- 23 Haziran 2016
- 241
- 265
- 103
- Konu Sahibi Kahve kokulu
-
Üç yıllık evli olmam gerekiyor muş yani üç yılı doldurmuş dördüncü yıla girmiş bulunmam ama yimede büyük bir devlet hastanesinden randevu aldım görüşücemİlk bebeğiniz se eğer devlet belli bir bölümü karşılıyor diye biliyorum tüp bebekte onu bir sorun öğrenin
Onu bilmiyordum yine de doktorunuzu iyi araştırınÜç yıllık evli olmam gerekiyor muş yani üç yılı doldurmuş dördüncü yıla girmiş bulunmam ama yimede büyük bir devlet hastanesinden randevu aldım görüşücem
Üç yıllık evli olmam gerekiyor muş yani üç yılı doldurmuş dördüncü yıla girmiş bulunmam ama yimede büyük bir devlet hastanesinden randevu aldım görüşücem
Denemedim çok yorum okudum çok araştırdım mantıklı hiç bir yorum cevap görmedim o yüzden de gitmedim.canım denedin mi bu beyfendiyi benmde tüplerim tıkalı 3 aylık hap tedavisi önerdi 1500 tl diyor sence ?
Denemedim çok yorum okudum çok araştırdım mantıklı hiç bir yorum cevap görmedim o yüzden de gitmedim.
Sizede gitme diyemem ama belki size faydası olur bilemiyorum ki.
Benn birsürü siteden okumuştum değişik cümleler hep aynı gelmiştibilmiyorum ki bnde araştırdım 1 tane bile olumsuz yorum yok hiç mi olmaz :)
bide telefonda 10 dk içinde dönüş yap dedi bu ne aceleyse kafam karıştı
Benn birsürü siteden okumuştum değişik cümleler hep aynı gelmişti
Meraba hangi sehirdesiniz acaba merak ettim ben de sizin gibiyim ama bana dr lar hic birseyin yok senin diyip hep eve yolladilar ta ki aralik ayinda bir tup bebek uzmanina gidene kadar gittim ve adam bana cat cat cat herseyi soyledi onermek icin soruyorumMerhaba arkadaşlar derdim büyük beni bilen nilir açtığım konular genellikle bebek sahibi olmak istemekle alakalı bu ay klomenin son dozuna yani günde altı taneye kadar kullandım ama yumurtam oluşmamış o kadar üzüldüm ki... Sorum şu dr. Hakan özkul diye birini tavsiye ettiler bilen varmıdır hakkında uff hayat o kadar zorki Rabbim bekleyen herkezin kucağını boş bırakmasın
Ben Instagram'da eşi için alıp kullanan bir arkadaşla konuşuyorum 2 aydır kullanıyormuş tahlil verecekmiş bakalım eşinin değeri yükselmiş mı eğer ise yaramissa ben de eşime almak istiyorum bahsettiği kürü bir de yapmış kür dediği sabah 11 tane öğlen 6 tane akşam da 11 tane alıyormuş eşiDenemedim çok yorum okudum çok araştırdım mantıklı hiç bir yorum cevap görmedim o yüzden de gitmedim.
Sizede gitme diyemem ama belki size faydası olur bilemiyorum ki.
Hapmış yani yanlış olduBen Instagram'da eşi için alıp kullanan bir arkadaşla konuşuyorum 2 aydır kullanıyormuş tahlil verecekmiş bakalım eşinin değeri yükselmiş mı eğer ise yaramissa ben de eşime almak istiyorum bahsettiği kürü bir de yapmış kür dediği sabah 11 tane öğlen 6 tane akşam da 11 tane alıyormuş eşi
Bizi de bilgilendirir misiniz haber aldığınızda Bi de eşinde tam olarak ne varmış benim eşi de hem varikosel var hem sperm sayısı çok düşükBen Instagram'da eşi için alıp kullanan bir arkadaşla konuşuyorum 2 aydır kullanıyormuş tahlil verecekmiş bakalım eşinin değeri yükselmiş mı eğer ise yaramissa ben de eşime almak istiyorum bahsettiği kürü bir de yapmış kür dediği sabah 11 tane öğlen 6 tane akşam da 11 tane alıyormuş eşi
Bi de tahlili ne zaman yaptıracaklarmışHapmış yani yanlış oldu
Eşinin de sperm değeri çok düşükmüş 6 aylık bir tedavi vermiş ama altı aya kalmaz hamile kalırsın demiş hakan özkul bakalım inşaallah işe yaramıştır onlarda biz de faydalanırız haber verirse bana yazarım buraya inşaallahBizi de bilgilendirir misiniz haber aldığınızda Bi de eşinde tam olarak ne varmış benim eşi de hem varikosel var hem sperm sayısı çok düşük
Sordum yapmayı düşünüyorlarmış ama ne zaman belli değil sonuç çıkınca söyleyecekmişBi de tahlili ne zaman yaptıracaklarmış
Benim eşimde de varikosel var çok düşük değeri morfoloji de iyi değil :/ Allah en kısa zamanda nasip etsin inşaallah isteyen herkeseBizi de bilgilendirir misiniz haber aldığınızda Bi de eşinde tam olarak ne varmış benim eşi de hem varikosel var hem sperm sayısı çok düşük
Amin inş siz bu doktorla görüştünüz mü size ne kadar dedi ücret olarak benim eşim daha hastalığının ne olduğunu anlatmadan ben senin raporlarını inceledim demiş nerden nasıl buldu anlamadık 4 aylık tedavi 3000 demişBenim eşimde de varikosel var çok düşük değeri morfoloji de iyi değil :/ Allah en kısa zamanda nasip etsin inşaallah isteyen herkese
Valla canım bana telefonda sordu eşimin durumunu anlattım 3aylık tedavi ile düzelir dedi 2000 tl fiyat çıkardı eşim inanmadı almadım ama araştırmadayım dediğim gibiAmin inş siz bu doktorla görüştünüz mü size ne kadar dedi ücret olarak benim eşim daha hastalığının ne olduğunu anlatmadan ben senin raporlarını inceledim demiş nerden nasıl buldu anlamadık 4 aylık tedavi 3000 demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?