- Konu Sahibi elayaamber1
-
Attım foto bakabilirsiniz :) inş. karar vermenizde yardımcı olabilmişimdir.
Yarın da kısmetse bantlar çıkacak. H.içi müsait olduğumda merak edenlere son halini de yollarım
Ben oldum henüz bant var burnumda. Cuma günü çıkacak kısmetse. Halen olmadıysanız fikir olması açısından foto yollayabilirm. Kemik kırdırma fln olmadığı için lokal anestezi ile oldum. Burun ucu kaldırma ve hafif törpüleme 1 saat sürdü tam.
canım bende tonguc beyle gecen yıl ağustosta ameliyatı oldum. eş zamanlı alt göz kapağımdaki et benini de aldırdım . gözümden yana hiç bi problem yok kirpiklerim hala sağlam ve dikiş izlerim hiç belli değil. ancak burnumda problm yaşıorum.. 9. ayıma girdim ve burnum önden bakıldıgında hala şiş gibi duruyo. profilden baktıgımda hiç bi sıkıntı yok tam istediğim gibi aynı şekilde burun ucumda öle... burun ucunun o hafif kalkıklığı, burun deliklerimin büyüklüğü aynı ameliyat öncesi tasarladıgımız gibi . ama önden baktıgım da sanki gecen hafta ameliyattan çıkmışım gibi şiş. ben daha ameliyattan yeni çıkmıştım, muayene ye geldi tonguç bey ve alçıda problem oldugunu söledi çıkardı tekrar yapıştırdı falan. acaba ondan mı diorum çünkü nefes problemim falan düzeldi çok rahatım , kemerli görüntü gitti hersey herseyyy tammda bu önden görüntü canımı sıkıo
Ben izmitte yaşıyorum ve tonguç beyin adını çok duyuyorum acaba ona ameliyat olan varmı..???
Merhaba bende tonguç hocaya burun ameliyatı olacağım. Son durumlarınız nasıl ? Memnun kaldınızmı ?
Canım selam.Bende bu ayın 19.da meme büyütme olacağım kendisine.Çok heyecanlıyım.Sanada şimdiden geçmiş olsun.Bu arada bende gözaltı kök hğcre olacağımCevaplar için teşekkürler. Ameliyat günüm belli oldu 13 günüm var heyecan hat safhada:)
Tavsiyelerin için teşekkür ederim... aklımda birçok soruya cevap buldum:) Arnica krem kullandınmı peki ameliyat öncesi?genelde 1 gün önceden yatırıyolar ama evin yakınsa çıkış izni veriyorlar yani evinde kalabilirsin. amelyat saati vercek sabah gelin derse 7:00 da orda olmak lazım ki ben ordaydım. ilk beni yaptılar yanımda kalan bi çocuk vardı o akşama kadar bekledi o psikolojiyi düşünsene aç karnına bekliyosun falan zor yani o bakımdan saati iyi öğren. ameliyattan sonrada 1 gün yatıcaksın hastanede sonra taburcu edicekler. tonguç bey görmeden taburcu olma , çünkü anında postalamaya çalışıyor polikiliniktekiler (boş yatak açmak için) , bavula gerek yok, anadan üryan giriyoruz zaten ameliyata. sadece önden düğmeli iliklemeli kazak pijamamsı bişey alabilirsin atlet falan bol olmalı kafadan geçirirken değmicek şekilde. bi de eşofman altı tamamdır.. 1 gün önceden herşeyi konuş nasıl burun istiyosun falan..bi boş kağıt hazırla aklına gelen soruları oraya yaz ameliyata kadar :) sonra vah tüh olmasın , kavis istiyonmu ucu kalkık olsunmu vs her şeyi kafanda tasarla git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?