- 24 Şubat 2015
- 55
- 6
- 98
- 36
- Konu Sahibi elayaamber1
-
Merhaba nasılsınız? Size uğrayamadan apar topar çıktım iyisinizdir umarımCanım selam.Bende bu ayın 19.da meme büyütme olacağım kendisine.Çok heyecanlıyım.Sanada şimdiden geçmiş olsun.Bu arada bende gözaltı kök hğcre olacağım
Perşembe günü akşam üstü ameliyat oldum yüzüm şişdi ve morardı burnumdan da hala kan geliyor normalmi?
İyiyim canım.Hastanedeyim hala drenlerimden kan geliyor.Kesilmeden çıkamazmışım.Senin öorluk ve şişliklerin çok normal..Kan akmasıda canını sıkmaMerhaba nasılsınız? Size uğrayamadan apar topar çıktım iyisinizdir umarım
İyiyim canım.Hastanedeyim hala drenlerimden kan geliyor.Kesilmeden çıkamazmışım.Senin öorluk ve şişliklerin çok normal..Kan akmasıda canını sıkma
Sağol canım.Evet perşembe günü oldum.Biraz iyileşiyim konuda acarım.Hala hastanedeyim.375 cc hıght profil kullanıldı.Tongu bey elinden geleni yaptı.Umarım mutlu olurum.Gecmis olsun canim oldun demeki ameliyatin. Hersey gönlüne olur insallahBu defa
Merhaba kızlar. Daha önce yazmıştım ameliyattan hemen sonra. Şu an ameliyatımın üzerinden 3 yıl geçmiş durumda. Burun ameliyatı estetik açısından şans işi biraz da. İlk 6 ay çok memnundum sanırım şişliklerden anlamadım. Sonrasında burnumun gitgide yamuk olduğunu fark ettim. Kontrole gittiğimde kendisi de kabul etti. Hatta iş yerimde Tonguç beye ameliyat olan birine denk geldim. Aynı dertten muzdarip. Simetrik değil! Ben nisan ayına başka bir dr. a gün aldm. 2. Defa ameliyat olacağım.
Sa
Sağol canım.Evet perşembe günü oldum.Biraz iyileşiyim konuda acarım.Hala hastanedeyim.375 cc hıght profil kullanıldı.Tongu bey elinden geleni yaptı.Umarım mutlu olurum.
İnşaşlah canım.Bu sefer olmuştur.Sabırla beklemedeyimÇok geçmiş olsun mutlu etsin sonuç seni inş.
Yarın alcım ve tamponlar çıkacak sonrasında bandaj yapıyor değilmi?
Nasıl oldunuz çıktınızmı hastaneden?İnşaşlah canım.Bu sefer olmuştur.Sabırla beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?