Dr. Hakan Özkul hakkında bilgisi olan var mı?

İlk bebeğiniz se eğer devlet belli bir bölümü karşılıyor diye biliyorum tüp bebekte onu bir sorun öğrenin
Üç yıllık evli olmam gerekiyor muş yani üç yılı doldurmuş dördüncü yıla girmiş bulunmam ama yimede büyük bir devlet hastanesinden randevu aldım görüşücem

Üç yıllık evli olmam gerekiyor muş yani üç yılı doldurmuş dördüncü yıla girmiş bulunmam ama yimede büyük bir devlet hastanesinden randevu aldım görüşücem

canım denedin mi bu beyfendiyi benmde tüplerim tıkalı 3 aylık hap tedavisi önerdi 1500 tl diyor sence ?

canım denedin mi bu beyfendiyi benmde tüplerim tıkalı 3 aylık hap tedavisi önerdi 1500 tl diyor sence ?
Denemedim çok yorum okudum çok araştırdım mantıklı hiç bir yorum cevap görmedim o yüzden de gitmedim.
Sizede gitme diyemem ama belki size faydası olur bilemiyorum ki.

Denemedim çok yorum okudum çok araştırdım mantıklı hiç bir yorum cevap görmedim o yüzden de gitmedim.

bilmiyorum ki bnde araştırdım 1 tane bile olumsuz yorum yok hiç mi olmaz :)
bide telefonda 10 dk içinde dönüş yap dedi bu ne aceleyse kafam karıştı

Arkadaşlar ben de yeni üyeyim benim de eşimin değerleri çok düşük bu hakan özkulu aradım sordu anlattım 2bin tl fiyat verdi araştırdım instagramda kürünü alan kişilere mesaj attım onlarda ilaç bittikten sonra tahlil verecekmiş eğer onlarda olumlu etki olmuşsa ben de bi deniyim diyorum bakalım hayırlısı yazarım buraya inşaallah

Benim eşimde bugün görüşmüş hakan özkulla ona da 3000 demiş benimde kafam karışık alıp almamakta güvensek mi bilmiyorum işe yaramazsa paranızı veririz demiş

Gelen mesajları burada paylaşırsanız bizde ona göre hareket ederiz

Meraba hangi sehirdesiniz acaba merak ettim ben de sizin gibiyim ama bana dr lar hic birseyin yok senin diyip hep eve yolladilar ta ki aralik ayinda bir tup bebek uzmanina gidene kadar gittim ve adam bana cat cat cat herseyi soyledi onermek icin soruyorum

Ben Instagram'da eşi için alıp kullanan bir arkadaşla konuşuyorum 2 aydır kullanıyormuş tahlil verecekmiş bakalım eşinin değeri yükselmiş mı eğer ise yaramissa ben de eşime almak istiyorum bahsettiği kürü bir de yapmış kür dediği sabah 11 tane öğlen 6 tane akşam da 11 tane alıyormuş eşi

Hapmış yani yanlış oldu

Bizi de bilgilendirir misiniz haber aldığınızda Bi de eşinde tam olarak ne varmış benim eşi de hem varikosel var hem sperm sayısı çok düşük

Bizi de bilgilendirir misiniz haber aldığınızda Bi de eşinde tam olarak ne varmış benim eşi de hem varikosel var hem sperm sayısı çok düşük
Eşinin de sperm değeri çok düşükmüş 6 aylık bir tedavi vermiş ama altı aya kalmaz hamile kalırsın demiş hakan özkul bakalım inşaallah işe yaramıştır onlarda biz de faydalanırız haber verirse bana yazarım buraya inşaallah

Benim eşimde de varikosel var çok düşük değeri morfoloji de iyi değil :/ Allah en kısa zamanda nasip etsin inşaallah isteyen herkese

Benim eşimde de varikosel var çok düşük değeri morfoloji de iyi değil :/ Allah en kısa zamanda nasip etsin inşaallah isteyen herkese
Amin inş siz bu doktorla görüştünüz mü size ne kadar dedi ücret olarak benim eşim daha hastalığının ne olduğunu anlatmadan ben senin raporlarını inceledim demiş nerden nasıl buldu anlamadık 4 aylık tedavi 3000 demiş

Valla canım bana telefonda sordu eşimin durumunu anlattım 3aylık tedavi ile düzelir dedi 2000 tl fiyat çıkardı eşim inanmadı almadım ama araştırmadayım dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…