Dr. Hakan Özkul hakkında bilgisi olan var mı?

Merhabalar. Listenin resmini çekip atar mısınız. Bizde macun alacağız da genel olarak ne tavsiye ediyorlar merak ettim

Bende erken menapoz var 8 tüp bebek denemesi başarısız oldu. Eşim hakan özkulu bulmuş benim numaramı vermiş aradılar . Ben anlattım dinledi tahliller önemli değil kürleri kullanın 4-5 aya hamile kalırsınız Allahın izniyle dedi. Kabul ederseniz kargolayalım dediler. İnternetten araştırdım hakkında kötü yorum yok aksine birsürü site var satış yapıyor. İçime kurt düştü. Bana herhangi bir alerjim olup olmadığını sormadı tahlil bile istemedi ben istemiyorum dedim . Ya alerjim varsa ya ölürsem , adam hiçbir bilgi istemedi. Bana hiç güven vermiyor. Yani hiçmi olumsuz bir yorum olmaz. Ünlülerin programlarına çıkıyor diye inanmayın üstüne para veriyorlar tv ye çıkmak için . Zaten kanallar arıyor 20 dakkası 5000 tl çıkarmısınız diye. Bi arkadaşımdan şahidim. İnanmayın bi hastaneye gidin ve kendinizi bir hekime emanet edin. Nacizade tavsiyem.

Merhaba yorumunuzu gördüm ilaçları kullandiniz mi faydasını gördünüz mü acaba

Denediniz mi birde sorduğunuz kişide tahlil ne çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…