- Konu Sahibi elayaamber1
-
canım bende tonguc beyle gecen yıl ağustosta ameliyatı oldum. eş zamanlı alt göz kapağımdaki et benini de aldırdım . gözümden yana hiç bi problem yok kirpiklerim hala sağlam ve dikiş izlerim hiç belli değil. ancak burnumda problm yaşıorum.. 9. ayıma girdim ve burnum önden bakıldıgında hala şiş gibi duruyo. profilden baktıgımda hiç bi sıkıntı yok tam istediğim gibi aynı şekilde burun ucumda öle... burun ucunun o hafif kalkıklığı, burun deliklerimin büyüklüğü aynı ameliyat öncesi tasarladıgımız gibi . ama önden baktıgım da sanki gecen hafta ameliyattan çıkmışım gibi şiş. ben daha ameliyattan yeni çıkmıştım, muayene ye geldi tonguç bey ve alçıda problem oldugunu söledi çıkardı tekrar yapıştırdı falan. acaba ondan mı diorum çünkü nefes problemim falan düzeldi çok rahatım , kemerli görüntü gitti hersey herseyyy tammda bu önden görüntü canımı sıkıo
Tonguç beye burun estetigi olanlar cok merak ediyorum sonuçlar nasıl.kimseyi bulamiyorum maleseff
Ben oldum henüz bant var burnumda. Cuma günü çıkacak kısmetse. Halen olmadıysanız fikir olması açısından foto yollayabilirm. Kemik kırdırma fln olmadığı için lokal anestezi ile oldum. Burun ucu kaldırma ve hafif törpüleme 1 saat sürdü tam.
Ben oldum henüz bant var burnumda. Cuma günü çıkacak kısmetse. Halen olmadıysanız fikir olması açısından foto yollayabilirm. Kemik kırdırma fln olmadığı için lokal anestezi ile oldum. Burun ucu kaldırma ve hafif törpüleme 1 saat sürdü tam.
Evet, Umuttepe Araştırma Hastanesinde. Bir sıkıntım yok çok şükür. Daha 4 gün oldu ameliyat olalı zaten. Çok rahat geçti, bantım çıkınca da mutlu olacağımı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim. Umarım sen de istediğin buruna kavuşmuşsundur. İsteyenlere yollarım foto, yeni üyeyim aslında çok kullanmadım yorum sayım 10 geçmez. Bilmiyorum bu tür paylaşımlara açık mıyım.
postapulu41@hotmail.com bana boş mesaj at yollarım hemen foto.
Çarşamba günü görüştüm. Cuma günü lokal ile 1 saate tamamladık ameliyatımı. Çok hızlı gelişti :) Bu cuma da bantlarım alınacak. Ben kemik kırdırtmadım, bilmiyorum senin nasıl olacak. Ameliyatım güzel geçti acı falan da duymadım. Doktorumdan memnunum yani :) İnş. senin de çok iyi olur.
cnm sen araştırma hastanesinde aameliyat olmuşsun bende olmak istiyorum maddı sıkıntılsr yüzündensen nekadara oldun acaba????????
postapulu41@hotmail.com bana boş mesaj at yollarım hemen foto.
Çarşamba günü görüştüm. Cuma günü lokal ile 1 saate tamamladık ameliyatımı. Çok hızlı gelişti :) Bu cuma da bantlarım alınacak. Ben kemik kırdırtmadım, bilmiyorum senin nasıl olacak. Ameliyatım güzel geçti acı falan da duymadım. Doktorumdan memnunum yani :) İnş. senin de çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?