Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

canım benim senin icin oyle sevindim ki, hem kendim icin de sevindim. umut oldun burdan bize. umarım Allah saglıkla bebegini kucagına almayı ve uzun omurler nasib eder! :))))))))))))

canım benim senin icin oyle sevindim ki, hem kendim icin de sevindim. Umut oldun burdan bize. Umarım allah saglıkla bebegini kucagına almayı ve uzun omurler nasib eder! :))))))))))))

sağol canım benim amin sırayla haberlerinizi bekliyorum allahın izni ile herşey gönlünüzce olsun allahım kucaklarımızı doldursun inşallah

canım çok tşk ederim okadar çok sevindimki inş senn için herşey güzel olur bundan sonra. bizlerede umut oldun diğer tedavimde nedense çok umutsuzdum ve olmadı tabi. şimdi büyük bir heyecanla bekliyorum aralık ayının gelmesini 2 embriyom var inş sağlıklı çözülürler.

arkadaşlar nerelerdesiniz? evimicin yasmin voyag olacakolacak nasılsınız?

wish canım bayram boyunca nete giremedim evde internet olmadığı için şimdi okudum yazılanları. bence de çok iyi yapmışsın histeroskopi çekilmekle,halit bey istiyosa mutlaka bi bildiği vardır. hakkında hayırlısı olun canım. ben de bayramda merkezdeydim. halit bey ordaydı Allahtan. cumartesi günü tolanacak yumoşlar inşallah bu sefer kaliteli olur da tutar :18::18::18: eğer yine kalitesiz olursa bi daha yumurta toplanacak. valla ne halim ne de param kaldı artık inşallah bi daha gerek kalmaz.
sizlerde gelişmeler nasıl canlarım ? wish canım senin de sonucunu bekliyorum.

selam kızlar

bende bayramda giremedim. ise geldim bugun. calsııyorum...
bende bantlarıma basladım dondurulmuslar icin. bakalım Allah kısmet edecekmi bu sefer. 19 ya da 20 si transfer olur allah kısmet eder de dondurulmuslarım cozulup kaliteli olursa. cunku zaten cok kaliteli degiller.. bakalım..

wish umarım sonucun iyi cıkar. Dondurulmuslarda da antibiyotik tedavisi uygulanıyor mu tazelerde oldugu gibi? bir bilgisi olan var mı?

Merhaba hanımlar geçmiş baramınız mübarek olsun inş. seneye bayrama 3 kişi olarak gireriz....

Ben beklemedeyim bakalım zaman ne gösterecek bana...

Tedavileri başlayan arkadaşlarım inş. bu sefer olur bebeğiniz sizi üzmeden hemencecik tutunur...
Diğer arkadaşlarım inş. her şey yolunda gider

Allaha emanet olun.....

selam Yasmincim. Insallah sende bizde hepimizde bebeklerimize kavusuruz bir an evvel saglıkla.

tek dilegim bu. Bu topic hamile dolsun.

evimicin nasılsın canım? Nasıl hissediyorsun? Umarım daha iyisindir. Ne zaman dusunuyorsun yeniden denemeyi? Canım benim insallah hersey iyi olur artık bir an evvel.

Bu ay dinlendirmedeyim. Ya tutarsa hesabi yumurtlama gunu takibi yapiyoruz bu ay. Aralik ayi tekrar tedavi ve dondurulmuslarla ocak ayi transfer insallah. Ocakta dogum gunum var umarim yeniden dogdugum gun olur. Sizler haberlerinizi eksik etmeyin. Onden gidin ben arkadan geliyorum

Nasilsa bu topicte negatif zincir kirildi, gelsin pozitifleeeeer

Bunlar disinda hayatimda varolan ama bu is yuzunden gozumden kacan guzellikleri kesfetmeye verdim kendimi. Kendimi yoklukta hissetmek istemiyorum cunku.

Canim benim insallah innssallah bu ay dogal yoldan sasirtici ve mutlu haber alirsinda gerek kalmaz t um bunlara.cok sevinirim!

bazen bende dusunuyorum, 2 senedir cocuk sevdasina cicekleri, denizi, gunesi, bahari, cicekleri, gezmeyi, sosyallesmeyi, muhabbeti, dostlugu, karikocaligi herseyi kacirdim galiba.. Cocuk denemeye baslamadan onceki ben olabilmek icin neler vermezdim :) bende karar aldim. Kacirmiycam etrafimdaki guzellikleri. Gozumun gonlumun gormesine izin vericem.
Aklima takildi, aralikta toplatip neden dondurtup ocakta transfer yaptiracaksin? Merak ettim.

Doktor bu seferkinin tutmamasinin nedeni olarak rahimle embryo bazen senkronize olamaz demisti. Tedavi suresince yumurtaya odaklandigimiz icin bazen rahim tam hazirlanamiyor dedi. O yuzden dondurulmuslarla sans artiyor dedi. O yuzden birdahakine oyle yapalim dedi. Bakalim nasipse oyle de boyle de tutuyor.

sen bugün histeroskopi çekilecektin canım merak ettim sonucunu. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim.

canim bana da oyle dedi. sen daha once hic dondurulmus denememistin dimi? bazi insanlarin dondurulmusla sansi daha yuksek oluyormus...

Ya aklima birsey takildi. bende rahime hic bakilmadi. acaba bende rahimde de enfeksiyon olabilir mi ya? siz nasil anladiniz hic belirti vermedi direk histeroskopide mi cikti? rahim filminde gozukmuyor mu enfeksiyon?

voyag sende de vardi degil mi?

bende klamedya vardi ya emine hanim belki rahminde de enfeksiyon olabilir dedi.. kafam karisti simdi ya

bir de rahimdeki enfeksyonun da tedavisi monodoks degil mi? yani varsada verecegi ilac ayni? tedavi ayni degil mi?

slm canım bende rahim filmi temzi çıktı ama histeroskopide gözüktü enfekiyon.hiç bi belirtisi yoktu ne bi akıntı ne bi ağrı, yanma gibi. tedavisi için de monodoks ve vajinal tablet verdi. eşim de kullandı monodoksu. geçmişmidir dedim halit beye enfeksiyon tekrar yapılcak mı diye sormuştum histeroskopi geçmiştir artık dedi ve bi daha istemedi benden.
bu arada wish den hala ses yok onu merak ediyorum ben de sonucu işlemden sonra hemen söylüyolar çünkü.
benim de yarın yumurta toplama işlemim var inşallah kaliteli yumoşlarım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…