Dr.M.Tonguç İŞKEN Hasta yorumları (Burun Estetiği)

[QUOTEgeçmiş olsun meme büyütme amelitati oldunmu bende Tonguç beyi arastiriyorum nazil geçti memnunmusun birde ne kadara mal oldu post: 39804855, member: 304065"]Canım selam.Bende bu ayın 19.da meme büyütme olacağım kendisine.Çok heyecanlıyım.Sanada şimdiden geçmiş olsun.Bu arada bende gözaltı kök hğcre olacağım[/QUOTE]
Canim gecmis

Merhaba burdayım:) ameliyat olalı 24 gün oldu. Ben şuana kadar memnunum doğal bir burun istemiştim gayette doğal duruyor ameliyat olduğumu bilmeyenler anlamadı bile:) garip garip yüzüme baktılar sadece:) ameliyattan sonra 15 gün rapor verdiler bir haftadır da çalışıyorum. Sen nasılsın Mellisa21

bende doğal istemiştim..ama sanki biraz fazla doğal gibi insan ister istemez biraz farkedilsin istiyor okadar para verdik bende de bir sıkıntı yok. her şey yoluna girdi 2 ay oldu benim...sadece sivilce çok oluyor cnm..çok soyuluyor ve kaşınıyor napicam bilmiorum ellesen bi ders ellemesen bidert soyuluyoda soyuluyo

Benim soyulma bandajlat çıktıktan sonra oldu şuanda da yok gibi sivilcelenme de olmadı. 50 faktör güneş kremi kullan dedi tonguç hoca. Güneş olsun olmasın sürüyorum mutlaka. Koku alamıyorum eskisi gibi tonguç hoca burun içinde kabuklar vardır geçer demişti ama net koku alamıyorum. Sadece dikiş yerimden endişelerim var belli oluyor çok.

merhaba bende tonguç beye ameliyat olmak istiyorum aynı zamanda nefes alma ve estetik problemim var yalnız fiyatlar ne kadar bilmiyorum ameliyat olanlar bana fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi

Merhaba bende tonguc beye ameliyat olmayi düşünüyorum önce sonra resmi atabilir misiniz acaba rica etsem :/

slm ben istnbulda cengız ersezene amelıyat oldum çok problem yaşıyorum nefes alamama koku alamyorum sekıl berbak ıkısefer amelıyat oldum bana yardımcı olurmusunuz

kaç tl ye oldunuz acaba?

randevuyu nasıl alıyorsunuz tonguç beye yardımcı olabilir misiniz?
ben hastahanenin sitesinden randevu almaya çalışıyorum ama kkb bölümünde doktorların isimleri yazmıyor ki

Tonguç beye iki yıl önce muayene olmuştum, ameliyat tarihi konusunda bir iki defa sallayınca vaz geçtim. dağınık bir hali vardı. hatta ameliyata kendisinin girip girmediğini bile tam anlayamadım, üniversite de ki operatör doktorlar falan giriyormuş, 'sizin ameliyata bende girmeye çalışcam' dediğini duyunca teşekkür edip kaçtım

peki ameliyat oldunuz mu başka doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…