Dr.M.Tonguç İŞKEN Hasta yorumları (Burun Estetiği)

canım bende tonguc beyle gecen yıl ağustosta ameliyatı oldum. eş zamanlı alt göz kapağımdaki et benini de aldırdım . gözümden yana hiç bi problem yok kirpiklerim hala sağlam ve dikiş izlerim hiç belli değil. ancak burnumda problm yaşıorum.. 9. ayıma girdim ve burnum önden bakıldıgında hala şiş gibi duruyo. profilden baktıgımda hiç bi sıkıntı yok tam istediğim gibi aynı şekilde burun ucumda öle... burun ucunun o hafif kalkıklığı, burun deliklerimin büyüklüğü aynı ameliyat öncesi tasarladıgımız gibi . ama önden baktıgım da sanki gecen hafta ameliyattan çıkmışım gibi şiş. ben daha ameliyattan yeni çıkmıştım, muayene ye geldi tonguç bey ve alçıda problem oldugunu söledi çıkardı tekrar yapıştırdı falan. acaba ondan mı diorum çünkü nefes problemim falan düzeldi çok rahatım , kemerli görüntü gitti hersey herseyyy tammda bu önden görüntü canımı sıkıo

burnunu görme şansım olabilir mi yüzünü göstermek istemeyebilirsin anlarım sadece burun tarafını kesip bana gönderebilir misin hem önden hemde yandan lütfen bu benim için çok önemli mail adresim : mayis_mk@hotmail.com

gönderirsen bana çok ama çok yardımcı olursun şimdiden teşekkürler..

Tonguç beye burun estetigi olanlar cok merak ediyorum sonuçlar nasıl.kimseyi bulamiyorum maleseff

Ben oldum henüz bant var burnumda. Cuma günü çıkacak kısmetse. Halen olmadıysanız fikir olması açısından foto yollayabilirm. Kemik kırdırma fln olmadığı için lokal anestezi ile oldum. Burun ucu kaldırma ve hafif törpüleme 1 saat sürdü tam.

canım memnun kaldınmı tonguç beyden üniversitede de değilmi tonguçbey..

Evet, Umuttepe Araştırma Hastanesinde. Bir sıkıntım yok çok şükür. Daha 4 gün oldu ameliyat olalı zaten. Çok rahat geçti, bantım çıkınca da mutlu olacağımı düşünüyorum.

Cnm cok gecmis olsun insallah istedigin burna kavusursun.ben 1ay once istanbulda oldum ameliyat.ama senin burnunuda merak ettim.foto paylasirsan yaptiracak olan arkadaslarada yardimci olursun.ben cok aramistim o dönemde ama pek bulamamistim..tekrar cook gecmis olsun cnm..

Çok teşekkür ederim. Umarım sen de istediğin buruna kavuşmuşsundur. İsteyenlere yollarım foto, yeni üyeyim aslında çok kullanmadım yorum sayım 10 geçmez. Bilmiyorum bu tür paylaşımlara açık mıyım.

Evet, Umuttepe Araştırma Hastanesinde. Bir sıkıntım yok çok şükür. Daha 4 gün oldu ameliyat olalı zaten. Çok rahat geçti, bantım çıkınca da mutlu olacağımı düşünüyorum.

Sevindim adına geçmiş olsun cnm.. Bende araştırdım epey ama ismail kuru ya oldum doğal bir burun oldu..

Tşk ederim.sanirim album gorebilmen icin 25 yorum,ozelden msj atabilmen icinde 100 yorumdu ama galiba 50 ye dusmuste olabilir emin degilim cnm ama ozelden sana msj atabiliyorlar.isteyen kisiler ozelden email adresi verirler oylede yollayabilirsin album olarak paylasmak istemiyorsan cnm

En önemlisi de o zaten doğal olması. Sevindim senin adına.
Aynen 50 yorumum olmalıymış denedim olmadı. Dediğin gibi isteyen olursa mail ile yollarım, sorun olmaz.

Son düzenleme:

ben de resimlerini görebilir miyim lütfen tonguç beye muayne oldum ve pazartesi ameliyat günü kararlaştıracağız ne kadar bi sürede oldun sen bilgi verebilirsen çok çok sevineceğim

postapulu41@hotmail.com bana boş mesaj at yollarım hemen foto.
Çarşamba günü görüştüm. Cuma günü lokal ile 1 saate tamamladık ameliyatımı. Çok hızlı gelişti :) Bu cuma da bantlarım alınacak. Ben kemik kırdırtmadım, bilmiyorum senin nasıl olacak. Ameliyatım güzel geçti acı falan da duymadım. Doktorumdan memnunum yani :) İnş. senin de çok iyi olur.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim şimdiden, gönderdim.

cnm sen araştırma hastanesinde aameliyat olmuşsun bende olmak istiyorum maddı sıkıntılsr yüzünden sen nekadara oldun acaba????????

cnm sen araştırma hastanesinde aameliyat olmuşsun bende olmak istiyorum maddı sıkıntılsr yüzünden sen nekadara oldun acaba????????

Tatlım fiyat söylemiyim buradan ama yukarıda mail adresim vardı. kadınlar kulübü yazıp boş mesaj at bilgilendiririm her türlü. buradan özel mesajlara cvp veremiyorm yeterli yorumum yok diye.

meraba cnm tonguç beye olmuşsun tam da araştırdığım doktor fotolarını bana da atarsan çok sevinirim çok yardımcı olacak bana. hakan ağırla arasında gidip geliyorum hala bi sonuca varmış değilim busu_41@hotmail.com adresim bu eğer yollarsan çok memnun kalıcam..

Attım foto bakabilirsiniz :) inş. karar vermenizde yardımcı olabilmişimdir.
Yarın da kısmetse bantlar çıkacak. H.içi müsait olduğumda merak edenlere son halini de yollarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…