canım öncelikle çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben 3.tüp bebek tedavimde halit beye gittim 2 gün emb.transfer edildi ve negatif sonuç bende dondurulmuş emb.kalmıyor malesef o nedenle halit bey 4.tüp bebek denemesi için 2 defa yumurta toplayalım dedi acele etmeden hem sayı fazla olur şansın artar dedi o şekilde başladık 4.tedaviye eylülde başladık 8 tane yumurta toplandı 7 tanesi döllendi ve 3.gün ve 5.gün de 4 tane emb.donduruldu ve kaliteleri çok iyi dediler sonra halit bey 2.defa toplamaya gerek yok dedi yeterli embriyo var diyerek adet olmayı bekledim sonra dondurulmuş tedavisine başladım bant ve iğne kullandım transfere kadar tabi vitaminler de vardı emr.çözüldü 3.gün dondurulanlar emr.5 güne bekletildi balast seviyesine ulaştı 2 tanesi trasfer edildi.diğerleri çözüldükten sonra istenilen seviyeye gelmedi böyle işte canım ve dondurulmuş emb.transferlerinde şans daha çok yüksek diyorlar cnm herşey allahtan cnm yeterki o ol desin hayırlısı ile seninde diğer arkadaşlarında allahım yüzünü güldürsün
canım benim senin icin oyle sevindim ki, hem kendim icin de sevindim. Umut oldun burdan bize. Umarım allah saglıkla bebegini kucagına almayı ve uzun omurler nasib eder! :))))))))))))
sağol canım benim amin sırayla haberlerinizi bekliyorum allahın izni ile herşey gönlünüzce olsun allahım kucaklarımızı doldursun inşallah
canım öncelikle çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben 3.tüp bebek tedavimde halit beye gittim 2 gün emb.transfer edildi ve negatif sonuç bende dondurulmuş emb.kalmıyor malesef o nedenle halit bey 4.tüp bebek denemesi için 2 defa yumurta toplayalım dedi acele etmeden hem sayı fazla olur şansın artar dedi o şekilde başladık 4.tedaviye eylülde başladık 8 tane yumurta toplandı 7 tanesi döllendi ve 3.gün ve 5.gün de 4 tane emb.donduruldu ve kaliteleri çok iyi dediler sonra halit bey 2.defa toplamaya gerek yok dedi yeterli embriyo var diyerek adet olmayı bekledim sonra dondurulmuş tedavisine başladım bant ve iğne kullandım transfere kadar tabi vitaminler de vardı emr.çözüldü 3.gün dondurulanlar emr.5 güne bekletildi balast seviyesine ulaştı 2 tanesi trasfer edildi.diğerleri çözüldükten sonra istenilen seviyeye gelmedi böyle işte canım ve dondurulmuş emb.transferlerinde şans daha çok yüksek diyorlar cnm herşey allahtan cnm yeterki o ol desin hayırlısı ile seninde diğer arkadaşlarında allahım yüzünü güldürsün
bende 10 kasımda histeroskopi için randevu aldım.
arkadaşlar nerelerdesiniz? evimicin yasmin voyag olacakolacak nasılsınız?
selam Yasmincim. Insallah sende bizde hepimizde bebeklerimize kavusuruz bir an evvel saglıkla.
tek dilegim bu. Bu topic hamile dolsun.
evimicin nasılsın canım? Nasıl hissediyorsun? Umarım daha iyisindir. Ne zaman dusunuyorsun yeniden denemeyi? Canım benim insallah hersey iyi olur artık bir an evvel.
Canim benim insallah innssallah bu ay dogal yoldan sasirtici ve mutlu haber alirsinda gerek kalmaz t um bunlara.cok sevinirim!
bazen bende dusunuyorum, 2 senedir cocuk sevdasina cicekleri, denizi, gunesi, bahari, cicekleri, gezmeyi, sosyallesmeyi, muhabbeti, dostlugu, karikocaligi herseyi kacirdim galiba.. Cocuk denemeye baslamadan onceki ben olabilmek icin neler vermezdim :) bende karar aldim. Kacirmiycam etrafimdaki guzellikleri. Gozumun gonlumun gormesine izin vericem.
Aklima takildi, aralikta toplatip neden dondurtup ocakta transfer yaptiracaksin? Merak ettim.
Doktor bu seferkinin tutmamasinin nedeni olarak rahimle embryo bazen senkronize olamaz demisti. Tedavi suresince yumurtaya odaklandigimiz icin bazen rahim tam hazirlanamiyor dedi. O yuzden dondurulmuslarla sans artiyor dedi. O yuzden birdahakine oyle yapalim dedi. Bakalim nasipse oyle de boyle de tutuyor.
Doktor bu seferkinin tutmamasinin nedeni olarak rahimle embryo bazen senkronize olamaz demisti. Tedavi suresince yumurtaya odaklandigimiz icin bazen rahim tam hazirlanamiyor dedi. O yuzden dondurulmuslarla sans artiyor dedi. O yuzden birdahakine oyle yapalim dedi. Bakalim nasipse oyle de boyle de tutuyor.
Ya aklima birsey takildi. bende rahime hic bakilmadi. acaba bende rahimde de enfeksiyon olabilir mi ya? siz nasil anladiniz hic belirti vermedi direk histeroskopide mi cikti? rahim filminde gozukmuyor mu enfeksiyon?
voyag sende de vardi degil mi?
bende klamedya vardi ya emine hanim belki rahminde de enfeksiyon olabilir dedi.. kafam karisti simdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?