta geliştirmeyi denemek gerekirse kısa protokol uzun protokol vs bünyenize göre değiştirerek tedavi yapmak şart
Neredeyse iki yıldır hayatım kadın doğum uzmanlarıyla geçti her türlü tedaviyi denedim ama olmadı nasip olmadı tek doktorda değil her tedavide başka doktorlarada danıştım sonuç tüo bebek kaldı bi
Biran önce sağ salim bebişine kavuşasın inşAllahMerhaba arkadaşlar derdim büyük beni bilen nilir açtığım konular genellikle bebek sahibi olmak istemekle alakalı bu ay klomenin son dozuna yani günde altı taneye kadar kullandım ama yumurtam oluşmamış o kadar üzüldüm ki... Sorum şu dr. Hakan özkul diye birini tavsiye ettiler bilen varmıdır hakkında uff hayat o kadar zorki Rabbim bekleyen herkezin kucağını boş bırakmasın
Merhaba arkadaşlar derdim büyük beni bilen nilir açtığım konular genellikle bebek sahibi olmak istemekle alakalı bu ay klomenin son dozuna yani günde altı taneye kadar kullandım ama yumurtam oluşmamış o kadar üzüldüm ki... Sorum şu dr. Hakan özkul diye birini tavsiye ettiler bilen varmıdır hakkında uff hayat o kadar zorki Rabbim bekleyen herkezin kucağını boş bırakmasın
Evet vücudum psikolojim bozuluyor kilo aldım hemde çok vermem gereken yerde hemde az yediğim halde son çare onu denicez galiba
İlk bebeğiniz se eğer devlet belli bir bölümü karşılıyor diye biliyorum tüp bebekte onu bir sorun öğreninEvet çok istiyorum galiba yıpranıyorum etrafımdakileri yıpratıyorum güzel dualarınız için teşekkür ederim inşallah hiç bir şeye gerek kalmaz inşallah hayırlısıyla nasip eder herkeze her isteyene çünkü beklemekk zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?