Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları


Bana da aynisini soylemisti. Ben nasilemin olacagiz dedigimde girip bakmaktan baska yolu yok demisti. Tekrar histeroskopi yapalim demedi ama anlamanin baska yolu yok dedi. Ben de yumutra toplama isleminde girip bakin o zaman dedim. Tekrar tekrar anestezi olmasin diye. Toplam tup bebek fiyatina biraz ek yaptilar bu islem icin. Ben de ziril ziril bir yol ariyorum hem spem kalitesi hem yumurta kalitesi icin.
 

Ben adet oldum bu arada pek bi erken geldi hayırdır insallah.
canım yazdıkların hic komik degil benim de aklıma gelen seyler hep. Fakat dıs gebelikler malesef yatarak duzelecek bir sey degilmis cunku bendeki enfeksiyon yapıyor bunu ve ben put gibi de yatsam o embriyoyu oraya cekme riski var o enfeksyonun. ama ben bu sefer cok umutluyum iyi seyler olacak. onca antibiyotigi ictik bosuna mı:) bende 2 ay kullandım. simdi de azitro kullanıyorum. 3 gunluk. bir guzel kurusun bakalım varsa daha bisey. histereskopi bir kez daha tutmazsa yapılacakmıs. bende oyle dusundum cunku korkuyorum ameliyat gibi bisi mi? nerden acıp bakıyor? kesme bicme var mı? Bu seferde tutmazsa uzunca bir sure ara vermek istiyorum zaten
 

bizim gibi enfektif vakalar buluyor adamcagızı demek hep
hehe nerdeyse hepimiz :)

tedavin hayırlı olsun canım insallah bu sefer tutar. yumurta kalitesi icin incir diyolar, bal diyolar, ceviz diyorlar, bir de corekotu :) bunlar ye bol bol. corekotunu da artık kaynatıyolarmı napıyolar oyle birseymis:)

senin kacıncı denemeydi? yas kactı?
 

Yok canim alakasi yok ameliyatla. Jinekolojik ultrason yapar gibi ucuna kamera takilmis aparatila giriyor rahime kadar. Eskiden bu islemi anestezisiz yaparlarmis. Agri olmasin diye artik anestezi ile yapiyorlarmis. Cok basit bir islem. Maaliyeti ve anestezi disinda bir kulfeti yok yani.
 

haaaa e kolaymiss. ya onun yapildigi ay transfer de yapilabilior mu? bi yerde dinlendiriliyor diye okumustum sankii
 
bende kararsız kaldım histereskopiyi bu ay mı yaptırıyım daha doğrusu adetin 10.gününe kadar bakılıyormuş emine hanımı aradım bayram sonrasına kalır dedi 11.12.günüme denk geliyo transferle birlikte yapalım dedi bende bir yerde okudum histereskopi yapıldktan 1 -2 ay sonra tüp bebek tedavisine geçin diyorlar rahimin dinlenmesi lazımmı bu işlemden sonra?
 

inşallah canım tutar bu sefer,ama sanırım kaliteliyi bulana kadar toplayacak benden yumrtaları :18::18: bal,ceviz,çrek otu,tarçın,arı sütü,polen ne bulursam yiyorum :) bu benim 3. denemem olacak 31 yaşındayım. eşim de 34 yaşında. sigara alkol kullanmıyoruz ikimizde. her akşam meyvemizi mutlaka yeriz. ama olmayınca olmuyo işte. gerçi eşim 45 gündür vitamin,folikasit,çinko falan hapları kullanıyo halit bey vermişti.inşallak faydası olur spermlere. çünkü eşimde de kalite ve hız sorunu var. biz zor hastayız yani. ama ben inanıyorum olacak bu sefer,yeterki Rabbim ol desin. yeterki vakti zamannı gelmiş olsun. bazen eşim diyo olmuşken ikiz olsun diye. aman diyorum bizim ikiz olacağına bi tane olsun diğeri de başka isteyene nasip olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin canlarım benim.
 
33 yasındayım 2. denemem olacak. ama denemeler oncesindeki mazim cok ic acıcı degil. Rabbim hepimize sagklıkla kısmet eder insallah.
 

Merak ettim sonucunu. Sormaya korkuyordum dayanamadım. Umarım sevincten sarhoş olmuşsundur da buralara ugramıyorsundur.
 
Kızlar çok umutsuz gittim kliniğe ve kan verdikten sonra beklemedim orda işe geldim yaklaşık 45 dakika sonra emine hemşire aradı gebesin dedi değerin 1200 dedi inanmadım 16 sı için ultrasyon randevusu verdi öyle kapattık telefonu böyle işte kızlar
 

Supersın. Cok sevindim. Cok sukur guzel bir haber aldık burada. Darısı basımıza artık.
 

Canım benim oleeeeeeeeyyyyyyy oh beeee sonunda güzel haber aldık çok şükür. inşallah böle de devam eder. hadi hayırlısı canım benim.çok sevindim çooooook neler yapmıştın transferden sonra, nelere dikat etin, neler yedin,kısaca bilgi verirmisin bizlere.
 

canım çok teşekkür ederim...transferden sonra 3 gün dinlendim cnm sonrasında normal günlük hayatıma devam ettim öyle çok özel bir şey yapmadım canım sadece ağır kaldırmadım ev işi çok yapmadım sağolsun annem yardımcı oldu herşey allahtan aslında işte ol diyince oluyor aslına bakarsanız çok ta stresliydim olmayacak diye çok umutsuzdum şimdi tek dileğim allahtan tamamına ermesi
 

Allah tamamına erdirsin canım benim,inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. bundan sonra inanıyorumki pozitif sonuçlar olacak,sen bize uğurlu geleceksin.sen de kendine çok dikkat et bundan sonra,Rabbim sana bağışlasın bebeğini.bizlere de dua et emi canım.
 

canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin canım inşallah canım şimdi dualarım sizinle en kısa zamanda inşallah allahım sizede nasip edecek inanıyorum canı gönülden... Sabrediyoruz emek veriyoruz zamanı gelince yüce rabbim veriyor sırayla güzel haberlerinizi bekliyorum
 

canım benim gözün aydın çok sevindim.bizlere umut oldun üst üstte nagatif haberlerinden sonra ALLAH eline almayı nasip etsin inş.darısı bizlerin başına.değerinde çok yüksek çıkmış belki ikiz olabilir
 
son tedavin dondurulmuşlarla gebe kaldın dimi bu süreci biraz anlatırmısın bende aralık ayında dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum 2. tane 5. gün dondurulmuş embriyom var tabi sağlıklı çözülürlerse ve histeroskopi yaptırıp yaptırmamak içinde çok kararsızım .ne gibi ilaçlar kullandın transfer öncesi ve sonrası kaç emriyo transfer yapıldı?
 

canım öncelikle çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben 3.tüp bebek tedavimde halit beye gittim 2 gün emb.transfer edildi ve negatif sonuç bende dondurulmuş emb.kalmıyor malesef o nedenle halit bey 4.tüp bebek denemesi için 2 defa yumurta toplayalım dedi acele etmeden hem sayı fazla olur şansın artar dedi o şekilde başladık 4.tedaviye eylülde başladık 8 tane yumurta toplandı 7 tanesi döllendi ve 3.gün ve 5.gün de 4 tane emb.donduruldu ve kaliteleri çok iyi dediler sonra halit bey 2.defa toplamaya gerek yok dedi yeterli embriyo var diyerek adet olmayı bekledim sonra dondurulmuş tedavisine başladım bant ve iğne kullandım transfere kadar tabi vitaminler de vardı emr.çözüldü 3.gün dondurulanlar emr.5 güne bekletildi balast seviyesine ulaştı 2 tanesi trasfer edildi.diğerleri çözüldükten sonra istenilen seviyeye gelmedi böyle işte canım ve dondurulmuş emb.transferlerinde şans daha çok yüksek diyorlar cnm herşey allahtan cnm yeterki o ol desin hayırlısı ile seninde diğer arkadaşlarında allahım yüzünü güldürsün
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…