Amin çok teşekkür ederim ... düşüklerin sebebini Halit bey anladı genetik testlerden sonra kan pıhtılaşması ile ilgili bir sorun çıktı bu nedenle bebekler beslenemiyormuş Allah kısmet ederde hamile tekrar kalırsam hamilelik boyunca iğne olmam gerekiyor kan sulandırıcı şu anda kullanıyorum test gününe kadar
cnm 6 ay sonra kaybetmek cok zor seninki hepimizden zor Allah sabır versin canım.
insallah bu sefer tutar ve tamamına da erer hayırlısıylan.
canım selam. ben bugun aradım. adetten hemen sonra kalanı deniycez kısmetse. ama diyorum ya blast degil benim embriyom. oyuzden yine riskliyim ama bakıcaz iste. Rabbim isterse olacak..
ne zaman adet oluruz biz ya
Amin cnm çok teşekkür ederim hepimiz için zor bir süreç Allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin inşallah kucağımızıda almayı nasip etsin inanıyorum hepimizin yüzü gülecek bir gün ...Sabırla beklemekten ve mücadele etmekten başka bir şansımız yok umutla yola devam arkadaşlar Bakalım benim ne olacak 2 kasım test günüm hayırlısı diyorum :)))))))))
Ama bu seferlutfen kendini eve kapatma 15 gun. Ben deaynisini yaptim. Gecen sefer bol su iciyorum ve devamli tuvalete cikiyorum diye evde olayim istedim ama cok yanlis. 1-2 saat yuruyus bile insanin havasini degistiriyor.
Olacakolacak, doktorla konustun mu? Ne dedi?nasil devam edeceksiniz?
canım inş güzel sonuçlar alırsın bizlerede umut olursun yaşadıkların çok zor inş bundan sonra yüzün güler.şimdi heyecanla seni bekliyoruz :)))
inşallah canım pek umudum yok aslında ama allahtan herşeyin hayırlısını istiyorum hepimiz için.. Umarım güzel sonuçlar verebilirim size
canım benim hadi hayırlısı çok istiyoruz burdan güzel haberler almayı, bu kadar üst üste negatif sonuçlar çok üzdü bizi. tabuları seninle yıkarız inşallah da sonuçlar hep pozitif olur sonrasında.
olacak olacak,canım umarım daha iyisindir şimdi. ama napalım vazgeçmek yok bizim de sınavımız böyleymiş.
çocuk düşünüyoruz deyip de 1 ay sonra hamileyim diyenlere uyuz oluyorum. ne kadar şanslı olduklarının hiç farkında değilller. ve hiç bir zaman da farkında olmayacaklar. insanın başına gelmedikçe anlaması mümkün değil.sonuçta ev ya da araba alamamak gibi bir şey değil bu. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin gerçekten de çok zor. iyiki burdan dertleşip birbirimizi anlayabiliyoruz yoksa iyice aşılamaz bi hale gelirdi.
canım benim hadi hayırlısı çok istiyoruz burdan güzel haberler almayı, bu kadar üst üste negatif sonuçlar çok üzdü bizi. tabuları seninle yıkarız inşallah da sonuçlar hep pozitif olur sonrasında.
olacak olacak,canım umarım daha iyisindir şimdi. ama napalım vazgeçmek yok bizim de sınavımız böyleymiş.
çocuk düşünüyoruz deyip de 1 ay sonra hamileyim diyenlere uyuz oluyorum. ne kadar şanslı olduklarının hiç farkında değilller. ve hiç bir zaman da farkında olmayacaklar. insanın başına gelmedikçe anlaması mümkün değil.sonuçta ev ya da araba alamamak gibi bir şey değil bu. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin gerçekten de çok zor. iyiki burdan dertleşip birbirimizi anlayabiliyoruz yoksa iyice aşılamaz bi hale gelirdi.
çocuk düşünüyoruz deyip de 1 ay sonra hamileyim diyenlere uyuz oluyorum. ne kadar şanslı olduklarının hiç farkında değilller. ve hiç bir zaman da farkında olmayacaklar. insanın başına gelmedikçe anlaması mümkün değil.sonuçta ev ya da araba alamamak gibi bir şey değil bu. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin gerçekten de çok zor. iyiki burdan dertleşip birbirimizi anlayabiliyoruz yoksa iyice aşılamaz bi hale gelirdi.[/QUOT
canım ya ne kadar doğru söyledin aynen öyle anlamıyor kimse anlatsanda anlamıyorlar mümkünde değil anlamaları inşallah güzel haberler verebilrim size hepimiz için umut olur inşallah
evimicin canım nerdesin sen nasılsın?
ben alısmaya calısıyorum
cok agladım icim cıktı
Burdayim canim. Agladin agladin bitti artik. Onumuze bakalim.
Ben bu ay yumurta takibi yaptirmayi dusunuyorum. Catlama zamani belki asilama belki dogal yolla geciricem bu ayi. Esimin sperm degerlerinebakicaz bu hafta. Eger bir gelisme varsa asilamayi dusunebilirim . Degismediyse birsey yapmadan dogal deneyelim diye dusunduk. Cunku bizim sorun %1 morfoloji.
Erkek spermi icin bir kur biliyormusunuz? Burdan okuyorum ama kafam karisti.
Canım Ben keciboynuzu kurunu biliyorum. Ama bildigim kadarıyla o da sayıyı artırıyor ama kalitesine bir etkisi olmuyor. bende esime icirdim 1 ay aksamustu ve gece. bir de her sabah pekmezinden bir kasık yedi.
morfoloji nedir? yani senin dollenmen cok guzel olmustu aksine benimkiler kotu oldu. yani kalitesiyle alakalıysa bir ilac kuru falan veremiyorlar mı erkeklere de canım? oyle birseyse verseler ya?
Morfoloji spermin sekli ilke ilgini. Bizzde normal sekildeki spermler %1 di bu sene basinda. Vitamin ve q10 verdi doktor. Bu hafta bakalim degisim var mi diye. Eger bir iyilesme varsa bir umut bakalim.
Ama ben bu ay sizi takip ediyor olacagim.
canim benim, umarim bu ay kendiliginden tutar bebisin insallah ya.
insallah hersey guzel olur hepimiz icin. Keske elden gelse de uzmesek kendimizi.
ya da artik hersey guzel olsa da uzulmesek
evet konustum canim.
bu ay da deneyecegiz. olmazsa histeroskopi. enfeksiyon rahme zarar vermismi ona bakilcak. bir de tupumu almak istiyor ama ben bir daha dis gebelik gecirmezsem aldirmak istemiyorum. (tupum enfeksiyondan dolayi dis gebelik yapiuyor)
bir de benim aklima bisey takildi ama soramadim. ben ve esim 2 ay ust uste monodoks kullandik bu enfeksiyondan ve o yumurtalarla spermler toplandi sonucta acaba kalitesine etki etmismidir? ne diyosun evimicin? acaba yeni ornek versek daha iyi diilmiydi bilemedim...... kafamda soru isaretinden bol bisey yok zaten
-monodoks meselesi
-enfeksiyon meselesi
-dis gebeliklerimden sonra yapilan kanserdede kullanilan methotraxate denen ilacin yan etkilerinden korkuyorum 3-4 ay gebelik yasak oluyor Allah korusun cocukta sakatlik yapiyor benim son dis gebeligimden ve igne vurulusumdan 5 ay gecti ama iste aklina geliyor da geliyor insanin
-bir daha dis gebe olurmuyum korkusu
-tutmazsa yikilma korkusu falan da filann 2,5 yil oldu
keske pat diye hamile kalan kadinlar gibi cahil olsam bu konularda yeniden. emanet etsem kendimi sorgusuz sualsiz.. edebilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?