Dr korkut ASLAN da hymenoplasti

yok benım de aslında adetim değildir onda bıle utana sıkıla yaptırdım yanı ki pişman oldum.. benım de saçlar felan doğal kaşlarımı kendım alıyorum... en guzelı ya. dediğin gibi bi kırığa gidiliyo kuaföre

canım yaa cok saol biraz olsun içim rahatladı ayrıca ilgilenip cevap verdin tesekkürler:)yanii sen 1,5 ay önce yaptırıp seninkinede esnemiş biraz dediyse ben yaptırali 7 ay oldu düğünümede 2 sene olduğunu düşünürsek galiba baya bi esneme olacak:( gitmek en mantıklısı ama işte sehir dışından gelebilmek cok zor özelliklede düğün öncesi telaşları filan olacak :( bide canım mutlaka 3 gün öncemi gidilmesi gerekiyo acaba bi hafta önce gitsek olmuyomu :S

olur bence canım neden dersen doktorun ona gore kontrol eder senı ve ona gore dıkıs atar belkı bır daha oda bır haftada kaynıyor zaten

olur bence canım neden dersen doktorun ona gore kontrol eder senı ve ona gore dıkıs atar belkı bır daha oda bır haftada kaynıyor zaten

bende 3-4 gündür inanılmz acıma hissi başladı acaba enfeksiyonmu kaptım iyileşiyormu anlayamadım.çok korkunç bişey bu yaa.illet resmen kanser gibi bişey bu.kurtuluşu imkansız :(( bi haftada dikişler hemen kaynarmı acaba.benim 13 gün oldu.pansuman yaparken aynada dikişi görüyorum.ucu çıkmış çok az bişey.ama orası kapalı duruyor.eğerki 1 haftada tutarsa bende de bi sorun yoktur.tabi inşallah yoktur.ya çok korkuyorum :(((

Kızlar Korkut Arslan ve Şişli Med arasında kaldım ben.Doktorların sitelerindeki yazılara güvenemiyorum.İlk önce Burcu Arslanı düşünmüştüm.Sonra Korkut Arslan daha çok yattı aklıma.Şimdi de Şişli Med ve Korkut Arslan arasında kaldım.Korkut Arslan ile ilgili olumlu yada olumsuz bilgisi olan varmı?Burdan bir arkadaş yaptırmış ve olumlu yazmış ama yinede korkuyorum...

Kızlar Korkut Arslan ve Şişli Med arasında kaldım ben.Doktorların sitelerindeki yazılara güvenemiyorum.İlk önce Burcu Arslanı düşünmüştüm.Sonra Korkut Arslan daha çok yattı aklıma.Şimdi de Şişli Med ve Korkut Arslan arasında kaldım.Korkut Arslan ile ilgili olumlu yada olumsuz bilgisi olan varmı?Burdan bir arkadaş yaptırmış ve olumlu yazmış ama yinede korkuyorum...

özelden yazamıyorum puan mı ne yatmıyomus karmeta sende mı araştıyosun

Evet canım bende düşünüyorum,düşünmekten öte araştırıp birikim yapmaya çalışıyorum.Ama arada kaldığım konu Dr.Korkut Arslan mı?Şişli Med mi?Bide hiç yaptım ama olmadı tutmadı diyen yok.Ya tutmazsa?

bende 3-4 gündür inanılmz acıma hissi başladı acaba enfeksiyonmu kaptım iyileşiyormu anlayamadım.çok korkunç bişey bu yaa.illet resmen kanser gibi bişey bu.kurtuluşu imkansız :(( bi haftada dikişler hemen kaynarmı acaba.benim 13 gün oldu.pansuman yaparken aynada dikişi görüyorum.ucu çıkmış çok az bişey.ama orası kapalı duruyor.eğerki 1 haftada tutarsa bende de bi sorun yoktur.tabi inşallah yoktur.ya çok korkuyorum :(((

Sen kalıcı yaptırdın dimi canım?Umarım yolunda gider herşey ama ben pek sorun yaşayan olmadı tutmadı diyen duymadım çevremde yada milletten.

Kızlar düşünmekten deli olucam.Aklımda hep Korkut Arslan vardı bu iş için ama Akın Beyi de öneriyorlar.Cesaret işini aştım ama ne yapsam bilemiyorum.Bu kezde kararsızlıktan gidemiycem sanırım bir yere.Kafam allak bullak oldu.Akın Bey evlenmeden önce çağırmıyormuş ama Korkut Bey çağırmasalarda gidin mutlaka kontrole diyor.Ne yapsam ki bilemedim.

Kızlar düşünmekten deli olucam.Aklımda hep Korkut Arslan vardı bu iş için ama Akın Beyi de öneriyorlar.Cesaret işini aştım ama ne yapsam bilemiyorum.Bu kezde kararsızlıktan gidemiycem sanırım bir yere.Kafam allak bullak oldu.Akın Bey evlenmeden önce çağırmıyormuş ama Korkut Bey çağırmasalarda gidin mutlaka kontrole diyor.Ne yapsam ki bilemedim.

aynı dert bende de var.şişli med e karar kıldım ama yınede gel gıt yaşıyorum..:S sen ne zaman gıtmeyı planlıyorsun karmenda

aynı dert bende de var.şişli med e karar kıldım ama yınede gel gıt yaşıyorum..:S sen ne zaman gıtmeyı planlıyorsun karmenda

Canım ben eylül ekim gibi falan düşünüyorum.Akın Beyi ben forumlarda duydum.Korkut Beyide çok araştırdım.Bilemiyorum yani napsam.Korkut Beye sordum bazı doktorlar çağırmayabiliyor son 3 gün kala diye.Oda benim önerim kime nereye yaptırırsanız yaptırın çağırmasalarda mutlaka kontrole gidin dedi.Biz yanınızda olamıyoruz operasyondan sonra enfeksiyona bağlı esnemeler olabiliyor yada sürtünme yolu ile ilişki yaşayanlar olabiliyormuş ve esneme oluyormuş.Garanti olması içinde mutlaka ama mutlaka gidin kontrole diyor.Ne bilim Korkut Beye içim nedense daha çok yatıyor hep.

Canım ben eylül ekim gibi falan düşünüyorum.Akın Beyi ben forumlarda duydum.Korkut Beyide çok araştırdım.Bilemiyorum yani napsam.Korkut Beye sordum bazı doktorlar çağırmayabiliyor son 3 gün kala diye.Oda benim önerim kime nereye yaptırırsanız yaptırın çağırmasalarda mutlaka kontrole gidin dedi.Biz yanınızda olamıyoruz operasyondan sonra enfeksiyona bağlı esnemeler olabiliyor yada sürtünme yolu ile ilişki yaşayanlar olabiliyormuş ve esneme oluyormuş.Garanti olması içinde mutlaka ama mutlaka gidin kontrole diyor.Ne bilim Korkut Beye içim nedense daha çok yatıyor hep.

1- Doktor tutmuş dedikten sonra 1-2 ay sonunda neden esnesin.. 2-Sen sürtünme yoluyla ilişki yaşamadıktan sonra kendini bildikten sonra dikkate ettikten sonra neden sorun çıksın.. Doktorların bu genel konuşmaları tuhaf geliyo.. Burcu Hanımda bana aynılarını söyledi,üstelik ben biraz genel konuşurum dedi,bize ne başkalarından..O zaman desin ki, son kontrolüne geldikten sonra ben tutmuş dedikten sonra sürtünme yoluyla bişeyler yaşarsan ya da düşersen çarparsan gel bi bakalım,onun dışında problem olmaz diyemiyolar bunu söyleyemiyolar tuhaf geliyo yani..

1- Doktor tutmuş dedikten sonra 1-2 ay sonunda neden esnesin.. 2-Sen sürtünme yoluyla ilişki yaşamadıktan sonra kendini bildikten sonra dikkate ettikten sonra neden sorun çıksın.. Doktorların bu genel konuşmaları tuhaf geliyo.. Burcu Hanımda bana aynılarını söyledi,üstelik ben biraz genel konuşurum dedi,bize ne başkalarından..O zaman desin ki, son kontrolüne geldikten sonra ben tutmuş dedikten sonra sürtünme yoluyla bişeyler yaşarsan ya da düşersen çarparsan gel bi bakalım,onun dışında problem olmaz diyemiyolar bunu söyleyemiyolar tuhaf geliyo yani..

Doktor garanti verirken neye göre veriyor.Tüm kontrollere geleceksin,dediklerimi yapacaksın diyor.Olmazsa suç sende diyor işin açıkcası benimde anladığım bu.Eeee zaman ben bu işi gidipte sürtünme yoluyla ilişki yaşayayım diye yapmıyorum.Bu doktorun söylediği bir durum yapanlar var demek ama enfeksiyon durumu olası bir durum olabilir.Zaten ben mutlaka son kez kontrole giderim gibi geliyor.İçim rahat olsun diye ama yine de.Hangi doktora gitsem bilememdim.Off önce strese gir cesaretin olmasın sonra cesaretin olsun doktor bulama.Ne yapsam ne etsem bilemedim.Burda da Akın Beye yaptıran arkadaşlar ama sonuçları yazmıyor kimse.Sadece Korkut Beye yaptıran bir arkadaş vardı ve sonucunu yazmıştı onu biliyorum.

arkadaşlar ben de bu durumdayım.nişanlımla çok güzel bir birlikteliğimiz vardı fakat aileler yüzünden evlenmeye 1-2 ay kala bitme noktasına geldi.şimdi hymenoplasti konusunda bana yardım edecek yanımda olacak ve yollarımızı ayıracağız.ama korkum şu.ben şu an istanbuldayım ailem ise farklı bir şehirde.bu ameliyatı şişli veye bakırköyde düşünüyorum.ben bu ameliyatı hemen olursam ilerde hayatıma evleneceim insan girdiğinde düğünüm ailemin yanında olacak haliyle.ve o insan hayatıma girecek mi ya da ne zmn girecek bilmiyorum.ama kendi psikolojk rahatlığım için de yaptırmak istiyorum.bu ameliyatlarda düğünden önce kontrol isteniyor.bu kontrolü sonradan farklı şehirde olduğumdan dolayı yaptıramazsam die de korkuyorm.Psikolojm alt üst oldu.ne yapacağımı bilemiyorum.acaba hemen olmalıyım bu ameliyatı rahatlamak için yoksa beklemeli miyim?yardımlarınızı bekliyorum.bir de ilişki yaşadığımızı nişanlımve benden başka kimse bilmiyor.kimseye de söyleyemem.bu işi de sonraya bırakırsam o ameliyat masasına da tek başıma gitmek zorunda kalacağım ve çok korkuyorum.ama şimdi herşey tazeyken en azından o son kez yanımda olacak.ne yapmalıyım ?

güvenlr bi doktora fleb ol bnce .. cnkü bnde öyle yapmayı düşünyrm ... bnmde evlenme olym falan yok şmdilk.. en son evlncgn zmn bi seklde kontrle gidersn . aksi halde ztn evlnmdn önce yaptrcm desen de bu amelytı yapan doktrlarn yanına gitmek zorunda oldugun için bşey degsms olmıck ..
bi de fleb tutarsa kac yıl gecms önmli degl kanr diolr ..

güvenlr bi doktora fleb ol bnce .. cnkü bnde öyle yapmayı düşünyrm ... bnmde evlenme olym falan yok şmdilk.. en son evlncgn zmn bi seklde kontrle gidersn . aksi halde ztn evlnmdn önce yaptrcm desen de bu amelytı yapan doktrlarn yanına gitmek zorunda oldugun için bşey degsms olmıck ..
bi de fleb tutarsa kac yıl gecms önmli degl kanr diolr ..

Canım sen karar verdinmi nereye yaptıracağını?? Yada nezaman gideceğine şişli mi bakırköy mü? Fiyat aldınmı?

kızlar bende korkut arslan ve akın bey arasında kaldım kortut beye muayeneye gittim bana çok sıcak kanlı guven verici geldi ama genede kararsızım en sonunda bi doktora varar verip yaptırmam lazım yoksa bu dert beni öldürcek

cnm sen akın beye gitmiştin naptın varmı bi gelişme

Back
X